person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2220 times

Talijani potpisuju peticiju protiv slanja vojnika na ruske granice!

Do sada je nekoliko desetaka tisuća Talijana potpisalo peticiju protiv sudjelovanja nacionalne vojske u misiji međunarodnih bojni NATO pakta u Latviji, koja će biti formirana do kraja ove godine.

“Peticija će biti upućena predsjedniku Italije. Takva agresivna gesta samo može pogoršati odnose između Rima i Moskve”, rekao je autor inicijative, bloger Tommaso Longobardi, koji na Facebooku ima podršku više od 500 tisuća korisnika. Bloger iz Rima poziva sunarodnjake da se obrate talijanskom predsjedniku Sergiu Mattarelli sa zahtjevom da povuče iz talijanske vojnike iz misije multinacionalne bojne NATO pakta, koja će ove godine biti raspoređena u Latviji, blizu ruske granice.

“Odluka talijanske vlade da pošalje vojsku na ruske granice je još jedna neopravdana provokacija, kao i sankcije protiv Rusije koja nam je često pomagala. Vlada krši Ustav u kojem se jasno navodi da Italija odbacuje rat kao instrument agresije protiv slobode drugih naroda, ali i kao sredstvo rješavanja međunarodnih sporova. Štoviše, nitko nije pitao građane želimo li uopće poslati naše vojnike u Latviju. Ovo nije demokratsko rješenje, nego provođenje diktature”, rekao je Longobardi.

U srpnju prošle godine bivši talijanski premijer Matteo Renzi rekao je da će Rim u istočnu Europu poslati talijanske vojnike, koji će se tamo pridružiti međunarodnim bojnama NATO pakta baltičkim zemljama i Poljskoj. Ova odluka je uslijedila nakon što je Renzi sudjelovao na summitu NATO pakta u Varšavi, naravno, bez parlamentarne rasprave.

Tako je i naša predsjednica Kolinda poslala naše vojnike na granicu Rusije bez da joj je to odobrio hrvatski sabor. Zbog toga bi trebali tražiti opoziv predsjednice koja je ovim činom samo potvrdila da hrvatska vojska nije hrvatska nego gremijeva ili cionistička,o ćemu smo pisali. Nažalost, to hrvatski narod, zbog blokade glavnih medija, još nije spoznao i nije mu došlo do mozga.

Aktualni tehnički premijer Italije Paolo Gentiloni, koji je prethodno bio ministar vanjskih poslova, istaknuo je da je takav potez osmišljen kako se umirili saveznici koji vjeruju da su u opasnosti. Ova izjava je smiješna kao što je i Gentiloni. I Sjaši Renzi da uzjaši Gentiloni! Nadamo se da će hrvatska mladost biti pametna i ignorirati poziv Bush-Clinton-Obamine igračice, trilateralke Kolinde Grabar Kitarović.

U cijeloj Europi su na vlasti korumpirani političari i masoni i odvija se potpuno ista shema uništavanja čovjeka:pljačka, osiromašivanje građana, bogaćenje elite, donošenje bogohulnih zakona sa ciljem uništavanja obitelji, a to sve sa krajnjim ciljem depopulacije i čipiranja cjelokupnog stanovništva.Oni su bolesni i zreli za promatranje!

Europske masone i zločince mogu samo mladi zaustaviti! Zato, bravo Longobardi!

Izvor: N.Babić / Logično.com
Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: