MAĐARSKA PLANIRA ZABRANITI RAD SVIM SOROSEVIH ZAKLADAMA!
headline: hungary plans to forbid work to all soros's foundations!
  • Posted
  • Read 6935 times

MAĐARSKA PLANIRA ZABRANITI RAD SVIM SOROSEVIH ZAKLADAMA!

Mađarska planira zabraniti rad svim nevladinih organizacija vezanih za milijardera Georga Sorosa!

Članica  Europske unije upotrijebiti će "sve alate na raspolaganju" da "prebrišu" NVO financiran od cionističkog financijera mađarskog porijekla Sorosa, koji "služi globalnim kapitalistima preko nacionalnih vlada", izjavio je novinarima u utorak Szilard Nemeth, potpredsjednik vladajuća Fidesz stranke.

Nitko se nije javio na telefon u Institutu Otvoreno društvo u Budimpešti za komentar.

Nemeth je izjavio da će zastupnici započeti raspravu o zakonu koji će zabraniti rad sumnjivih nevladinih organizacija. Orban je prvi europski lider koji je javno podupro kampanju Donalda Trumpa, ignorirajući kritike Europske komisije i predsjednika SAD-a Baracka Obame nazvavši SAD " uskogrudnom državom " po uzoru na autoritarne režime.

U 2014. godini, Orban je osobno naredio državnu reviziju agencija koje se financiraju iz inozemstva i služe kao pokriće za "plaćene političke aktiviste".

Trump je također optužio 86-godišnjeg milijardera Sorosa da je dio " globalne strukture moći koja je odgovorna za ekonomske odluke koje su opljačkale radničku klasu, osiromašile zemlju i spremile novac u džepove nekolicine velikih korporacija i političkih subjekata ".

U predizbornom spotu, prikazane su slike Sorosa zajedno s Federal Reserve, Chair Janet Yellen, i Goldman Sachs Group Inc CEO Lloyd Blankfein od kojih su svi Židovi.

Izvor: Zoltan Simon

U Hrvatskoj Soros financira mnoge nevladine udruge i LGBT zajednice kojim je jedini cilj rovariti protiv države i obitelji!

(11 votes)

Donirajte

Amount: