person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4209 times

Dvojajčanim blizancima, HDZ-u i SDP-u, hrvatski sabor služi za sprdanje sa narodom!

Glasovanje za Mostov prijedlog izmjena i dopuna Zakona o HNB-u konačno je razotkrio blizance HDZ i SDP.

HDZ je fašistička korporacija koja se punih 26 godina uspješno furala na domoljublje. Maske su im potpuno pale s lica, zahvaljujući u prvom redu Ivanu Pernaru, Branimiru Bunjcu i Mostu koji je pokušao srušiti ovu zločinačku organizaciju. Ali za to još nije sazrio jer i u svojim redovima ima loših ili dvostrukih igraća. A ima i Bulja koji im radi direktnu štetu Mostu svojim peškarijskim istupima u saboru i javnosti.

No, vratimo se na kratko u 90-te. HDZ je stranka u koju su 90-ih ušli partijaši ili orjunaši lišeni svih moralnih skrupula. Franjo Tuđman izabran je od gremija da organizira referendum u kojem će se narod izjasniti za samostalnost. Da bi HDZ-ovci bili vjerodostojni morali su imati i vjerodostojnu opoziciju. Zato su SDP-ovci napustili sabor i ostali percipirani kao stranka koja je bila protiv samostalnosti Hrvatske. Samim tim HDZ i SDP su se podijelili na domoljube i komunjare.

12107953 1100369016647425 2226770214199029401 n

Domoljubi 26 godina, kod intoniranja himni, drže ruku na srcu a komunjare ne. Isto tako uspjeli su preko huškačkih medija i dežurnih političara (Pupovca i drugih) podijeliti narod na ustaše i partizane. I tako punih 26 godina uspješno blesiraju blesavi narod za kojeg je netko napisao da je Hrvatska jedina država u kojoj je more bistrije od naroda.

Prije nego je Hrvatska postala samostalna država izvlašten je HNB kojim sve ove godine upravlja Rothschild. A prije nego se narod odlučio za samostalnosti zacrtane su i nove granice samo je trebalo inicirati rat, očistiti Vukovar i Slavoniju za Monsanto, a dok rat traje izvršiti pretvorbu odnosno pljačku privatnog vlasništva hrvatskog naroda. A hrvatski narod je bio vlasnik 98% resursa (per capita) a država samo 2%. Privatno vlasništvo je neotuđivo što znači da je pretvorba protuustavna i hrvatskom narodu se treba vratiti oteto kao i samostalnost jer je Hrvatska protuustavno u Europskoj uniji.

Nove granice se još nisu ocrtale, a nisu se ni zatvorile, jer se dogodio narod. Dogodio se Vukovar koji nije po gremijevom planu pao u 7 dana već je izdržao gotovo 3 mjeseca. Zahvaljujući Dedakoviću, Zadri, Glavaševiću i ostalim vukovarskim herojima, posebice HOS-ovcima koji su 26 godina trn u oku lijevima i 'desnima' , vukovarska priča otišla je u svijet zbog čega je Tuđman posebno nagradio Dedakovića i još neke koji su branili Vukovar i obranili hrvatske granice.

plenkovic mostar65 040417

Pošto je slika Vukovara otišla u svijet trebalo je pričekati sa promjenama granica pa je Pantovčak-leglo zla u kojem fašisti pišu hrvatsku povijest, počeo pisati novi scenarij. Veleizdajnici, Jadranka Kosor i Ivo Josipović su odradili svoju dionicu potpisavši Lisabonski ugovor (Ustav EU) koji nema nikakvu pravnu težinu jer se po Ustavu RH trebao prethodno a ne naknadno, održati narodni referendum u kojem jedino narod može odlučiti želi li ući u neku drugu asocijaciju.

Dakle, Hrvatska nije članica EU! Upravo zbog u Hrvatskoj vlada potpuno bezvlašće. Ovršni zakon nema ni jedna članica EU, nema ni Finu, u Ustavnom sudu sjede nemoralni, korumpirani i nestručni suci koji štite korumpirane političare i kriminalce, na Pantovčaku sjedi masonka, članica Trilaterale Kolinda Grabar Kitarović koju je trebalo odavno procesuirati zbog uvlačenja Hrvatske vojske, bez mandata sabora, u međunarodni kriminal šverca oružja, droge, lijekova, cjepiva...

Maske su potpuno pale u saboru onog trenutka kada se glasovalo o izmjenama i dopunama Zakon o HNB-u.

Hrvatska narodna banka (HNB) registrirana je 1.siječnja 1991, dakle prije nego je Hrvatska postala samostalna država, a što je najsmješnije do 1997.godine se zvala Narodna banka Hrvatske (NBH)! 

U Ustavu RH piše da je ona odgovorna za održavanje stabilnosti cijena u Republici Hrvatskoj. Sukladno članku 53 ustava RH "U svom je radu samostalna i neovisna, a izvješća o svom djelovanju podnosi hrvatskom." HNB ima temeljni kapital u iznosu od 2.500.000.000 kuna i u isključivom je vlasništvu Republike Hrvatske, koja jamči za obveze HNB-a. Hrvatsku narodnu banku zastupa guverner HNB-a, a od srpnja 2012 to je prof.dr.sc. Boris Vujčić. HNB djeluje u skladu sa Zakonom o Hrvatskoj narodnoj banci.

HNB radi potpuno protuustavno i ne polaže račun hrvatskom saboru jer u njemu sjedi tek 20-ak hrvatskih zastupnika što smo i vidjeli kod glasovanja o HNB-u. Odnosno u saboru sjede HDZ-ovi i SDP-ovi nelegitimni zastupnici jer varaju birače na izborima. Podignute su i kaznene prijave protiv Mlakara i Bauka za izborne prijevare ali nema ih tko procesuirati.

61357566

Glasovanje za Mostov prijedlog izmjena i dopuna Zakona o HNB-u konačno je razotkrio blizance HDZ i SDP. Nekoliko prethodnih zakona o pristojbi HRT-a, dostupnosti Arhivi... je jednoglasno izglasano, ali kod izmjena zakona o HNB-u, SDP-ovci i njihov zamjenski ili brat iz drugog braka, HNS nestali su iz Sabora. 17 zastupnika, točnije Most i Živi zid jedini su glasovali za ovaj prijedlog zakona. Dakle, SDP-ovci, HDZ-ovci, HNS-ovci i manjinci su plaćenici gremija bankara i članovi fašističke ili cionističke organizacije koja 26 godina protuustavno pljačka i uništava hrvatski narod! I to treba biti jasno svakom hrvatskom građaninu. Koliko će im se za ovu vjernost povećati bankovni računi to, za sada, samo oni znaju.

Oni koji su mogli i imali izravnu priliku, nakon punih 26 godina erozije hrvatske države i hrvatskih građana, zaustaviti ovo pljačkaško ludilo, Glasnović, Esih, Hasanbegović, Saucha, Salapić... nisu ga zaustavili, jer su i oni samo odlični akteri, glumci i dio najvećeg političkog cirkusa u Europi zvanog HRVATSKI SABOR.

HDZ-u i SDP-u, dvojajčanim blizancima, hrvatski sabor služi za sprdanje sa narodom!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: