person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

Sorosexit! Predsjedniče Trump molimo Vas da protjerate Georgea Sorosa iz Amerike!

Soros je čudovište bez srca koje može uništiti cijeli svijet i natjerati nas da živimo po njegovim pravilima, kaže autorica peticije Vanessa Feltner.

Amerikanci traže od američkog predsjednika Donalda Trumpa da oduzme državljanstvo i deportira milijardera Georga Sorosa. Prijedlog se potpisuje na stranici Change.org, a potrebno je sakupiti 100 tisuća potpisa što neće biti nikakav problem, kaže autor peticije Vanessa Feltner iz savezne države Ohio.

Mi, narod, više nećemo tolerirati sabotaže Sorosa i njegove aktivnosti koje uništavaju naše tradicije. On pokušava uništiti našu zemlju. Mi ne želimo otvorene granice i otvoreno društvo. Amerika mora ostati neovisna država s kršćanskim vrijednostima. Predsjedniče Trump, molimo Vas da protjerate Georga Sorosa iz Sjedinjenih Američkih Država. Tražimo da i svim članovima njegove obitelji zabranite da posluju u SAD-u i ulažu u fondove korumpiranih političara, kojima se onda manipulira“, stoji u tekstu peticije.

Vanessa Feltner predsjedniku države želi poslati ovaj zahtjev i da se milijardera liši američkog državljanstva “kako bi se američko društvo spasilo od raskola” jer Soros financira nerede u kojima su ranjeni i ubijeni nevini ljudi, a njihovi domovi su uništeni. Vidjeli smo kako pod njegovim pokroviteljstvom izgledaju neredi u Europi, a sada prijeti Americi. Soros je čudovište bez srca koje može uništiti cijeli svijet i natjerati nas da živimo po njegovim pravilima.

Ona se nada i vjeruje da će Trump zabraniti Sorosu i njegovoj obitelj poslovati u Americi. Prema njezinim riječima, Soros plaća prosvjede, uključujući i one u Sjedinjenim Američkim Državama, kao što je, na primjer, bio “Marš žena” koji je podijelio američko društvo. Zapravo, svi prosvjedi iza kojih stoje nevladine udruge iz galaksije takozvanog “Otvorenog društva” uvijek polariziraju javnost i unose razdor u društvo, čak i kada se čine opravdanima, poput nedavnih u Makedoniji, Rumunjskoj.

Ali malo ljudi razumije da tako organiziranim prosvjedima nikada cilj nisu bile radikalne i sveobuhvatne promjene društveno-političkog poretka. Uvijek se prosvjeduje protiv određene nepravde, a najčešći razlozi su korupcija i ljudska prava, ili se vode borbe oko svjetonazorskih pitanja. Konačni rezultat je uvijek isti – na vlasti su i dalje isti akteri, a stvaraju se podjele i polarizira društvo.

"Trump voli Ameriku i želi obnoviti zemlju - Želi vratiti radna mjesta, jamčiti sigurnost, ojačati oružane snage i stati na kraj terorizmu. On je snažan vođa i sigurna sam da će, nakon što pročita peticiju, poduzeti konkretne korake”, zaključila je Vanessa Feltner.

Rusija, Mađarska i HNES u ime građana Hrvatske jer hrvatska vlada ne smije, proglasili su Sorosa nepoželjnom osobom. Rusija je izdala i međunarodnu potjernicu za njim.
Sve je izglednije da će Trump odlučiti o sudbini omraženog naciste-cioniste Georgea Sorosa.

Izvor: Logično.com

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 06:12
(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: