person_outline
search
hrendeitpt
Vincent.V Vincent.V
  • Posted
  • Read 8395 times

U dječjim vrtićima pedofili, uz potporu države i crkve, konceptom „primanja i poklanjanja ljubavi“, seksualno zlostavljali djecu!

 U dva njemačka dječija vrtića (u Hamburgu i Berlinu) pod vodstvom Evanđeličke luteranske crkve (EKD), pedofili su dobili slobodan pristup djeci i faktički neometano zlostavljali djecu! Ti evanđelički vrtići su pod jurisdikcijom njemačke države, pod rukovodstvom Evanđeličke crkve

Slučajevi zlostavljanja su tek sada izašli u javnost. Nakon što je o tome krajem listopada, izvjestilo više medija; državana regionalna televizija RBB, prvi program njemačke državne TV ARD, austrijska državna tekevizija ÖRF, dnevne novine; Berliner Zeitung i Tagessspiegel, tjednici Focus i Tichys Einblick i još neki drugi mediji.

https://www.youtube.com/watch?v=dHP50mYPieA

https://www.focus.de/familie/eltern/eltern-berichten/original-play-trauma-expertin-nennt-kita-angebot-nahe-dran-an-paedophilie_id_11273286.html

Organizacija pod nazivom "Original Play" ima sjedište u SAD-u, a ravnatelj te organizacije, koji ju je i osnovao, zove se Fred Donaldson. Koncept organizacije je po riječima Donaldsona "pedagoški", a radi se o tome, da se odrasle, potpuno nepoznate osobe, grle i maze sa tuđom malom djecom u dječijim vrtićma. Da bi se tako navodno "otklonila agresija" kod tih osoba. Te se osobe nazivaju "praktikanti", a Donaldson i njegova organizacija imaju podružnice u SAD-u, Argentini, Južnoj Africi, te u više država EU, među njima Njemačkoj i Austriji.

U tim državama organizacija Orignal Play je već godinama u pojedinim vrtićima provodila taj pedofilni "koncept", pod maskom "pedagogije" i "znanosti" i dosada to nikomu nije posebno upalo u oči, dok ovaj šokantni skandal nije sada izašao u javnosti u Njemačkoj. Prema riječima Donaldsona, njegov koncept je: "umjetnost, primiti ljubav i pokloniti ljubav". Inače, taj Donaldson ima 76 godina i uopće nije nikakav pedagog, već je po zanimanju geograf.

Ovako funkcionira taj koncept "primanja i poklanjanja ljubavi":

Ti "praktikanti" su isključivo muškarci, koji se preko interneta dragovoljno prijave da dođu u neki vrtić, da bi se grlili i mazili sa djecom. Svatko se mogao prijaviti, bez ikakve provjere tko i što je ta osoba i čak i bez provjere osobnih podataka! Dovoljno je bilo samo da svaki "praktikant" plati 200 do 250 eura za dvodnevni "workshop" sa djecom u vrtiću. Onda se svaki taj "praktikant" 2 dana mogao igrati sa tuđom malom djecom, valjati se na podu sa njima, maziti ih i grliti. Kako to Donaldson i organizatori iz "Oringal play-a" objašnjavaju , ta igra sa djecom "treba podsjetiti na tipično hrvanje i valjanje male djece i nagon za igrom životinja koje žive u prirodi", te "poboljšati odnose između individua i skupina".

1size708x398

Naravno da je to privuklo mnoštvo pedofila, koji su se neometano mogli iživljavati na maloj djeci. I sve to se neometano događalo mjesecima, pa i godinama, dok se nedavno nekoliko djece nije povjerilo svojim roditeljima i ispričalo i što su im radili ti "praktikanti" .

Jedna mala djevojčica ispričala je svojoj majci, da ima bol u stražnjici, da je osjetila nešto kao "trn". Ta majka je to ispričala na njemačkoj TV i rekla da je dakle jedan taj "praktikant", njenoj maloj kćeri, prilikom te "igre", stavljao penis u stražnjicu. Djevojčica se boji ići u vrtić i ne želi više ići tamo. Jedan otac je rekao da mu je njegov mali sin detaljno ispričao, što su mu sve "praktikanti" radili, sve razne prisline seksualne radnje, koje od neugodnosti nije želio ispričati pred kamerama.

2Original Play 800x600 780x437

 mjuh

Kako se kaže u izvješću na TV, već prošle godine, kada se to desilo, bile su podnesene kaznene prijave protiv te organizacije "Original play". Državno odvjetništvo Berlina je sprovelo istragu, međutim, nakon kratkog vremena, istraga je obustavljena.

Obrazloženje:

Djeca su premalena, a državno odvjetništvo nije vjerovalo iskazima roditelja, a napravljene su „neke formalne greške“, prilikom vršenja istrage. Nakon toga su se očajni roditelji obratili neovisnim medijima (režimske kontrolira Angela Merkel) i zastupniku CDU-a iz Berlina, Burkardu Dreggeru.

U gradu-pokrajini Hamburgu na vlasti su njemački Socijaldemokrati, SPD i Zeleni, a u pokrajini Berlinu, na vlasti su zajednički SPD, Zeleni i stranka Ljevica (Linke), nasljednica SED-a, nekadašnje komunističke partije, bivše Istočne Njemačke, DDR-a.

Novisni mediji izvjestili su i to da je organizacija "Original play" na svom njemačkom portalu zahvalila onim pojedincima i organizacijama, koji je podržavaju. Kao jedna od tih organizacija, koja podržava "Original play", je "Zaklada Amadeu Antonio". Poznata radikalno-ljevičarska zaklada bliska Antifi, koja se djelimično financira i državnim novcem od strane Merkeličine vlade. Na portalu na engleskom, su navedeni i drugi partneri ove zaklade kao i Soroseva zaklada "Otvoreno društvo".

Zaklada Amadeu Antonio se zadnjih godina, u ime Merkeličine vlade, bavi faktički udbaškom djelatnošću, špijuniranja i denunciranja njemačkih građana za "govor mržnje", "rasizam", "fašizam" itd. i usko surađuje sa njemačkim ministarstvom unutrašnjih poslova. Ta zaklada (nešto slično kao i „naš“ Faktograf) odlučuje, što je govor mržnje na internetu i društvenim mrežama i to dostavlja ministarstvu unutrašnjih poslova. I ne samo to, ova Zaklada je prošle godine izdala priručnik za dječije vrtiće, u kojem se zahtjeva kontrola djece i roditelja u njemačkim dječijim vrtićima. U tom priručniku, preporučuje se ravnateljstvima dječijih vrtića, da kontroliraju, koji roditelji djece imaju vjerojatno desno-populistički i ekstremistički svjetonazor.

Ako se naprimjer pojedini roditelji protive rodnoj ideologiji i ranoj seksualizaciji djece ili lakiranju nokata muškoj djeci - to je siguran znak da su desni ekstremisti. Ako naprimjer neka mala plavokosa djevojčica ima pletenice i obučena je u haljinicu i ako je roditelji kod kuće uče kućnim radinostima - to je za udbaše iz ove Zaklade znak, da roditelji takve djece vjerojatno imaju nacionalistički, desničarski ili ultrakonzervativni i kršćansko-fundamentalistički svjetonazor.

Nakon kritike u javnosti, ljigavci iz Zaklade su se branili da je to pogrešno shvaćeno, da se vrši hajka na njih i da su oni sa tim priručnikom željeli samo ukazati na predrasude. Ravnateljica Zaklade je Annette Kahane, stara iskusna udbašica, koja je za vrijeme komunizma u bivšoj Istočnoj Njemačkoj, DDR-u, bila visoki agent STASI-ja (istočno-njemačke Udbe).

https://dieunbestechlichen.com/2017/10/george-soros-amadeu-antonio-stiftung-mit-stasi-methoden-fuer-menschenrechte/

https://jungefreiheit.de/kultur/2018/anti-rechts-broschuere-amadeu-antonio-stiftung-wehrt-sich-gegen-kritik/

Više dječijih psihologa i drugih stručnjaka osudilii su aktivnosti organizacije "Original play" i kritizirali nadležne državne organe i ravnateljstva tih vrtića, koju su im bez ikakve kontrole to omogućili. Psihologinja Michaela Huber, izjavila da je to bio faktički poziv za nasrtaj na djecu i da to što čine aktivisti organizacije "Original Play" graniči sa pedofilijom. Jer se djeci promiče da ona ne trebaju imati nikakve granice i da sve granice u toj "igri" trebaju biti izbrisane.

4

Šugavci su nam upali u računalo i zamijenili sliku! To stalno rade!

ivic4

Vratili smo je! Napravili smo dvije kaznene prijave za upadanje u portal, ali DORH ne trza!

Svaki normalan čovjek zapitat će se ovdje, kako je to moguće, da se potpuno nepoznatim muškim osobama, dopušta da uopće imaju slobodan pristup u dječije vrtiće? Da se igraju sa tuđom djecom i da imaju tjelesni kontakt sa njom. Pa da su ti muškarci došli u vrtić samo da posmatraju djecu, i to je već pedofilija, a kamoli to što im se dopustilo da imaju tjelesni kontakt sa djecom. Kako se kaže u izvješćima njemačkih medija, za sve one muškarce koji su se prijavili za taj "workshop", da se "igraju sa djecom" u vrtiću, uopće nije bilo nikakve provjere od strane nadležnih državnih organa za obitelj i djecu, niti od ravnateljstva vrtića, nitko ih nije pitao, koji su njihovi motivi, zašto žele ići u vrtić, a čak nitko nije ni provjeravao njihove osobne podatke, nitko nije zahtjevao osobne dokumente, tako da su mnogi ušli pod lažnim imenima i prezimenima.

Dakle, istraga je obustavljena i pojeo vuk magare. Nadležni organi iz crvene pokrajinske vlade Berlina, za javnost su osudili aktivizam organizacije "Original Play" i izdali preporuku ravnateljstvima vrtićima da se aktivistima ove organizacije više ne dopušta pristup vrtićima, međutim, nitko nije kazneno odgovarao i organizacija Original Play nije zabranjena.

Umjesto da se odlučno pohapse aktivisti te organizacije i da se ona odmah zabrani, kazneno progone nadležni državani organi grada Berlina i ravnateljstva dotičnih vrtića, te odgojitelji i odgojiteljice, koji su dopustili pedofilima da se iživljavaju na djeci,- istraga je obustavljena i samo je izdano upozorenje vrtićima da se sami čuvaju od aktivista te organizacije.

Naravno da će sve učiniti da se ovo zataška jer se zna da su Zeleni i pojedini drugi ljevičari, cijelih 70-ih i 80-ih godina, u Njemačkoj bili najveći saveznici pedofilnih organizacija, koje su preko stranke Zelenih, godinama pokušavale postavljati zahtjeve za legalizacijom pedofilije.

Također je poznato i to da je i Evanđelička crkva (EKD) 70-ih i 80-ih godina surađivala sa okorjelim i deklariranim gej pedofilom, sociologom Helmutom Kentlerom, najpoznatijim njemačkim pedofilnim aktivistiom, o kojem smo bveć pisali. Kentler je 70-ih godina uz dopuštenje državnih organa i Evanđeličke crkve , upravo u tom istom Berlinu sprovodio akciju "Leihväter" (Očevi na pozajmicu). U okviru te akcije, Kentler je maloljetne dječake bez roditelja, koji su živjeli u domovima za siročad i nezbrinutu djecu, posredovao svojim pedofilnim pajdašima, da usvoje te dječake i da im budu "očevi". Kada je Kentler, umro, organizacija Evanđeličke mladeži, napisala mu je hvalospjeve i odala počast kao zaslužnoj ličnosti.

EKD je odavno postala ruglo i sprdnja, faktički privatna organizacija Zelenih. Slično kao i druge evanđeličko-luteranske crkve u Nizozemskoj i skandinavskim državama. EKD je tijekom zadnjih 5 desetljeća pomalo odbacivala kršćansko učenje i Bibliju, tako da je danas u ovoj crkvi je sve dopušteno: gejevi, gej svećenici, lezbijske svećenice, gej brak, vjenčanaje gej parova, pobačaj...itd.

Ljudi, a posebno roditelji trbaju biti budni i znati, da sve ovo nije slučajno. Da je to dio plana svjetske globalističke elite, čiji je cilj legalizacija pedofilije jednog dana i oduzimanje djece roditeljima. Zato se ovakve stvari događaju sve više i više. Podsjetimo i na nedavnu vijest iz Velike Britanije, gdje se u pojedinim osnovnim školama uvodi faktički pedofilni seksualni (zdravstveni) odgoj za prvačiće, u kojemu se mala djeca uče masturbaciji!

U oba ova slučaja, ovome u Njemačkoj i ovome u V. Britaniji bodu u oči dvije činjenice:
1) da je netko omogućio pristup pedofilima u vrtiće, odnosno u škole,

2)da je u oba slučaja faktički oduzeto pravo roditeljima na skrb za svoju djecu, odnosno bez znanja i dopuštenja roditelja, ravnateljstvo dotičnih vrtića u Njemačkoj i dotičnih škola u Britaniji, dopustilo je pedofilima da se iživljavaju na njihovoj djeci.

https://www.dailymail.co.uk/news/article-7490415/Children-young-SIX-given-compulsory-self-touching-lessons.html#comments

https://tribun.hr/velika-britanija-prvasici-uce-kako-masturbirati/

U tom smislu, treba još jednom podsjetiti na sličan skandal u Njemačkoj 2007. godine i to također u Hamburgu. Naime tada su otkrivene dvije brošure, koje su bile namjenjene kao priručnici za roditelje za "seksualni odgoj" i to za onu najmanju djecu od 0 do 6 godina!!! U tim brošurama pod naslovom "Tijelo. ljubav, liječničke igre", na najbljutaviji i najogavniji način faktički je promicana pedofilija. Tu se naprimjer preporuča roditeljima da je mastrurbacija zdrava za njihovu malu djecu i da očevi trebaju dirati spolovila svojih malih kćerkica. Autori brošura su bili "seksolozi" (čitaj: akademski pedofili) sa Insituta za seksualnu pedagogiju (ISP) u Dortmundu. Taj ISP je obično leglo kinseyevaca. A brošure je izdala i tiskala državna organizacija "Federalna središnjica za zdravstveno prosvjećivanje" (njemačka kratica: BZgA).

I tada su podnešene kaznene prijave protiv BZgA i autora brošura iz ISP-a. Međutim, samo su povučene brošure iz prometa, i nikome se ništa nije dogodilo, nitko nije odgovarao i sve je zataškano. Nadležna ministrica za obitelj u tadašnjem prvom mandatu Merkeličine vlade, bila je Ursula von der Leyen. Ona ista, koja je sada dekretom briselskog "Centralnog komiteta Partije EUSSSR"-a", imenovana za novu predsjednicu Europske komisije, koja je inače sudjelovala na 3 zadnja godišnja skupa grupe Bilderberg.

http://zdravstveniodgoj.com/news/zo-u-njemackoj

http://www.kheck.info/quelltexte/koerper_liebe_doktorspiele_4-6.pdf

U vezi sa ovim, što se događa u V. Britaniji i Njemačkoj, te onoga što je za njemačku TV rekla psihologinja Huber, da se djeci želi naučiti da se izbrišu sve granice, podsjetimo se na onaj navod iz 4. modula takozvanog zdravstvenog odgoja, koji je po nalogu Brisela, prije 6 godina, uvela tadašnja Milanovićeva vlada. Onaj navod koji je u 4. model ubacio glavni autor ZO-a, Kinseyevac Aleksandar Štulhofer u kojem se kaže, da djeca trebaju uživati u seksu i da im to nitko ne smije zabranjivati, ni roditelji, ni okolina, ni zakoni, ni policija.

Dr. Gordana Buljan-Flander, također bivša suradnica Kinseyevog instituta, prije 6 godina je u svojim brošurama i na portalu svoje klinike, također reklamirala, da je masturbacija za dvogodišnju djecu zdrava i poželjna. Dijelove članaka sa njenog portala, tada je bio objavio portal dnevno.

http://zdravstveniodgoj.com/news/kinsey-na-ulicama-zagreba-brosura-o-seksualnom-razvoju-djeteta-dr-buljan-flander

NAPOMENA: Upadaju nam u računalo, mijenjaju slike na objavama, iskrivljuju riječi, blokiraju linkove, usporavaju na serveru, blokiraju admine na našoj fb stranici
Pišite nam na naš mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti, bez vršenja izmjena, dodavanja i oduzimanja.

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: