person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 23340 times

94,17% hrvatskih građana koji su glasovali za samostalnost Hrvatske nisu u Europskoj uniji!

Predsjednice Kitarović, dok se ne poništi Lisabonski ugovor ne pozivajte hrvatsku mladost u židocionističku vojsku. Mi smo hrvatski, a ne židocionistički-ili gremijevi  građani!

Čija smo mi vojska?

Predsjednica NATO Kolinda i ministar obrane Ugroza stalno pozivaju hrvatsku mladost u vojsku. Čiju vojsku?

Jugoslavenska vojska smo bili do 25 lipnja 1991. godine kada je Hrvatski sabor donio Ustavnu odluku o samostalnosti i suverenosti Republike Hrvatske proglašavajući Republiku Hrvatsku samostalnom i neovisnom državom. Nakon toga smo postali službeno hrvatska vojska!

1024px Hrvatska vojska odlučnim korakom stupa

Hrvatska vojska smo bili do 9. prosinca 2011-te godine kada su Jadranka Kosor i Ivo Josipović potpisali Lisabonski Ugovor - udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, što je protivno Članku 142. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije referenduma.

Članak 142. stav 4. kaže: ''Odluka o udruživanju Republike Hrvatske donosi se na referendumu i samo NAROD referendumom može donijeti odluku o udruživanju sa drugim asocijacijama''. 

Temeljne odredbe Ustava RH, Članak 2. stav 1. „Suverenitet Republike Hrvatske neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv. Potpisom Lisabonskog ugovora Hrvatska je izgubila svoj suverenitet! 

Dakle, hrvatska vojska 9. prosinca 2011-te zahvaljujući Josipovićevoj i Kosorčinoj prijevari postaje vojska Europske unije ili još preciznije Rothschildova, Rockefellerova, Soroseva... odnosno cionistička vojska (oni su skriveni vlasnici EU-a, tzv. gremiji, što nam je Šeks u pijanom stanju otkrio).

20180107 113253

Dakle, mi smo zapravo židocionistička vojska koja od 9.prosinca 2011-te godine ''službeno'' sudjeluje u porobljavanju drugih zemalja, prodaji oružja za teroriste, čuvanju makovih polja u Afganistanu za kasniju preradu i prodaju droge, švercu nafte, cigaretama.... Mi smo zapravo, zahvaljujući samovoljnom potpisivanju Lisabonskog sporazuma, postali mala fašistička zemlja!

Zato predsjednice ne lažite više građane i ne pozivajte ih u vojsku. Jer ih ne pozivate u hrvatsku vojsku već u fašističku, nacističku ili cionističku vojsku, izraelsku, svejedno kako je zvala.

Dok se ne poništi protusutavno potpisan Lisabonski ugovor, mladići, djevojke, roditelji i članovi obitelji prilikom upisa u vojnu evidenciju odmah nakon upisa, usmeno i pismeno uložite prigovor savjesti, pri čemu je dovoljno na papiru napisati i potpisati sljedeću izjavu:

Temeljem čl. 47 Ustava RH, ovim putem ulažem prigovor savjesti zbog svojih vjerskih i/ili moralnih uvjerenja te nisam pripravan sudjelovati u obavljanju vojničkih dužnosti u oružanim snagama. U slučaju aktivacije vojnog roka, tražim da me se uputi na civilnu službu. Također pozivam Ministarstvo obrane da prilikom upisa u vojnu evidenciju u potpunosti poštuje stavak 2 čl. 5 Zakona o civilnoj službi koji kaže da je nadležni ured za obranu dužan novaka prilikom upisa u vojnu evidenciju pisanim putem cjelovito upoznati s njegovim ustavnim i zakonskim pravima da može na temelju prigovora savjesti podnijeti zahtjev za civilnu službu”,

Nemojte se odazvati židovsko-cionističkoj vojsci jer mi nismo ni Židovi ni cionisti, već Hrvati ili hrvatski građani koji žive u neovisnoj Hrvatskoj za koju smo se na narodnom referendumu izjasnili  19.svibnja 1991. godine. 

20180109 085912

94,17% hrvatskih građana reklo je DA za neovisnost!

Hrvatski narod nije se na referendumu izjasnio za sluganstvo i Lisabonski sporazum s kojim smo prestali biti neovisni. Lisabonski ugovor je modificirani Rapalski ugovor s kojim su se tadašnji političari kraljevine SHS odrekli Dalmacije i Istre.

Lisabonski ugovor je, kao i Rapalski ugovor, veleizdajnički čin koji su samovoljno i protuustavno potpisali Ivo Josipović i Jadranka Kosor i nema nikakvo pravno i ustavno uporište niti obvezu za 94, 17% hrvatskog naroda prema EU ili njihovoj -gremijevoj vojsci.

Drugim riječima, 94,17% hrvatskih građana nisu članovi Europske unije!

NAPOMENA: Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(24 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: