person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 24023 times

Pročitajte još jednom kako su Milanović i Mrak Taritaš opljačkali porezne obveznike za najmanje 50 milijuna kuna prilikom obnove kuća u Gunji!

Konzorcij koji je od Ministarstva graditeljstva, kojem je na čelu bila Anka Mrak Taritaš, kupio posao obnove i gradnje kuća u Gunji, prodavao je isti građevinarima za 20 - 50 % provizije uz uvjet kupnje i građevinskog materijala u njih!

Nakon nepune tri godine od katastrofalnih poplava, u kojima su poginule dvije osobe, a šteta nastala na istoku Slavonije veća od dvije milijarde kuna, počeli su ispadati kosturi nečasnih radnji tadašnje vlade, takozvane Kukuriku koalicije.

Komunisti i Židovi (Partizani) nakon završetka II Svjetskog rata izvršili su genocid nad Hrvatima (Bleiburg i ostale jame) pritom ubivši i protjeravši nekoliko stotina tisuća Hrvata. Početkom 90-tih, prethodno dogovorivši rat, isti ti Komunisti i Židovi, započeli su novi - ekonomski genocid nad Hrvatima pljačkajući njegovo, decenijama stvarano,vlasništvo.

Do protuustavne pretvorbe samo 2% svih resursa bilo je u vlasništvu države, a sve ostalo pripadalo je na jednake dijelove svim hrvatskim građanima (per capita). Do danas su Komunisti i Židovi uspjeli opljačkati oko 65 % narodnog vlasništva i neće stati dok ne opljačkaju i preostalo: Vode, Šume, Putne koridore, HEP, HPB ( jedinu preostalu hrvatsku banku), Podravku ... To im nije dovoljno pa su nas odlučili raseliti iz Slavonije i potrovati hranom i chemtrailsom. Za to realizirati trebalo je napraviti predradnje.

17. svibnja 2014., srušili su nasipe kod Rajeva Sela i Račinovaca, a prethodno dopremljeni i montirani Haarpovi, o tome ništa nismo znali, odradili su svoj dio posla - do kraja potopili Gunju, Rajevo Selo, Račinovce... . Monsanto, o kojem također ništa nismo znali, odmah je ponudio pomoć - donaciju svog sjemena. Stara poslovica kaže: 'Čuvaj se Danajaca kad ti darove prinose', tako smo se i mi upitali koji su sad ovi?

Nakon spoznaje i objave nekoliko tekstova o zločinačkom Monsantu ekspresno su nam skinuli sve objave sa naše Facebook stranice!? I tu su pogriješili. Nismo stali nego smo nastavili još dublje 'kopati' i iskopali smo sve o Monsantu, Haarpovima, chemtrailsu, uvozu GMO-a preko Todorića kao i neobilježavanju GMO oznake na proizvodima. Sve to potvrđuje navedeno da im nije dovoljno što nas pljačkaju, siromaše, raseljavaju, ovršuju i lihvare, već nas žele i potrovati.

Da je Komunistima i Židovima (Partizanima) ubijanje i pljačka osnovno i jedino zanimanje koje znaju i još uvijek dobro rade, dokaz je i lihvarenje nad nesretnom Gunjom.

slavonija poplave4 gunja

Naime, država je (novcima poreznih obveznika) potpuno iznova napravila 290 kuća, a ostatak je obnavljala ( ukupno oko 1.700 kuća). Natječaj za obnovu trajao je samo pet dana, s uključenim vikendom!? Čista namještaljka! Posao je dobio - kupio Konzorcij (21 tvrtka) od resornog Ministarstva za koji je bio zadužen pomoćnik ministrice Anke Mrak Taritaš, Željko Uhlir. Da se radi o čistoj namještaljki dokaz je iskaz jednog građevinara koji je morao kupiti posao. Što je tada rekao?

“Tvrtke koje imaju ugovore s ministarstvom traže proviziju od 20 do 50 posto da nam prepuste poslove. Na novim kućama njima ostane barem 200.000 kuna, a na svakoj obnovi od 30.000 do 50.000 kuna. Dodatne zarade su im prodaja materijala jer nam uvjetuju da ga moramo od njih kupiti“, izjavio je vlasnik građevinske tvrtke Ivica Filipović.

Potpuno je jasno da su HDZ i HNS, nositelji Kukuriku koalicije, prodali posao Konzorciju uzevši najmanje 10% provizije od ukupne vrijednosti posla ili najmanje 50 milijuna kuna koje su podijelili između sebe (odakle Daini, kćerki Vesne Pusić, 4.179 milijuna eura na njenom RBA računu!?

Kuća od 70 kvadrata izašla skoro 900 tisuća kuna!

Prije par dana Velimir Bujanec u Bujici razotkrio je tadašnju ministricu graditeljstva Anku Mrak Taritaš koju su 'za dobro odrađen posao u Gunji' SDP i HNS htjeli počastiti mjestom gradonačelnice Zagreba. A tako naivno i drago izgleda. Posebno nas je ganula njena zajednička fotka sa našom Jacom Kosor koju je sa Josipovićem trebalo doživotno strpati u zatvor zbog zbog potpisivanja Lisabonskog ugovora (sličan Pavelićevom Rapalskom ugovoru) bez da se o tome na referendumu izjasni narod, što je bila obveza po Ustavu RH.

Komunisti se stalno zadužuju u Židova (Židovi su vlasnici banaka i našeg HNB-a) po skupim kamatama tako da se stalno moraju dizati novi krediti kako bi se platile kamate, a ostatak za njihove plaće i mirovine, odnosno za održavanje socijalnog mira, a održavati će se dok se sve ne rsproda. 

Ministarstvo graditeljstva dogovorilo je cijenu gotovog kvadrata kuće od 1.725 eura. Tako je kuća u Gunji od 70 kvadrata izašla skoro 900 tisuća kuna! Nakon toga Ministarstvo Anke Mrak Taritaš prodalo je posao Konzorciju za najmanje 10 posto provizije (za najmanje 50 milijuna kuna), a Konzorcij je dalje prodavao posao izvođačima za 20 - 50 % provizije i uz to uvjetovao svoj materijal, kako je i naveo Ivica Filipović.

Radi usporedbe cijena, stan u Zagrebu košta manje od 1.725 eura /m2, a kuće u Slavoniji od 100 m2 u odličnom stanju prodaju se za 25 tisuća eura (oko 180 tisuća kuna)!

Na ovaj način godinama rade Komunisti i Židovi, raspoređeni u strankama HDZ-u SDP-u, HNS-u, na radnim mjestima u Vladi, Saboru, bankama, Ustavnom i Vrhovnom sudu, pravosuđu, državnim tvrtkama... isto tako rade i svi njihovi gradonačelnici, načelnici .....itd... itd ...Do kada ?

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru.. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: