person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 30125 times

Izraelski zrakoplov bacio nuklearnu bombu na Siriju, iz programa onih bačenih na Hirošimu i Nagasaki!? /video/

Potpuno je jasno da cionistički Izrael po svaku cijenu želi pokrenuti novi ratni vihor koji bi uključio mnogo zemalja na Bliskom istoku, a samim tim i globalni sukob - Treći svjetski rat - u koji bi bila uključena Rusija, Kina, Iran... s jedne strane i zločinački NATO i njegovi saveznici, s druge strane.

Snažne eksplozije čule su se u Hami i alepskoj pokrajini. Napadi su se dogodili u nedjelju navečer izvijestila je sirijska novinska agencija Sana. Navodeći vojni izvor, rečeno je da se oko 10:30 sati po lokalnom vremenu dogodila nova agresija s neprijateljskim raketama, na vojne položaje u Hami i Aleppu. Mete su bile vojni objekti 47.brigade Sirijske vojske i zračne luke Al-Malikiayh i Al-Nayrab.

Po nepotvrđenim izvješćima ubijeno je najmanje 40 ljudi. Videozapisi objavljeni na internetu pokazuju veliku eksploziju koja osvjetljava horizont. Eksplozije u skladištu Hama trajale su više od sat i pol, šireći se do obližnjeg područja, prisiljavajući stanovnike da bježe iz svojih domova, izvijestio je Sky News.

Nuklearna eksplozija, iz programa onih nuklearnih bombi koje su bačene na Hirošimu i Nagasaki, a koje je SAD napustio (Izrael očito nije) bila je toliko moćna (između 1,5 i 3 kilotonske TNT ekvivalencije) da je izazvala potres magnitude 2.6 u blizini Taqseesa i Hama. Hama je jedan od glavnih iranskih opskrbnih skladišta za sirijsku vojsku u osmogodišnjoj borbi protiv Izreala i njegovih NATO saveznika, odnosno sponzoriranih džihadskih skupina koju su pokušale likvidirati predsjednika Bashara al-Assada i preuzeti kontrolu nad Sirijom. Očito je to bilo taktičko nuklearno oružje, a priča o skladištu oružja je uobičajeni poklopac koji se automatski emitira kad neovisni mediji dođu do pravih informacija. Nute Netanyahu je na sve spreman, neovisni mediji pišu da je odgovoran i za Fukušimu.

nuke netanyahu fking moses 1 

Ranije ovog mjeseca, izraelski avioni prešli su u zračni prostor Libanona kako bi izvršili bombardiranje na Sirijskoj zračnoj bazi T-4 u blizini Homsa. Vrhovni vođa Irana Ali Khamenei osudio je taj napad 8. travnja, obećavši odmazdu.

Izvori:  https://yournewswire.com/israel-tactical-nuclear-bomb-syria/

https://www.veteranstoday.com/2018/04/30/israel-strikes-syria-with-tactical-nuke/

Potpuno je jasno da cionistički Izrael, koji se potpuno razotkrio, po svaku cijenu želi pokrenuti novi ratni vihor koji bi uključio mnogo zemalja na Bliskom istoku, a samim tim i globalni sukob - Treći svjetski rat - u koji bi bila uključena Rusija, Kina, Iran s jedne strane i zločinački NATO i njegovi saveznici s druge strane.

U ovoj 2018-oj iluminati žele pod svaku cijene pokrenuti Treći svjetski rat. 18 je zbroj 6+6+6! Pogledajte kratki video! 

NAPOMENA: Ponovno nam upadaju u računalo i mijenjaju slike u objavama! Javite nam na mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: