person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 223315 times

Kolinda poslala vojsku i helikoptere na Makedonce, a njena pudlica Vučić oslobodio koridor za transport velikog konvoja NATO snaga koji je krenuo na goloruki makedonski narod!

Više od 50 tisuća građana je pred Narodnom skupštinom koju su preuzeli nakon punih 60 dana kao i u drugih 30 gradova Makedonije.

To je prva informacija koju smo doznali direktno sa lica događaja od našeg izvjestitelja iz Skopja. Ponoć je upravo prošla i ušli smo u novi dan. Makedonci neće spavati jer se nad njihovim nebom čuju NATO avioni, a koridor za prolaz im je odobrio premijer Srbije Aleksandar Vučić. Makedonski Srbi stali su uz Makedonski narod!?

Koliko nam je poznato, najmanje 4 hrvatska helikoptera sa hrvatskim vojnicima stigla su na Kosovo u američku bazu Bondsteel da pomognu Amerikancima u noćašnjim dejstvima prema golorukim makedonskim građanima koji se bore za neovisnost svoje države kao i protiv stvaranja velike Albanije. Bravo Kolinda i ministre Ugrozo. Je li i u Skopju ugroza naše briselske Hrvatske?

Naime, stotine milijuna dolara nacista Soros uložio je u projekt Velika Albanija kako bi se geostrateški cionisti pozicionirali na mediteranskom bazenu i kontrolirali Jadransko more, a sve sa ciljem kako bi lakše mogli udariti na kompletan Bliski istok prebogat naftom: Iran, Jemen, Sirija, Libanon, Irak,a nakon toga očistiti te terene za stvaranje Velikog Izraela.

Makedonci se bore za svoju državu,protesti se šire na cijelu državu jer su svi Makedonci shvatili da im židovska cionistička tvorevina želi preuzeti zemlju i pretvoriti ih u robove. Ima više povrijeđenih zastupnika i političara koji su dobili batine po Ustavu, kako kaže predsjednik Ivanov, jer Narodna skupština pripada narodu. Narod je zauzeo Sobranje Makedonije i preuzeo vlast. Tako se to radi kad je narod svjestan da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu!

antinato

Policija je uz malo početnog otpora popustila i drži se pametno po strani. Iz Tetova su krenuli jake albanske naoružane snage prema Skopju! I grčki tenkovi se nalaze na granici Makedonije. Makedonski narod je ostao potpuno sam, a jasno je da je ovo plan da se destabilizira cijeli zapadni Balkan jer im očito rat 90-ih nije odnio dovoljno žrtava. Mnogi zastupnici sakrili su i zaključali u posebnu prostoriju, Hrvatska je postala, zahvaljujući služenju NATO-u, masonski Kolindi, ministru Ugrozi i briselskom premijeru Plenkoviću, zločinačka zemlja.

Prije upada i preuzimanja skupštine (sabora) od građana Makedonije u Sobranje je na brzinu izabran, uz dogovor sa Sorosevim plaćenikom Zaevom, albanac Talat Džaferi (DUI) za predsjednika Sobranja. Talat Džaferi je potpisao svečanu izjavu u hodniku skupštine Muhiću, koji je drugi najstariji poslanik u Sobranju, i dao izjavu na albanskom jeziku koju je prenijela državna televizija. Rekao je da njegov "izbor" nije puč a onda je uslijedio pravi stampedo i upad Makedonaca u zgradu Sobranja.

Sorošev plaćenik Zoran Zaev kojemu predsjednik Ivanov neda mandat, svjestan da je trojanski konj, dobio je zaslužene batine, a moglo bi se to lako dogoditi i hrvatskim zastupnicima jer su prešli sve granice sluganstva kao i njihovoj braći srpskim poslanicima. Imamo šansu da ih nagradimo još još bolje nego što su Makedonci nagradili svoje veleizdajnike.

skoplje makedonija protesti foto reuters 1460495998 885409

50 tisuća makedonaca zaposjelo je Sobranje, donijelo šatore i čuva Narodnu skupštinu koju je vratila u svoje ruke odnosno oduzela korumpiranim zastupnicima. Ukoliko ubiju predsjednika Ivanova vlast ostaje u narodnim rukama. Posebno su nas razgalile slike makedonskih sredovječnih žena koje su čupale za kosu korumpirane zastupnike u skupštini. Koliko mora biti bolesna ova Europska unija da se uopće miješa u neovisnost Makedonije i podržava tvorevinu Veliku Albaniju, napisala je Vesna Zečević iz Italije.

Global Media je danas objavio poziv svim Makedoncima iz svih krajeva da dođu u Skopje noćas braniti svoju slobodu i svoju u državu. I Narod je krenuo, u velikim kolonama iz svih gradova i mjesta Makedonije prema Skoplju. Mogao bi ovaj put za promjenu Soros i NATO polomiti zube na maloj ali srcem velikoj Makedoniji.

Makedonci, Vi ste naš ponos, hrabri narod  na kojeg se svi mi, ostali narodi bivše države, moramo ugledati. Nedajte državu jer mi znamo što ona znači sada kada su nam je na prijevaru oteli. NATO i Soros su svjetski zločinci i nikome nisu donijeli dobro.

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena.
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(113 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: