• Posted
  • Read 7462 times

NATO UISTINU PLANIRA ZAPOČETI RAT S RUSIJOM PRIJE TRUMPOVE INAUGURACIJE!? /VIDEO/

Od 7. do 14. siječnja, vlakovi će prevoziti vojnu opremu svaki dan. Većina tenkova će biti transportirana vlakom, a vojni konvoji će proći kroz Hamburg, Niedersachsen, Sachsen-Anhalt i Brandenburg.

"Slanje tisuća američkih i njemačkih vojnika, zajedno s tenkovima i opreme do Poljske i zemalja koje graniče s Rusijom u ime 'obrane protiv ruske agresije', napisao je novinar RT-a David Swanson. Europa se priprema za borbu protiv percipirane 'ruske vojne prijetnje'. Zemlje NATO-a čekaju dolazak tisuća američkih vojnika kao dio vodstva američkih vojnih snaga. Vojnici će biti stacionirana uz rusku granicu Estonije i u Bugarskoj.

Brodovi koji su dovezli prvu skupinu vojnika bili su dočekani u njemačkoj luci protestima 'Vojnici vratite se svojim kućama'. Brojni prosvjednici marširali su kroz Bremerhaven, povicima da je dosta NATO-ovog zveckanja oružja. Dolazak triju američkih vojnih teretnih brodova u sjeverno njemačku luke opravdava se 'agresivnim ruskim pretenzijama' na zemlje koje graniče sa Rusijom nakon što je Moskva anektirala Krim 2014. Od srijede su tri teretna brod usidrena u Bremerhavenu.

NATO planira organizirati vojne vježbe u cijeloj istočnoj i srednjoj Europi. Implementacija je dio američke misije radi osiguravanja sigurnosti i stabilnosti u istočnim dijelovima NATO saveza.

"Prije tri godine, posljednji američki tenk napustio je Europu; svi smo htjeli da Rusija da bude naš partner ", izjavio je za Wall Street Journal zapovjednik američke vojske za Europu general Ben Hodges. No, mi se ponovno vračamo jer Litva, Latvija, Estonija i Poljska koje graniče s Rusijom kažu da se osjećaju ugroženim, nakon što je Moskva pripojila Krim, rekao je general Hodges. Klasična američke priča za malu djecu.

Glasnogovornik njemačke vojske za Märkische Oderzeitung je rekao da će biti potrebna dužina od 14 kilometara za transport svih tenkova. "Od 7. siječnja do 14. siječnja, vlakovi će prevoziti vojnu opremu svaki dan. Većina tenkova će biti transportirana vlakom, a vojni konvoji će proći kroz Hamburg, Niedersachsen, Sachsen-Anhalt i Brandenburg“, izjavio je.

Velika većina, 4.000 američkih vojnika koji pripadaju brigadi će stići avionom. Vojnici i oprema iz 3. oklopne brigade Combat Team, 4. pješačke divizije, iz Fort Carson dolaze iz Colorada.

Već smo pisali da cionisti nagovaraju američku administraciju da započnu rat sa Rusijom kako bi se prolongirala odnosno spriječila inauguracija Donalda Trumpa. Treba im vremena da se preslože i isplaniraju ubojstvo Trumpa kao što su isplanirali ubojstvo Kennedya.

Kad su u pitanju židovski cionisti sve je moguće i ništa nas ne smije iznenaditi!

Published on Jan 8, 2017

A brigade of US tanks and troops, which are destined for NATO's eastern frontier were unloaded at Bremerhaven port on Sunday. Over the last few days 2,800 pieces of military hardware and 4,000 troops have arrived at the port.

(9 votes)

Donirajte

Amount: