person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2152 times

Što ovo treba značiti? 21.obljetnica Hrvatske Republike Herceg Bosne!?

Je li nam ovo Čović, Dodik i ostala cionistička EU i BIH elita spremaju novi rat? 

Dragan Čović, bivši član SKJ KPJ i polaznik visokih partijskih škola, a danas član predsjedništav BiH i predsjednik HDZ BiH, u javnosti poznatiji pod nadimkom 'Dodikova Piz**', na svom imanju u blizini Mostara podigao je sam sebi bistu. Obogatio se pljačkajući hrvatski narod u ime 'domoljublja'. Čović posjeduje imovinu koja je mnogo veća od one koja se spominje u aferama Sanader i Vidošević, zajedno. Tako, pored ostalog, on i supruga u vlasništvu imaju:

- raskošnu obiteljsku vilu (2,5 mil €) u mostarskom naselju Bare na parceli površine 2000 m2, radi koje je promijenjen tok rijeke Radoblja kako bi protjecala pored imanja,
- stan u Mostaru (100 000 €),
- dva stana u Zagrebu (300 000 €),
- kuću u Podacama na Jadranu (320 000 €), uknjiženu na ime punca koji ima mirovinu od 300 KM (1170 kn),
- vikendicu (250 000 €),
- automobil Audi A8W12 (140 000 €)..... što se zna. I sve to od samo dvije plaće!

Povod za ovu objavu je HDZ-ovo, odnosno Čovićevo arlaukanje da će treći entitet dobiti silom ako je potrebno. Naime, sa Dodikom je dogovorio preustroj države koji im je iz Bruxellesa dostavljen, odnosno tražiti će od Federacije BiH svoj dio po uzoru na granice nekadašnje Herceg Bosne, naravno, ne na štetu Republike Srpske. Koja zapravo pravno ne postoji jer od nikoga nije priznata. Čović također navodi kako mu je dosta ponižavanja hrvatskog naroda u Bosni. A to kaže i hrvatska, balkanska kraljica Kolinda, Plenković i ostale HDZ-ovce.   

16174608 10155071429449309 9205063980179787045 n

A tko to ponižava hrvatski narod? Ponižavaju ga upravo Čovići, Dodik i druge lopine koje su u ime domoljublja ili patriotizma opljačkali sve što se dalo opljačkati, i od Hrvata i od Bošnjaka i od Srba. Treba sve opljačkano pošteno vratiti, a lopovu nije lako priznati zločin i ukradeno vratiti. Isto stanje je u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori.

Kao što nezakonito 'zakonski' funkcionira Republika Srpska, paralelno sa Federacijom BiH nezakonito 'zakonski' funkcionira i Hrvatska Republika Herceg Bosna (vidi iz naslovne slike). Pa čemu onda ratni bubnjevi? Potpuno je jasno da su lopine i ratni huškači, Čović, Dodik i slični dobili direktivu iz Bruxellesa da iniciraju novi rat kako bi se još više ubilo i raselilo autohtonog stanovništva jer uskoro stiže planirano višemilijunsko multietničko pojačanje iz zemalja Afrike i Bliskog istoka.

Zanimljivo, Bakir Izetbegovićev šuti? Dobro mu je! Smrt zločinca Rockefellera ne znači da je Novi svjetski poredak stao.

Nadamo se da nećemo još jednom ispasti glupe ovce i ići ginuti za ideale, a raznorazni Čovići, Dodici, Izetbegovići, njihova i ostala elitna djeca na doškolovanje u EU, novcima koje su nam njihovi očevi ukrali u privatizaciji i pretvorbi!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: