person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 9189 times

Dr.sc. Srećko Sladoljev: "Nevladina udruga Faktograf financirana od svjetskipoznatih filantropa nastavlja iznositi neistine."

 

Ne plašite ljude "smrtonosnim" mutacijama. Jer virusi mutiraju (i mutirati će uvijek) linearno, naš obrambeni sustav na mutante će odgovariti KVANTNO. Da nije tako odavno nas ne bi bilo. Nikakva cjepiva ne bi nam pomogla!

Netočno je da sam se kako kažu, cit. "POSLJEDNJIH godina prometnuo u jednog od zapaženijih protivnika cijepljenja". Točno je da sam se u "protivnika" prometnuo krajem rujna 2009. g., dakle prije 11 godina.

 

Međutim i TADA sam (kako mi Faktograf SADA stavlja na teret), istupao, cit.: "potpuno suprotno tumačenjima nacionalnih i međunarodnih zdravstvenih organizacija". I bio u pravu!

Netočno je i da sam, cit: "protivnik cijepljenja". Točno je da sam protivnik cijepljenja iglom. Netočna je tvrdnja predsjednika Hrvatske liječničke komore (HLK) da sam, cit. "javnosti poznat kao “zviždač” s Imunološkog zavoda".

Točno je da ja NISAM "zviždač" ("zviždač" ne može biti član Nadzornog odbora koji se javno, jasno i glasno suprostavlja teškom lopovluku!), takvu sam "nomenklaturu" javno odbijao u svakoj prilici. Ja sam razvojni ili primijenjeni istraživač, molekulski biolog koji se prvi na SVJETSKOJ sceni usprotivio nabavci cjepiva protiv "svinjske" gripe iz nekog regulatornog tijela proizvođača ili distributera pandemijskog cjepiva!

Radi progona od strane I Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo I Imunološkog zavoda I nekih članova HLKa, Hrvatska je tada dospjela u bilten UNa zbog kršenja ljudskih prava! 

Također, vrijeme je pokazalo da sam točno "atribuirao" BAŠ SVE aspekte lažne pandemije i TOČNO predvidio zdravstvene posljedice zbog primitka izuzetno agresivnog pandemijskog cjepiva, sve pod "pokroviteljstvom" WHOa! WHO je na kraju dobio ukor, a svi liječnici HLKa koji su sudjelovali u histeriji i nabavci cjepiva - JAVNI UKOR od resornog ministra (3).

Predsjednik HLK i Faktografi, moraju znati da COVID-19 nije ime virusa, nego ime "gripi-sličnoj" bolesti koja se uglavnom manifestira kod zbog godina i/ili općeg zdravstvenog stanja zaraženih ljudi. Kod ostalih u spektru od jako do blago ili NIKAKO. Bolest se dokazuje skupocjenom "virus-personalnom dijagnostikom" bez koje nitko ne bi ni znao za COVID-19.

Predsjednik HLK i Faktografi moraju znati da u Italiji, zemlji od 60 milijuna stanovnika (koja je zbog "novog" virusa prehlade cijela stavljena u karantenu), od malo snažnije gripe DNEVNO umire 250 ljudi. Uprkos cjepivima!

I konačno, svim liječnicima na znanje: imajte na umu da adaptivni ili specifični imunitet NE REAGIRA na genotip već isključivo na fenotip virusa.

Ne plašite ljude "smrtonosnim" mutacijama. Jer virusi mutiraju (i mutirati će uvijek) linearno, naš obrambeni sustav na mutante će odgovariti KVANTNO. Da nije tako odavno nas ne bi bilo. Nikakva cjepiva ne bi nam pomogla!

https://faktograf.hr/2020/03/12/hrvatska-lijecnicka-komora-srecko-sladoljev-i-drugi-koji-relativiziraju-covid-19-ugrozavaju-javno-zdravlje/?fbclid=IwAR1CSND5Y-OqJGNVHdedMHBWYxqhVzNHehSS8GwE7ZVul0cdzmGKA8Vs1Y

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(15 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: