person_outline
search
hrendeitpt
Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 723

SPREMA LI NATO ZAPOČETI RAT S RUSIJOM KAKO BI SE SPRIJEČILA INAUGURACIJA TRUMPA!?

Litva je potvrdila prisutnost američkih specijalnih snaga unutar svog teritorija. Svrha je osposobiti lokalne snage da mogu pravovremeno djelovati protiv ruske agresije.

Navodno, Vladimir Putin je razmjestio nuklearne rakete u ruskoj pokrajini Kaliningrad, području koje graniči s Poljskom, Bjelorusijom i Litvom. Ovaj potez je susjedne Baltičke zemlje, "veoma zabrinuo" zbog ruskog vojnog djelovanja.

"Sjedinjene Države su dužne ponuditi dodatne sigurnosne mjere osiguranja u baltičkim zemljama nakon pogoršanja sigurnosne situacije u regiji nakon aneksije Krima",izjavila je glasnogovornica litvanskog Ministarstva obrane Asta Galdikaite, kako je izvijestio strane International Business Times.

Rusiji je razmjestila rakete zbog širenja NATO-a duž svojih granica. To je zapravo postala igra mačke i miša koja u konačnici može imati katastrofalne posljedice.

"Mi smo zabrinuti zbog NATO-vog raspoređivanja snaga duž naše granice ... Moramo poduzeti protumjere s našim raketnim sustavom jer nas po našem mišljenju počinju ugrožavati ", Putin je rekao u intervjuu Oliver Stonu u studenom prošle godine.

Do proljeća ove godine, NATO planira poslati bojne od 800 do 1.200 vojnika u svakoj od baltičkih zemalja. Mainstream mediji su nazvali NATO-ovo okupljanje savezničkih vojnih snaga "najvećom i najbrojnijom na ruskim granicama još od hladnog rata." Čak će i Velika Britanija poslati vojnike u Rumunjsku u borbi protiv Rusije .

Govoreći na konferenciji u Sočiju, Putin je ranije rekao da je potpuno "glupo i nerealno" misliti da će Rusija napasti bilo koga u Europi. Njegovi američki kolege su itekako toga svjesni, ali i dalje pojačavaju vojne snage saveznika prema ruskoj granici. Zašto?

Potpuno je jasno da je Rusija poremetila zločinačke planove Novog svjetskog poretka. Opcija agresije ili rata sa Rusijom odgovarala bi još uvijek aktualnom predsjedniku Barack Obami jer bi se na taj način odložila na duže vrijeme inauguracija Donalda Trumpa, odnosno dalo vremena američkim, britanskim i izraelskim zločincima, koji godinama porobljavaju, pljačkaju i uništavaju narode, da se preslože.

Za milijune mrtvih, raseljenih, silovanih, tiskanja novca bez pokrića.... od strane svjetskih terorista, amerikanaca , britanaca i izraelaca, mnogi nalogodavci moraju odgovarati i ne mogu proći nekažnjeno što je na jedan način Trump i najavio.

Naravno, da će sve pokušati napraviti kako bi izbjegli neminovno! Takvim zločincima sto, dvjesto milijuna, milijardu, dvije milijarde... mrtvih ne znači ništa.

Za njih smo samo beskorisni potrošaći resursa. 

Izvor: Antimedia

Last modified on Monday, 09 January 2017 21:40
(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: