person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 18751 times

Završio još jedan sajam djece - poput sajma stoke (Bruxelles /21.-22. rujna 2019). Cijene beba i do 160 000 $!

I sve se ovo događa pred nosom europarlamentaraca koji bi u Bruxellesu trebali predstavljati interese europskih kršćanskih naroda. Ovaj Sajam djece može se slobodno nazvati i sajam resursa ili sajam nerođene stoke? Jer po židovskom Talmudu (znamo da Europskom unijom upravljaju židovski talmudisti ili cionisti) nežidovi nisu ljudi, nego životinje, kao što i uči njihova Biblija: "Bog je stvorio Nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovjekov oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225).

Naravno, organizator je to nazvao: Konferencija u Bruxellesu 2019. o mogućnostima roditeljstva za europske gay muškarce, a naslovi režimskih židomedija izgledaju ovako:

- Konferencija u Bruxellesu 2019.: postati Europapa za Europljane 21.-22. Rujna 2019

- 21. i 22. rujna 2019. u Bruxelles se vraća najinformativnija konferencija za pomoć gay muškarcima sa željom za djetetom

- U većini europskih zemalja homoseksualci koji žele postati roditelji suočavaju se s ozbiljnim pravnim, kulturnim i financijskim preprekama. S više od 7000 homoseksualnih roditelja širom svijeta, Men Have Bebies (MHB) neprofitna je organizacija posvećena pomaganju muškarcima koji žele postati homoseksualni roditelji.

Potpuno je jasno da se iza ovoga kriju pedofili koji su potpuno razotkriveni pa im je ovo jedini način kako doći do „ seksualnog mesa“ - djece - kako bi zadovoljili svoje seksualne nagone. Jer, oni puno vole djecu!

Sa kojim pravom Europa govori o pravima? Sa kojim pravom govori o prijemu migranata, o transparentnosti, integritetu, jednakosti, kada je već po četvrti put domaćin organizacije „Men having babies“, koja posreduje pri prodaji – kupnji beba, djece homoseksualcima?

fair

Na ovoj slici jasno se vidi da je upotrebljena riječ ”Fair” tj. sajam

Luksuzni hotel Hilton primio je još jednom bogate muškaraca, koji su gledali kataloge (fotografije) djece, kako bi se odlučili koje djete kupiti od tzv. surogat majki koje će potpisati ugovor, kojim se obvezuju, da će se poslije devet mjeseci nošenja u utrobi odreći djeteta. 

Naravno tu je i cijeli program događanja konferencije sa sponzorima, kao i simultano prevođenje. Polaznici su imali priliku sudjelovati u do 7 uvodnih grupnih savjetovanja sa različitim pružateljima usluga.

Sajam djece = sajam resursa ili sajam nerođene stoke

Homoseksualni parovi su samo pokriće za prave kupce - seksualne konzumente, predatore, odnosno pedofile. Cijena vlasništva nad novorođenčadi se plaća – prema “kvaliteti”. Najniža cijena je 95.000 dolara (prije četiri godine bila je 60.000), a maksimalna cijena je 160.000 dolara. U koju su uključeni i posebni paketi: psihološka podrška, pravna pomoć, osiguranje spolnih ćelija – jajne ćelije i sperme, osiguranje surogat majki, letova i hotela u zemljama u kojima će se pojedine majke rađati itd...itd.

I sve se ovo događa pred nosom europarlamentaraca koji bi u Bruxellesu trebali predstavljati interese europskih kršćanskih naroda. Ovaj Sajam djece može se slobodno nazvati i sajam resursa ili sajam nerođene stoke? Jer po židovskom Talmudu ( znamo da Europskom unijom upravljaju židovski talmudisti ili cionisti) nežidovi nisu ljudi, nego životinje, kao što i uči njihova Biblija:

"Bog je stvorio Nežidove, iako su oni ravni sa životinjama, i dao im je čovjekov oblik, jer ne dolikuje Židovu da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovječjem obliku." (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225).

"Nežidovi, čija duša potiče od nečistog duha, nazivaju se svinjama." (Talmud, Jalkut Rubeni 12).

"Između Nežidova i Židova ne postoji nikakva veza. Jer meso Nežidova je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme." (Talmud, Jebamot 89a).

"Nežidov je kao jedno pseto. Što više, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od nežidova." (Talmud, Ekesegetrašieksod 22).

Ova trgovina djecom više se i ne obavlja skriveno, obavljaju je ljudi u odjelima i kravatama, lijepih manira sa debelim novčanikom u ruci, otvoreno zaobilazeći europske zakone. Iako se Komisija za međunarodne odnose belgijskog senata 2015-te godine jednoglasno izjasnila protiv surogatnog majčinstva.

Zašto onda, dozvoljavaju ovu sramotnu trgovinu beba. Isto tako 1989. godine Belgija je potpisala Međunarodnu konvenciju o pravima djeteta, koja kaže da “svako dijete ima pravo da zna svoje roditelje i da ga oni odgajaju.”

Potpuno je jasno da homoseksualci i pedofili upravljaju Europskom unijom. Belgijski gradonačelnik Alfred Gadanne pronađen je mrtav na groblju prerezanog grla, nakon što se javno obećao identificirati i javno osramotiti moćnu skupinu štovatelja Sotone, ubojice i pedofile koje vode politiku Europske unije.
http://istinomprotivlazi.com/component/k2/1948-platio-je-najvecu-cijenu-za-istinu-belgijski-gradonacelnik-zaklan-nakon-sto-je-javno-obecao-imenovati-sotoniste-pedofile-i-ubojice-koji-vode-politiku-europske-unije

Homoseksualci i pedofili upravljaju i Hrvatskom u kojoj su zaštićeni kao svete krave. Dovoljno je reći da je vrhovni poglavar katoličke crkve Juraj Bozanić homoseksualac.

Izvor: Dimitrije Marković

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(13 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: