person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9118 times

Dosta nam je Krausa, Pupovca, Josipovića, Mesića, Goldsteina... i laži o Jasenovcu! Eshumirajmo jasenovačke žrtve!

Za Bleiburg, Jasenovac, Srb, Hude jame i ostale likvidacije Hrvata, isključivo su odgovorni nalogodavci Židovi, točnije cionisti. Ova tužba je odlična prilika da eshumiramo žrtve i doznamo istinu koja će razotkriti upravo njih, nalogodavce (oni se nikada ne eksponiraju) svih masovnih likvidacija Hrvata. 

Hrvatskoj je prije 2 godine stigla skupna tužba za naknadu štete koju su navodno hrvatski Srbi, Romi i Židovi pretrpjeli tijekom Drugoga svjetskog rata. Radi se o postupku koji je pokrenut pred Okružnim sudom u Chicagu od strane više osoba koje traže odštetu u visini od 3,5 milijardi dolara za žrtve, njihove nasljednike i rodbinu.

No, ne radi se samo o naknadi materijalne štete vezane za oduzetu imovinu nego i nematerijalne štete koju su pretrpjele žrtve ustaških logora. Tužitelji tvrde da je za tu štetu odgovorna Hrvatska kao pravna slijednica NDH. Tužba je pristigla putem američkog veleposlanstva što je potvrdilo i Ministarstvo vanjskih poslova. Iako je na prvi momenat iritantna tužba ona je zapravo odlična vijest za Hrvatsku jer konačno otvara dugo zabranjenu temu: Tko se zapravo nalazi ispod spomenika Jasenovac i koliko je ubijeno ljudi!?

Mi znamo da je Jasenovac bio radni logor (i sam Mesić je to potvrdio) u kojem su bili Hrvati, mali broj Srba i Romi. Židova nije bilo jer su oni i odgovorni za sve Hrvate ubijene nakon završenog 2.Svjetskog rata. Predsjednik Hrvatskog sabora u vrijeme tih događanja bio je također Židov Ivan Stevo Krajačić također Židov.

Zar bi Karačić dozvolio ubijanje Židova? Žrtvovali su one koji nisu prihvaćali Talmud i agende ili pod uvjetom da se Židovi prikažu žrtvama kao što su prikazali svjetskim žrtvama holokausta, a zapravo su žrtvovali svoje siromašne poljske Židove koje je Soros finanacirao, kao i današnje izbjeglice i teroriste, i slao na klanje u Auschwitz.

Za Bleiburg, Jasenovac, Srb, Hude jame i ostale likvidacije Hrvata, isključivo su odgovorni nalogodavci Židovi, točnije cionisti. Ova tužba je odlična prilika da eshumiramo žrtve i doznamo istinu koja će razotkriti upravo njih - nalogodavce (oni se nikada ne eksponiraju) svih masovnih likvidacija Hrvata. A Krausa, Zuroffa...proglasimo nepoželjnim osobama i protjerajmo iz naše Hrvatske.

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: