person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 10712 times

4. zemlje Europske unije htjele nam uvaliti 77 tona zaraženog sjemenskog krumpira!

Maknimo se iz ove cionističke tvorevine prije nego nas sve potruju!

Tijekom pregleda krumpira koji je stigao iz Danske, Luksemburga, Nizozemske i Njemačke, utvrđena je prisutnost reguliranog štetnog organizma ''Fusarium sp.'', zbog čega je ova velika pošiljka obustavljena.
U tijeku redovnog fitosanitarnog pregleda izvršeno je uzorkovanje sjemenskog krumpira za laboratorijsku analizu kvaliteta i zdravstvene ispravnosti. U analiziranim uzorcima sjemenskog krumpira utvrđena je prisutnost organizma 'Fusarium sp.' u postocima od 6 do 14 posto krtola, a dozvoljeni postotak je 1%.

Najveći dio ranog prinosa krumpira koji donosi jedinu pravu zaradu bio bi uništen. Sve bi propalo, gubici bi bili ogromni. Naravno, nakon toga i zemljište bi bilo zatrovano". Ovoliki postotak zaraze teško je ne primijetiti! Ovo još jedna u nizu zabrana, jer je u prethodnim danima inspekcija u BiH zabranila uvoz dvije slične pošiljke iz Nizozemske i Francuske.

Imajući u vidu da je protok roba slobodan, o zabrani uvoza zaraženih pošiljki obaviještene su sve nadležne inspekcije, a u cilju sprečavanja uvoza ovakvog sjemenskog krumpira. Već godinama iz zemalja Europske unije stiže raznorazno smeće koje nam uvaljuju ili pokušavaju uvaliti.

Posljedice su katastrofalne. Hrvatska je na drugom mjestu po broju smrtnosti od tumora. Nekad najzdravija nacija u nepunih nekoliko godina ( ulaskom u EU) postaje najbolesnija nacija!! Tko je za to kriv?

Zna se, HDZ, ali i SDP jer su bivša premijerka Jadranka Kosor (HDZ) i bivši predsjednik Ivo Josipović (SDP) potpisali 'Mali Ustav' tzv Lisabonski sporazum nakon čega smo prestali biti neovisni i samostalni. Da tragedija bude još veća to su napravili protuustavno jer nisu održali narodni referendum sa pitanjem:

'Želimo li prestati biti neovisni i udružiti se sa drugom asocijacijom', u ovom slučaju sa EU. Naknadni referendum ' Da ili Ne u EU je samo pro forme radi održan i nema nikakvu težinu. Narod nije odlučio ući u Europsku uniju.To su protuustavno napravili HDZ i SDP, odnosno u njihovo ime Jadranka Kosor i Ivo Josipović.

Drugim riječima Hrvatska nije članica Europske unije!

Maknimo se iz ove cionističke tvorevine prije nego nas sve potruju!

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: