person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 721
  • Posted
  • Read 8807 times

Bez sudske presude majkama oduzeli gotovo 7000 djece!

Ugledna liječnica, prof. dr. Mila Alečković podigla je na noge javnost kontratužbom protiv ozloglašene Smilje Igić, šefice Centra za socijalni rad koja bez sudske presude otima djecu i šalje u zloglasni konclogor za djecu poznat po imenom Barnevernet. Oteta djeca se, nakon „obrade“, proslijeđuju najboljim ponuđačima – pedofilima

Protiv Centra za socijalni rad i Smilje Igić podignuta je Kaznena prijava za nezakonito oduzimanje male Marije. Ova sotonistica, najprimjereniji naziv voditeljici Centra za socijalni rad Beograd (predvodila je oduzimanje maloljetne M.T. (6) iz Beograda od njenih bioloških roditelja), pronađena je na listi Barnevarn u Norveškoj koja se bavi međunarodnim usvajanjem djece.

mmsmilja

Smilja Igić
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2230-roditelji-vasa-oteta-djeca-nalaze-se-u-barnevernetovom-sabirnom-djecjem-konclogoru-u-norveskoj-u-njega-je-trebala-otici-i-mala-marija-koju-je-roditeljima-oduzela-smilja-igic-voditeljica-centra-za-socijalni-rad-zvezdara-beograd

Barnevernet je međunarodno poznat po tome što djecu odvaja iz obitelji bez konkretnih razloga i za to dobiva veliku financijsku potporu. Što je više otete djece to veća je financijska korist. Isto se događa u svim skandinavskim zamljama. A događa se i u ostalim EU državama samo mainstream mediji za sada to uspješno kriju.

Barnevarn postoji i u Švedskoj, Nizozemskoj, Njemačkoj, Velikoj Britaniji i Finskoj a taj sistem se sada uspješno implementira u Srbiji i Hrvatskoj

mmmbarnevernet

Naime, cijelu ovu dobro uhodanu shemu otimanja djece bez sudske odluke razotkrio je istraživački novinar Duško Velkovski nakon što je voditeljica centra za socijalni rad Zvezdara Smilja Igić malu Mariju roditeljima doslovno istrgla iz ruku i odvela u nepoznatom pravcu.
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/2289-ovo-je-smilja-igic-voditeljica-centra-za-socijalni-rad-koja-je-bez-ijedne-sudske-odluke-bioloskim-roditeljima-oduzela-curicu-od-6-godina

Donosimo najzanimljivije detalji sa jučerašnjeg ročišta u Trećem Osnovnom Sudu u Beogradu u kojem, nevjerojatno, ista ta Smilja Igić tuži uglednu profesoricu psihologije i dr. Milu Alečković za uvrijedu ugleda, časti i duševne boli i traži 750 tisuća dinara.

Dr. Mila Alečković započela je "obranu" pitanjem: "Poštovana sutkinjo, pitajte tužiteljicu Smilju Agić smije li me pogledati u oči? Na postavljeno pitanje sutkinja nije dobila određen odgovor, nakon čega je dr. Alečković komentirala: „Znači ne može me gledati u oči“.

Odvjetnik Mile Alečković Agop Belanijan postavio je direktno pitanje Smilji Igić: „Odgovorite, jeste li bili suradnik BARNEVERNET sistema“? „Nisam“, odgovorila je Smilja. Odvjetnik je pokazao sudu dokument na norveškom jeziku gdje jasno piše da je njihov ovlašteni suradnik iz Beograda imenom i prezimenom Smilja Igić.

mmm2

 

mmm3

Do inkriminiranih podataka, koji teško optužuju Smilju Igić, došao je neumorni borac za istinu i pravdu istraživački novinar Duško Velkovski kojeg je isti kriminalni milje prije 15-ak dana, provalivši mu rano ujutro u stan, izbacio iz vlastitog stana. A izbacio ga je rođeni brat Srećko koji je na prijevaru stavio Duškov stan pod hipoteku, prilikom uzimanja kredita u banci, kojeg nije vratio. I sad je Duško Velkovski na ulici.

Pošto je u startu Smilja Igić uhvaćena u laži prestala je odgovarati na daljnja pitanja, a njen odvjetnik pokušao je na sve načine diskreditirati postavljena pitanja protupitanjima.

Nakon toga sre odvjetnik Mile Alečković obratio sudu: „Dajem riječ profesorici Mili Alečković da nastavi postavljati pitanja“.

„Naveli ste u današnjem iskazu da se moje javno istupanje na Vas odrazilo tako što osjećate strah, loše spavate, ruke vam drhte.... Zato me tužite?“, upitala je Smilju Igić koja je i dalje nije smjela pogledati u oči.

Pitate li ikada kako spava, koliko se boji i koliko drhte ruke majci kojoj ste oteli dijete prije tri godine, 6-godišnju Mariju Trkulju koju godinu dana nije smjela vidjeti, a nije joj sudski oduzeto roditeljsko pravo niti psihijatrijska sposobnost!? Što je vaša bol ? Tko ste vi uopće? Mene tužite da sam Vam nanijela „bol“ svojim javnim istupima – istupima, kako vi navodite, ugledne profesorice psihologije", pa nastavlja.

„Tužiteljica Smilja Igić se žali zbog doživljenih uvrijeda, ona koja nema nijednu emociju, nijednu empatiju prema tuđoj boli, hladna i bezosjećajna i koja je ovde danas izjavila, kao Gering na Nirnberškom procesu, citiram: „Ne osećam se krivom za bilo šta“.

Poštovani Sude, eto vam definicija sotonizma i velikog zla u kojem je u Srbiji, bez sudske odluke, oteto gotovo 7000 djece! Da, ispravim nepismenost tužiteljice, ne kaže se „za bilo šta“, nego „nizašta“. I dodam da je za Smilju Igić srpska dijaspora tražila uhićenje, a ona mene ovdje tuži za uvrijedu časti, ugleda i duševne boli!?

Završiti ću citatom Dostojevskog: „Nema većeg bola od dječjih suza“.

suze

Prof. dr. Mila Alečković zajedno sa svojim suprugom proživila je pravu obiteljsku dramu, nakon što je ostala bez skrbi djeteta iz izbjegličke obitelji, kojoj je otac preminuo, a majka teško razboljela. Kada je djevojčica došla kod njih bila je u užasnom stanju, u fizičkom i psihičkom rastrojstvu, sa ranama, plikovima na koži. Mila i njen suprug prihvatili su dijete, upisali u elitnu školu, osigurali najbolje moguće uvjete za rad, liječili i radili na njenom samopouzdanju. Nakon velike posvećenosti, predanosti i osobnog zalaganja djevojčica se potpuno oporavila. No, Centar za socijalni rad u Obrenovcu i Centar za obiteljski smještaj i usvajanje Beograd, bez objašnjenja oduzeo im je dijete!

dr mila

http://istinomprotivlazi.com/regija/2166-uglednoj-profesorici-psihologije-prof-dr-mili-aleckovic-centar-za-socijalni-rad-doslovno-oteo-dijete-koje-su-ona-i-suprug-usvojili-spasili-i-odgojili-kada-je-ostalo-bez-roditelja-video

Ovo tragikomično suđenje u kojem barnevernetova zločinka Smolja Igić tuži, da ne bila tužena, trajalo je puna dva sata. Izlazeći iz sudnice, Mila Alečković se obratila ljudima koji su je došli podržati: „Rasturićemo kriminalnu bandu i te zlikovce! Tek će vidjeti oni što je bol srpskog naroda i srpske djece! Majku li vam vašu, j....!!

Hrabra sutkinja je prije nekoliko dana, odolivši svim političkim pritiscima, presudila u korist Prof.dr. Mile Alečković!

Slične stvari se događaju i u Hrvatskoj. Poliklinika za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba "Gordana Buljan Flander" ima monopol. Ona doslovno majkama oduzima djecu! Koliko je Buljan Flander opasna osjetila je na svojoj koži predsjednica Udruge "Ne govoru mržnje". Naime, zbog Ipl-ovih objava vezano za rad ove Poliklinike, Gordana Buljan Flander tuži (želi zatvoriti) predsjednicu Udruge za nametljivo ponašanje i govor mržnje, iako predsjednica udruge nema apsolutne nikakve veze sa objavama i portalom "Istinom protiv laži".

Kuda sve ovo vodi? 

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: