person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 25599 times

Židov (cionista) Noel Ignatiev: 'Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima'! I najbolji među nežidovima mora se ubiti! (Video)

'Cilj i ideja uništenja bijele rase je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od bijelog supremacista. Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase', govori na javnim skupovima Noel Ignatiev.

Dekadama godina s cijelim nizom drugih židovskih javnih osoba na visokim položajima i ovaj židovski profesor otvoreno zagovara i propagira uništenje bijele rase. Zamislite da i najobičniji učitelj jedne male seoske osnovne škole izgovori samo jednom nešto slično u odnosu na Židove i da se to nekim slučajem u javnosti dozna karijera tog čovjeka bi bila uništena kao i njegova egzistencija.

Mediji bi digli toliku halabuku da bi se državni aparat morao uključivati i ispričavati. No, profesor Noel Ignatiev ne treba od toga strahovati u svijetu židovskog poretka. Prema vlastitim riječima on i njegovi stavovi niti jednom nisu bili 'politički cenzuriran'.Dapače, Profesor Noel je čak i nagrađivan. Običan smrtnik ne može uopće pojmiti koliko iz njegovih riječi isijava mržnje. Najbolja dijagnoza za ovakvu i slične osobe bi bio citat najliberalnijeg američkog ministra, istovremeno i propovjednika Harrya Emersona ' Mrziti ljude i neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'.

Što je sve rekao uvaženi akademski profesor Židov Noel Ignatiev:

'Bjelaštvo' je oblik rasnog potlačivanja. To je sigurno. To je pretpostavka mogućnosti nekakve podjele bjelaštva od potlačivana. No, to nije moguće. Ne može postojati bijela rasa bez fenomena bijelog supremacizma (bijele nadmoći). Ako ukinete ropstvo, ukinuli ste i robovlasnike. Na isti način ako ukinete rasno potlačivanje, ukinuli ste bjelaštvo.

Izdaja bjelaštva je lojalnost čovječanstva.

Moji pogledi su prilično dobro prihvaćeni u akademskim krugovima. Legitimni su. Ne kažem kako se svi slažu.Ne bih mogao na osnovi ijednog primjera pokazati da su moji stavovi rezultirali političkom cenzurom. Za mene je 'bjelaštvo' identitet koji proizlazi isključivo iz tlačenja. Bjelaštvo nije kultura, nije jezik, nije religija. To je jednostavno jedna tlačiteljska društvena kategorija.Izdaja bjelaštva je lojalnost čovječanstva!

'Crnaštvo' je identitet koji se plauzibilno argumentirano može prikazati nastalim iz otpora potlačivanju. Studij crnaca jeste studij jednog naroda koji se u otporu potlačivanju oblikovao. Zadatak je manjine tako povezati da se time skroz onemogući reproduciranje nasljedstva bjelaštva.

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'. Da ne bi bilo zabune o tome. Mi namjeravamo i dalje udarati po mrtvim bijelim muškarcima, mi namjeravamo i dalje udarati po živim bijelim muškarcima i mi namjeravamo i dalje udarati po bijelim ženama također, sve dok društveni konstrukt poznat kao 'bijela rasa' ne bude uništena.

Ne dekonstruirana, nego UNIŠTENA! Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast. Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase!'

Prof. Noel Ignatiev, Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002.

Eto sad znamo što 'naši prijatelji' Židovi misle o nama Kršćanima. Zato naši 'domoljubni' političari vole pohoditi svoje prijatelje Židove u Izraelu, a kada se vrate u Hrvatsku vide ustaše, ustaške zmije, Pavelića koji je pobio stotine tisuća Židova. Židovskim, točnije židocionističkim lažima nema premca u svijetu.

Cionisti su inicirali i financirali sve svjetske ratove, pobili desetine milijuna nevinih ljudi, truju nas GMO, lijekovima, cjepivima, chemtrailsom...To rade toliko vješto, zahvaljujući domaćim izdajicama i svojim Fake medijima, da i nakon gotovo 100 godina koliko postoje, oni ispadaju uvijek žrtve. Za to su se pobrinuli Soros i ostali cionisti (nacisti i cionisti su zajedno radili) žrtvujući svoje, poljske Židove 'kupujući' im jednosmjernu kartu za Auschwitz ( žrtvovano je oko 300 tisuća Židova, a ne 6 milijuna kako cionisti lažu desetljećima).

Isti ti cionisti izvršili su genocid nad 700 tisuća Palestinaca i o tome nitko ne piše jer su svi, glavni svjetski i domaći sluganski, mediji pod njihovom kontrolom. O Izraelu i Židovima cionistima, koji su postali vlasnici zemlje nakon izvršenog genocida nad Palestinacima, najbolje govore njihovi sunarodnjaci, izraelski intelektualci koji se bore protiv njih kako što se trebamo boriti i mi i cijeli svijet. Citiramo izjave dvojice židovskih intelektualaca:

Generalov sin, Miko Peled: 'Glavni i najveći problem je Izrael koji je postao rasistička i kolonijalistička država sa brutalnom vojnom silom. Izrael, moja zemlja, odavno provodi etničko čišćenje i genocid nad palestinskim narodom. Mir i suživot između izraelskog i palestinskog naroda biti će moguć samo onda kada bude uništen cionizam!'

Prof. Norman Finkelstein: 'Da imate imalo srca u sebi plakali biste za Palestincima“, rekao je prof. Norman na jednom zajedničkom skupu njemačkim Židovima. 

O domaćim (našim) židocionističkim sluganima sve smo rekli i treba, što manje i što rijeđe, s njima prljati čisti medijski prostor. Sve je rečeno, sve se zna, samo se ne zna što učiniti.

Možda pravi odgovor leži u citatu Martina Luthera Kinga: 'Bolje se boriti za nešto nego živjeti za ništa'

I za kraj nekoliko citata iz Ignatievog Talmuda (cionističke Biblije), obveznog štiva koji uče židovska djeca već od od najmlađih uzrasta:

„Nežidov nema oca, jer je on na đubrištu rođeno pseto." (Talmud, Yebamot).
"Ma koliko imali narodi svijeta tijelo slično Izraelcima, ipak se oni uspoređujući sa čovjekom imaju smatrati za majmune." (Talmud, Šene Lukot 250).
"Spolni odnosi Nežidova su isto kao i spolni odnosi životinja." (Talmud, Sanhedrin74b).
"Nežidovka u bremenitom stanju ima se smatrati kao bremenita stoka." (Šulhanaruh, Košen ha-mišpat 405).
"Dijete u utrobi jedne Nežidovke nije bolje od životinje." (Šulhanaruh, Jorehdeah 240).
,,Bog je naredio da se Nežidovu pozajmi novac samo uz kamatu. Mi mu na taj način ne pomažemo nego štetimo''(Talmud, SeferMikvod 73)
,,Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto mora poštovati više od Nežidova'' (Talmud, Ekeseget raši eksod 22 )
,,I najbolji među Nežidovima mora se ubiti'' (Talmud, Melhita32b)
,,Sve Nežidovke su kurve'' (Talmud, Evenhekor)
,,Nežidovska djevojčica stara tri godine i jedan dan može se oskrnaviti'' (Aboda sara 27a)
,,Tko prolijeva krv onih koji nisu Židovi, Bogu žrtvu prinosi'' (Jalkut 772)

Autor: 'istinom protiv laži' / izvor: Veritas vos liberabit

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(17 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: