person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3184 times

U ime većinskog hrvatskog naroda, koji nije dao zeleno svjetlo sotonskoj predstavi 'Naše nasilje i Vaše nasilje', ispričavamo se svim muslimanima u Hrvatskoj, regiji i svijetu!

I u ime naše reakcije i svih naših čitatelja koji nas podržavaju, upućujemo ispriku svim muslimanima zbog predstave 'Naše nasilje i Vaše nasilje', autora Olivera Frljića.

Ova sramotna predstava u kojoj su prikazane scene golotinje, pokazivanje spolnih organa, pucanja, klanja i kao završni čin silazak Isusa sa križa i silovanje muslimanke, jednako vrijeđa kršćanski i muslimanski narod. Predstava je neupitno blagoslovljena od predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, premijera Andreja Plenkovića i kardinala Josipa Bozanića, ne od hrvatskog naroda, a izvedena je u HNK Split u sklopu Marulićevih dana 24. travnja 2017 godine.

Sotonska predstava koju smo u više objava na našem portalu osudili i na nju upozoravali naše sugrađane, imala je jedini cilj produbiti već započetu mržnju 90-ih između kršćanskog i muslimanskog naroda, a sve u sklopu Novog svjetskog programa kojeg su zacrtali psihopate Komiteta 300. Nažalost, njihov program su prihvatili i hrvatska vlada i intenzivno ga provode premijer Plenković, predsjednica Kitarović i kardinal Bozanić.

Ustav Republike Hrvatske kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Isto tako Nositelj suvereniteta, najviše moguće vlasti, je narod, a predstavnička demokracija je proces kada građani svoju volju i svoje pravo na odlučivanje povjeravaju nekom drugom u uvjerenju da će oni zastupati njihove interese. Dakle, svojevoljno smo se na izborima odrekli svog suvereniteta,ali ga nismo dali bjanko!

A to znači da svi oni koji rade protivno interesa i želje hrvatskog naroda, a želja naroda nije mržnja prema drugim narodima, vjeroispovijedima, moraju kat-tad kazneno odgovarati i doživotno im se zabraniti dalji rad obavljanja bilo koje javne tj državne ili društvene funkcije.

Nisu loša vremena nego čovjek, a postati čovjek ljepše je nego postati kralj, misli su pametnih ljudi. Nažalost, predsjednica Kitarović, premijer Plenković i kardinal Bozanić ne misle tako.

U ime većinskog hrvatskog naroda koji nije dao zeleno svjetlo ovoj sotonskoj predstavi 'Naše nasilje i Vaše nasilje' ispričavamo se svim muslimanima u Hrvatskoj, regiji i svijetu!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: