person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9427 times

HDZ, SDP i HNS se razotkrili kod glasovanja o HNB-u!

Glavna meta cionističkoj oligarhiji bio je ministar MUP-a Vlaho Orepić, a naredba je stigla s Pantovčaka, radionice zla u kojoj se kreira i piše povijest Hrvata!

Kolinda šuti, Andrej Plenković obmanjuje cijelu hrvatsku javnost, a političke lešinarske stranke čekaju u redu poziv 'domoljubnog i vjerodostojnog' HDZ-a, čiji je šef briselski premijer Andrej Plenković. Isto tako je jasno da neće Ivan Vrdoljak pokrenuti interpelaciju jer smo vidjeli kako je režao na Božu Petrova.

Vrdoljak i HNS su se razotkrili kod glasovanja Mostovog prijedloga za izmjenama i dopunama zakona o Hrvatskoj narodnoj banci. Razotkrio se i SDP! Pokazali su jedni i drugi svoje pravo zločinačko lice kada su kod glasovanja izašli iz saborske govornice. A neovisni HNB je žila kucavica svake države i njenog naroda. Pobjegli su i pokazali za koga rade.

20170504 152726

Most i Živi zid su jedini glasovali ZA, HDZ i Pupovčevi manjinci protiv, a SDP i HNS su nestali kao i Saucha dan prije

Svako daljnje povezivanje ili koaliranje sa HDZ-om, SDP-om i HNS-om, od strane Mosta, Živog zida, Slobodne Hrvatske, Modesa, Pokreta Zajedno, HSP-a (uvijek s njima ide lažni HSP) i Neovisnih, nova je prijevara hrvatskih birača i građana.

Glavna Plenkovićeva meta, svima treba biti potpuno jasno, bio je ministar MUP-a Vlaho Orepić koji bi, a svi ga poznaju kao beskrupuloznog kada je u pitanju kriminal, pozatvarao sve pretvorbene kriminalce. Prvoga Todorića, pa Marića koji je sve znao, a ništa nije vidio. Marić je doslovno plakao paranoično se bojeći procesuiranja i zatvora, itekako svjestan što je vidio, a šutio ili kako kaže, ništa nije potpisao. Zato je Most stranka opasnih namjera kako izjavljuju HDZ-ovci preko svojih lešinarskih medija.

Ministar Orepić bio je iglavna meta zbog skorašnjeg nekontroliranog i planiranog priliva izbjeglica kao i terorističkog čina na Hrvatsku nakon Frljićeve predstave koju je blagoslovio Pantovčak i Kaptol. Zato je stigla naredba s Pantovčaka Plenkoviću da im skine Orepića sa vrata, a samit tim i cijeli Most! Trebao im je samo mali povod, a povod je bio neizglasavanje povjerenja ministru Mariću.

20170508 181345

Konstantno nam blokiraju dijeljenja... još jedan znak koliko smo u pravu... sad traži tko nam dojavljuje 

"Plenkovićevo smjenjivanje ministara bez argumentirane i demokratske saborske rasprave o povjerenju ministrima kao i bez supotpisa predsjednika, potvrda je da saborom upravlja Brisel, kako se Šeks u pijanom stanju izlajao. No, mi građani nismo dali povjerenje briselskim čatama nego zastupnicima, istina nisu svi hrvatski i mnogi su izdajnici, ali su hrvatski i mi ćemo s njima obračunavati. Zato Plenki masončino, neće proći kao što neće proći ni planirani False flag o kojem ti i masonka Kolinda sve znate. Zato si trebao smijeniti Orepića da nastane nered kako bi vi kurvini sinovi koji protuustavno pljačkate Hrvatsku imali opravdanje.Ako se slučajno dogodi da netko od moje rodbine nastrada u terorističkom napadu koji ste isplanirali doći ću ti na vrata, zapamti. Neće te spasiti ni tvoji jebeni židovi cionisti", komentar je čitatelja s Facebooka kojeg citiramo.

U Hrvatskoj ima dovoljan broj sposobnih i moralnih ljudi koji mogu Hrvatsku vratiti u normalne okvire. Postoje i stranke koje smo naveli i koje bi se trebale udružiti i skinuti troglavog HDZ-SDP-HNS zmaja sa vlasti i pri vlasti. Samo to treba doći do mozga hrvatskog naroda. I to je veliki problem jer mainstream mediji odrađuju najveći dio posla za njih, za one koji su nas u protuustavnoj pretvorbi opljačkali, koji nas truju GMO-om i schemtrailsom i vode u dužničko ropstvo na što godinama upozorava Karino Hromin Sturm!

Oni neće stati! Kao što se Šeks izlanuo, izlanuo se i Milanović rekavši: MI ili ONI? Upravo tako, MI sje*ani hrvatski narod ili ONI, zločinačka organizacija financirana od židobankara i novaca neosviještenog naroda!

Izbor je naš i samo naš!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: