person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723
  • Posted
  • Read 15474 times

Zapadni političari u šoku:Takva reakcija Nijemaca se nije očekivala!

Građani Europe probudite se. Židovski Cionisti i njihovi politički slugani masoni EU država vode nas u Treći svjetski-nuklearni rat. Zar smo toliko neobrazovani da im to dopustimo?

Prije tjedan dana u njemačku luku uplovila su tri američka broda puna tenkova i druge opreme. Takozvani transfer vojne opreme počeo se provoziti kroz njemački grad Cottbus. Reakcija Nijemaca na ovo bila je upravo nevjerojatna. Mnogi građani ovaj prijenos vojne opreme usporedili su sa sličnom akcijom tijekom Drugog svjetskog rata, kada je cijela kolona tenkova krenula prema zapadnoj granici SSSR-a.

Stariji građani Cottbusa, kojima su još svježa sjećanja iz Drugog svjetskog rata, sa strahom u očima gledali su neprekidne kolone američkih tenkova koje su krenule na krajnje odredište u Poljsku. Doslovno svaki njemački građanin nazvao je ovo ludilom tražeći da njemačka vlada započne prijateljski dijalog s Ruskom Federacijom.

"Ne vjerujem da bi Rusija mogla napasti Poljsku" - rekao je njemački državljanin novinaru kada ga je novinar upitao za mišljenje o aktualnim događajima. Ostali ispitanici su izjavili da su sve akcije američkih i poljskih političara čista provokacija i da to neće izaći na dobro.

"Ne znam koliko će dugo Putin sve to samo promatrati. Moramo razviti prijateljski dijalog. Ne želimo sukob, "rekao je jedan od građana Njemačke. Zapadni političari već nekoliko godina, pod izlikom pomoći baltičkim zemljama i zaštiti EU preko svojih režimskih žido medija, mržnjom prema Rusima, 'hrane' svoje građane.

Međutim, sve više Nijemaca ne vjeruje svojoj vladi i kancelarki masonki Angeli Merkel (slika sve govori), kao ni medijima koji umjetno održavaju 'popularnost' Angele Merkel.

U raskrinkavanju njemačkih mainstream medija najviše je doprinio bivši glavni urednik najvećih njemačkih novina 'Frankfurter Allgemeine Zeitung' dr. Udo Ulfkotte kojeg su prije tri dana (13.siječnja 2016.) ubili. Službena dijagnoza smrti - 'zatajenje srca' je više nego smiješna. Nijedan njemački glavni medij nije prenio smrt ovog veoma poznatog urednika i novinara koji je odlučio napisati knjigu i javnosti reći kako su američki i njemački/europski mainstream mediji brutalno lagali kako bi izazvali rat s Rusijom.

http://www.bild.de/  http://www.spiegel.de/   https://www.berlinjournal.biz/   http://www.sueddeutsche.de/

„Morate znati da rat nikada ne izbija sam od sebe. Ljude se tajno huška na rat i tu su političari manje bitni. U tome najviše sudjeluju mediji i novinari koji su obučeni za to, koji su obučeni kako laž plasirati kao istinu“ rekao je pokojni dr. Uldo Ulfkotte.

Građani Europe probudite se. Židovski Cionisti i njihovi politički slugani EU država vode nas u Treći svjetski rat.

Zar smo toliko neobrazovani da im dopustimo da nas uvedu i u Treći svjetski-nuklearni rat?

(25 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: