person_outline
search
hrendeitpt
AFGANISTANSKI MIGRANT NOŽEM NA ŽENU JER JE ČITALA BIBLIJU!
Headline: afganistan refugee in austrija stabbed women because she read the Bible!
  • Posted
  • Read 2607 times

AFGANISTANSKI MIGRANT NOŽEM NA ŽENU JER JE ČITALA BIBLIJU!

Vrijeme je da im pokažemo zube i postavimo ih na svoje mjesto. Najprije trebamo početi mesti prag ispred svojih vrata, a najveće smeće su naši političari, najobičniji židovski slugani i suučesnici zločina protiv kršćana i kršćanstva.

Napad se dogodio pred Novu godinu u gradu Timelkam u Austriji. Napadač je bio 22-godišnji doseljenik iz Afganistana kojega je naljutila 50-godišnja žena pozvana od strane kršćanskih stanovnika da im čita Bibliju.

Austrijski Kronen Zeitung navodi da je azilant potrčao u kuhinju i ubo ženu u gornjem dijelu tijela. Njezin debeli zimski kaput zaštitio je od sigurne smrti.
Policija je stigla na mjesto događaja i uhitila migranta. On je priznao da je pretjerao, izjavivši da je to učinio zbog "osobnih problema". Također je rekao da nikad nije vidio ženu prije napada.

Zabilježeni su brojni incidenti protiv kršćana u centrima migranata diljem Europe.
Više od 700 kršćana su bili napadnuti u njemačkim azilima od svibnja 2016. godine i to većinom od muslimana.
Kršćanska ljubav otvorenih vrata rezultirala je 83 posto slučajeva prijavljenih napada, gotovo polovica žrtava tvrde da su primili prijetnje smrću od migranata, a 44 osobe su bile seksualno zlostavljane.

Više od 90 posto od napadača bili su muslimani, a u 205 slučajeva napadači su bili čuvari u centrima.

Merkelina politika otvorenih vrata zapravo je plan iluminata (čija je i sama visokopozicionirana članica i koja će, nadamo se, završiti kao Hillary Clinton), da preko izbjeglica u europske države ubace plaćene Soroseve muslimanske teroriste koji imaju jedini zadatak izazivati terorističke akcije, silovati i sukobiti se sa kršćanima kako bi se što više razvijala mržnja između Muslimana i Kršćana sa krajnjim ciljem izazivanja sukoba globalnih razmjera.

Židovi će ostati neokrznuti što je i smisao Novog svjetskog poretka u kojem ovi psihopati- židovski cionisti, planiraju svesti stanovništvo na 'održivih 500 milijuna' izabranih Židova, što znači da treba nestati sa zemlje 7 milijardi ljudi.

Vrijeme je da im pokažemo zube i postavimo ih na svoje mjesto. Najprije trebamo početi mesti prag ispred svojih vrata, a najveće smeće su naši političari, najobičniji židovski slugani i suučesnici zločina protiv Kršćana i kršćanstva.

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: