Print this page
Jednojajčanim blizancima, HDZ-u i SDP-u, sabor služi za sprdanje sa hrvatskim narodom!
  • Posted
  • Read 5679 times

Jednojajčanim blizancima, HDZ-u i SDP-u, sabor služi za sprdanje sa hrvatskim narodom!

HDZ i SDP su cionističke (fašističke) korporacije koje se 28 godina uspješno furaju na domoljublje i antifašizam

Maske su im potpuno pale s lica, zahvaljujući Pernaru, Bunjcu, Hasanbegoviću, Lovrinoviću, Orepiću i još  ponekim zastupnicima, koji narodu razotkrivaju ovu  zločinačku organizaciju.

No, vratimo se na kratko u 90-te.

HDZ je stranka u koju su 90-ih ušli partijaši ili orjunaši lišeni svih moralnih skrupula. Franjo Tuđman izabran je od gremija da organizira referendum u kojem će se narod izjasniti za samostalnost. Da bi HDZ-ovci bili vjerodostojni morali su imati i vjerodostojnu opoziciju. Zato su SDP-ovci napustili sabor i ostali percipirani kao stranka koja je bila protiv samostalnosti Hrvatske. Samim tim HDZ i SDP su se podijelili na domoljube i komunjare.

12107953 1100369016647425 2226770214199029401 n

Domoljubi 28 godina, kod intoniranja himni, drže ruku na srcu a komunjare ne. Isto tako uspjeli su preko huškačkih medija i dežurnih političara (Pupovca i drugih) podijeliti narod na ustaše i partizane. I tako punih 28 godina uspješno blesiraju izblesirani narod za kojeg je netko napisao da je Hrvatska jedina država u kojoj je more bistrije od naroda.

Prije nego je Hrvatska postala samostalna država izvlašten je HNB kojim sve ove godine upravlja Rothschild. A prije nego se narod odlučio za samostalnosti zacrtane su i nove granice samo je trebalo inicirati rat, očistiti Vukovar i Slavoniju za Monsanto, a dok rat traje izvršiti pretvorbu odnosno pljačku privatnog vlasništva hrvatskog naroda. A hrvatski narod je bio vlasnik 98% resursa (per capita) a država samo 2%. Privatno vlasništvo je neotuđivo što znači da je pretvorba protuustavna i hrvatskom narodu se treba vratiti oteto kao i samostalnost jer je Hrvatska protuustavno u Europskoj uniji.

Nove granice se još nisu ocrtale, a nisu se ni zatvorile, jer se dogodio narod. Dogodio se Vukovar koji nije po gremijevom planu pao u 7 dana već je izdržao gotovo 3 mjeseca. Zahvaljujući Dedakoviću, Zadri, Glavaševiću i ostalim vukovarskim herojima, posebice HOS-ovcima koji su najveći trn u oku lijevima i 'desnima' , vukovarska priča otišla je u svijet zbog čega su posebno je "nagrađeni" Dedakovića i još neki koji su branili Vukovar i obranili hrvatske granice.

plenkovic mostar65 040417

Pošto je slika Vukovara otišla u svijet trebalo je pričekati sa promjenama granica pa je Pantovčak -radionica zla- u kojem fašisti pišu hrvatsku povijest, počeo pisati novi scenarij. Veleizdajnici, Jadranka Kosor i Ivo Josipović su odradili svoju dionicu potpisavši Lisabonski ugovor (Ustav EU) koji nema nikakvu pravnu težinu jer se po Ustavu RH trebao prethodno a ne naknadno, održati narodni referendum u kojem jedino narod može odlučiti želi li ući u neku drugu asocijaciju.

Dakle, Hrvatska nije članica EU! Upravo zbog toga u Hrvatskoj vlada potpuno bezvlašće. Ovršni zakon nema ni jedna članica EU, nema ni Finu, u Ustavnom sudu sjede nemoralni, korumpirani i nestručni suci koji štite korumpirane političare i kriminalce, na Pantovčaku sjedi masonka, članica Trilaterale Kolinda Grabar Kitarović koju je trebalo odavno procesuirati zbog uvlačenja Hrvatske vojske, bez mandata sabora, u međunarodni kriminal šverca oružja, droge, lijekova, cjepiva...

Maske su potpuno pale u saboru onog trenutka kada se glasovalo o izmjenama i dopunama Zakon o HNB-u.

Hrvatska narodna banka (HNB) registrirana je 1.siječnja 1991, dakle prije nego je Hrvatska postala samostalna država, a sve  do 1997.godine se zvala Narodna banka Hrvatske (NBH)! 

U Ustavu RH piše da je ona odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno članku 53 ustava RH "U svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi hrvatskom." HNB ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske, koja jamči za obveze HNB-a. Hrvatsku narodnu banku zastupa guverner HNB-a, a od srpnja 2012 to je prof.dr.sc. Boris Vujčić. HNB djeluje u skladu sa Zakonom o Hrvatskoj narodnoj banci.

HNB radi potpuno protuustavno i ne polaže račun hrvatskom saboru jer u njemu sjedi tek 20-ak hrvatskih zastupnika što smo i vidjeli kod glasovanja o HNB-u. Odnosno u saboru sjede HDZ-ovi i SDP-ovi nelegitimni zastupnici jer varaju birače na svim izborima (APIS im pridodaje glasove odbjeglih Jugoslavena i Srba koji se i danas, nakon 28 godina, vode kao hrvatski birači). Podignute su i kaznene prijave protiv Mlakara i Bauka za izborne prijevare ali nema ih tko procesuirati.

61357566

Glasovanje za Mostov prijedlog ( 2017-te) zmjena i dopuna Zakona o HNB-u potpuno  je razotkrio  jednojajčane blizance HDZ i SDP.

Kod izmjena zakona o HNB-u, SDP-ovci i njihov zamjenski ili brat HNS nestali su iz Sabora. 17 zastupnika, točnije Most i Živi zid jedini su glasovali za ovaj prijedlog zakona. Dakle, SDP-ovci, HDZ-ovci, HNS-ovci i manjinci su plaćenici gremija bankara i članovi fašističke ili cionističke organizacije koja 28 godina protuustavno pljačka i uništava hrvatski narod!

I to treba biti jasno svakom hrvatskom građaninu. 

HDZ-u i SDP-u, jednojajčanim blizancima, sabor služi za sprdanje sa hrvatskim narodom!

(6 votes)
Copyright © 2016 Istinom protiv laži - Ne govoru mržnje | Sva prava pridržana | All rights reserved