person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4949 times

Visokopozicionirani policijski dužnosnik Srbije: Jednom nas je Slobo nasamario da krenemo protiv svog naroda. Da sutra narod odluči zapaliti skupštinu nećemo je gasiti nego ćemo im benzin dodati

Sindikat policije i sindikat vojske stali su uz studente na nedavnim prosvjedima protiv vlade Srbije, stali su uz svoju mladost i na taj način jasno dali do znanja sluganima bjelosvjetskih hohštaplera, Vučiću, Nikoliću, Dačiću, Vulinu... i ostalima koji im služe, uz koga će biti

Dok se ne zaustavi daljnje osiromašivanje srpskih građana koje novokomponirani vlasnici tjeraju da rade u pelenama, dok se ne zaustavi erozija Srbije koja je po svim svjetskim agencijama jedna od najsiromašnijih i najbjednijih zemalja u svijetu, što je nezabilježeno u srpskoj povijesti, policija će biti uz svoj narod. Nažalost, naša Hrvatska je po bijedi odmah do Srbije!

„Nemamo opremu, nemamo osnovna sredstva za rad. Dok su oni prodavali Kosovo mi smo, više gladni nego siti, čuvali te granice. Ponovno da se okliznemo na istu bananu nema teorije. Mi smo narodna policija i služimo narodu, a ne politici, narod je naš jedini gospodar i samo njemu ćemo služiti. Jednom nas je Slobo nasamario da krenemo protiv svog naroda.

Da sutra narod odluči zapaliti skupštinu, u kojoj korumpirani poslanici (čast iznimkama ) izglasavaju sve protuustavne i protunarodne zakone, nećemo je gasiti nego ćemo im benzin dodati. Dali smo podršku studenima jer ne želimo da napuštaju Srbiju i idu trbuhom za kruhom. Nama treba njihovo znanje, njihova pamet, kako bi sutra oporavili ovu uništenu državu. A uništili su je naši političari, Vučić, Nikolić, Vulin, Dačić...

Uništili su je političari koji su 90-ih huškali narod na Hrvatsku, uništili su je oni koji opet huškaju narod na nove sukobe, oni koji su podijelili narod na patriote i komuniste (u Hrvatskoj na domoljube i komunjare), zapravo su fašisti u službi cionizma, u službi Novog svjetskog poretka ili novog nacizma. Javno smo naglasili da ćemo ih, ako se ne prestanu igrati sa državom i narodom, pobacati u kontejnere za smeće, gdje im je i mjesto.

Od 2012-te smanjili su nam plaće za preko 20 tisuća dinara tako da svi oni policajci koji su podigli kredit teško ga vraćaju. Paralelno, kako su nama smanjivali plaće i prava, svojoj partijskoj policiji (komunalnoj) dva puta su podigli plaću, dva puta su im obnovili vozni park da bi maltretirali i iživljavali se na prodavačima ljubenica i jaja. Zbog njihove intrvencije čovjek je umro zbog sračanog napada, a bili su upozoreni da ima problema sa srcem.

Kako to da imaju novac za nova vozila i opremu, a mi, koji bi trebali štititi građane od kriminala i kriminalaca, nemamo. U službenom vozilu Aleksandra Vulina pronađena je droga pa ne treba nikoga čuditi kako je Aleksandar Vulin došao do vile na Dedinju, vrijedne 5 milijuna eura.

18449267 1463886170334547 8491557535702341365 o
Sindikat policije svojevremeno je tražio od Vlade Republike Srbije da objasni građanima odakle ministru Vulinu novac za kupovinu imanja i kuće na ekskluzivnoj lokaciji na Dedinju. Ministar Vulin nije mogao kupiti ovo velebno izdanje od svoje ministarske plaće, a nije podigao kredit od nijedne banke, bilo državne bilo komercijalne.

8e7bd2cc5d4f67673f13afdbefce0937 XL

Vila na Dedinju kao nagrada Vulinu za huškanje Srba protiv povampirenih ustaša od kojih je najmlađi ustaša star 70 i kusur godina 

Zato mi moramo stati uz svoj narod. Ako dođe taj trenutak znati ćemo gdje pripadamo.

Jer mi smo tu, da štitimo svoj narod, a ne elitne političare“, rekao je visokopozicinirani policajac Srbije!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cjelosti!
Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: