person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 722

Donald Trump opleo po uvoznicima terorista Njemačkoj, Francuskoj i Švedskoj!

Donald Trump ne prestaje dizati prašinu svojim izjavama. Nakon što je izazvao val reakcija govorom o Švedskoj, prije dva dana na skupu konzervativaca u blizini Washingtona opet je govorio o Europi. Ovaj put spomenuo je Njemačku i Francusku, što se nije svidjelo francuskom predsjedniku.

Trump je rekao da voli Švedsku, ali kako Šveđani razumiju da je imao pravo. No kaže da nema problema samo Švedska, već i Njemačka i Francuska. "Pogledajte što se događa u Njemačkoj. Pogledajte što se zbiva u Francuskoj, u Nici i Parizu. Imam prijatelja koji voli Grad svjetla. Ali nije ondje bio već neko vrijeme. Pitao sam ga kako je Pariz. Pariz, više ne idem onamo. Pariz više nije Pariz", rekao je Trump.

 

Odmah je reagirao mason Fransoa Hollande: " Postoji terorizam i moramo se zajedno boriti. Nije dobro pokazivati prkos prema savezniku. Ja to ne bih radio SAD-u i molim američkog predsjednika da to ne čini Francuskoj", kazao je.
Terorizam postoji samo u duši Hollandea koji je po svim pitanjima unakazio Francusku!

Iako mnogi vole Trumpa upravo zbog njegovih stajališta te zato što uvijek kaže ono što i misli, činjenica je da nijedan američki predsjednik nije uspio toliko podijeliti američko društvo.

Last modified on Tuesday, 03 October 2017 06:26
(1 Vote)

Leave a comment

Donirajte

Amount: