person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9212 times

State Department upozorava Amerikance da ne putuju u Hrvatsku! Hrvatska je slijedeća meta koju su isplanirali cionisti. Frljićeva, predstava blagoslovljena od Kolinde, Plenkovića i Bozanića povod je za teroristički čin!

Ako se teroristički čin dogodi, a već je na njega upozorio književnik Zoran Antičević, onda su Kolinda, Plenković i Bozanić jedine adrese na kojima trebate tražiti izravnog krivca. Sve ostalo su mainstream priče za malu djecu!

Na stranicama američkog State Depertmenta 1. svibnja je objavljeno dramatično upozorenje svim građanima Sjedinjenih država koji planiraju put u Europu u kojem predviđaju da će se na području Starog kontinenta nastaviti niz terorističkih napada

Nedavni incidenti u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Rusiji i Švedskoj ukazuju na to da IS, al-Khaida i njihovi simpatizeri imaju sposobnost isplanirati i izvoditi terorističke napade na području Europe. Premda lokalne vlasti rade na smanjenju opasnosti od terorizma, State Department je i dalje zabrinut zbog mogućnosti da se dogode novi napadi - navodi se u priopćenju te potom slijedi opis mjesta i objekata koji bi se najlakše mogli naći na meti terorista: popularna turistička odredišta, sredstva javnog prijevoza, luke i aerodromi, shopping centri, klubovi, restorani, svetišta, ali i sjedišta lokalne vlasti i sveučilišta.

Ako ste mislili da se ovo odnosi samo na Veliku Britaniju, Francusku i druge zemlje u kojima su se do sada dogodili napadi, varate se. Naime, za pobliže informacije i provjeru sigurnosti dijela Europe koji vas zanima dovoljno je upisati ime zemlje u posebno polje, a nakon što se upiše 'Croatia', slijedi slično upozorenje. Vjerodostojne informacije ukazuju na to da su se terorističke skupine urotile u planiranju novih napada na području Europe. Vlasti tamošnjih država poduzimaju protuterorističke mjere, ali u svim europskim zemljama unatoč tome postoji rizik od terorističkih napada'

Zamisli licemjera! State department je upozorio,a već davno je isplanirao teroristički čin u Hrvatskoj. A povod 'teroristima' koje obućavaju i financiraju isti ti koji upozoravaju su CIA, Mi6 i Mosad. 'Teroristi' su dobili sve potrebne upute, kao i fotoreporter koji će se 'slučajno' naći na licu mjesta da ih uslika, naći će se i putovnica teroriste kako bi pokazali koliko su učinkoviti u otkrivanju počinitelja. Književnik Zoran Antičević (imate njegov tekst na našem portalu i facebook stranici) detaljno je objasnio kako rade cionisti i prvi je shvatio tko je dao blagoslov da se izvede ova sotonska Frljićeva predstava. Je li za to Plenković naprasno smijenio ministra Orepića kako bi se nesmetano propustili teroristi.

Nigdje u Europi toliko zločinaca i veizdajnika kao u Hrvatskoj! Jučerašnji hijenski napad na predsjednika sabora Božu Petrova govori da zločinačaka HDZSDPHNS organizacija zna što će se i kada dogoditi! Zato su svi napustili sabornicu i ostavili same Mostovce koje treba okriviti za sve! Potpuno je jasno da su Frljićeve predstave u Hrvatskoj i  Poljskoj, povod za teroristički čin u ove zemlje!

Daj Bože da grješimo!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/  i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: