Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724
UMRLA (UBIJENA) KRALJICA ELIZABETA II!?
Headline: Queen elizabeth II has died ( was murdered)!
  • Posted
  • Read 97039 times

UMRLA (UBIJENA) KRALJICA ELIZABETA II!?

Službena web stranica britanske kraljevske obitelji proglasila je smrt Elizabethe II. Ubrzo je netko naredio da se poruka izbriše, ali demantiji još uvijek nisu u tisku.

Prije nekoliko dana pisali smo da je kraljica Elizabeta stavljena u 'kućni pritvor' od strane kraljevske obitelji nakon što je pokušala razotkriti globalnu mrežu' najmračnijih sila' tijekom snimanja božićne čestitke.

Iako je (ne)službeno na vrhu iluminatske piramide, kraljica Elizabeta II htjela je olakšati dušu i javno navesti imena osoba nacističke iluminatske organizacije koja je kriva za najteže svjetske zločine u prvom redu zločine protiv djece, od silovanja do žrtvovanja njihovom sotonskom bogu.

Kraljica je tražila oprost kriveći sebe što zločine nije zločine otkrila ranije zamolivši da je shvate jer je morala učiniti sve što je potrebno kako bi osigurala preživljavanje kraljevske obitelji, prenio je Yournewswire.

Više osoblje britanske državne televizije BBC i savjetnici kraljevskog dvora otkazali su božićnu čestitku, kad je kraljica izrazila bojazni da će 2017 biti godina klanja kakvog još nismo vidjeli od II svjetskog rata jer nacističke globalne elite planiraju Treći svjetski rat.

Božićna poruka je otkazana u zadnjem trenutku, a njen nasljednik sin princ Charles, iluminat i glavni dioničar zločinačkog Monsanta, rekao je da će 'riješiti problem'. Očito mu je dosadilo čekati na prirodnu smrt svoje majke kako bi postao engleski kralj ili je stigla naredba iz vrha Komiteta 300 da se riješi Kraljice.

Još smo napisali da je stavljanje kraljice Elizabete u kućni pritvor zapravo iluminatska osuda koja znači samo jedno-smrt. I to se uistinu dogodilo! Sve više vjerujemo da se princ Charles riješio i svoje supruge Dijane.

Korisnici društvenih mreža uspjeli su uhvatiti poruku o kraljičinoj smrti prije nego je uklonjena. Objavljeni materijal je službena objava princa Charlesa o smrti njegove majke: "Queen Elizabeth II, umrla je u snu jutros u svojoj rezidenciji u Sandringemskoj palači", - kaže poruka. Detaljno se opisuje smrt kraljice, što ukazuje da je tekst pripremljen sa činjenicama.

Kao što je izvijestio "Dni.Ru" nitko iz blizine kraljice ne odgovara na glasine o njezinoj smrti. Korisnici društvenih mreža ukazuju na to da je vijest o smrti kraljice istinita, a i sami Britanci, prema izvješćima na Twitteru, vjeruju da je kraljica umrla. U tom slučaju, moguće je da je site jednostavno bio prebukiran.

Ovo ne 'miriše' na dobro i zasigurno nisu čista posla! Je li istina, saznati ćemo brzo!

Foto: AP

(49 votes)

Donirajte

Amount: