person_outline
search
hrendeitpt
Bravo Miro! Tako se brani Hrvatska!
Headline: Weldone Miro! that is how croatia should be defended!
  • Posted
  • Read 8664 times

Bravo Miro! Tako se brani Hrvatska!

Prodati HEP nitko nema pravo, osim vlasnika, a to je hrvatski narod. Smatram da bi svaka odluka o prodaji HEP-a bez volje većine hrvatskih građana, iskazane na referendumu, bila još jedna u nizu izdaja nacionalnih interesa.

Tome nas uči primjer privatizacije INE, gdje su pojedinci iz svih Vlada RH od 2000. godine za šaku Judinih škuda uz pomoć raznih konzultanata, pravosudnih tijela i Ustavnog suda neprijateljski predali INU mađarskom MOLU.

Do danas nitko nije osuđen niti je u zatvoru za izdaju nacionalnih interesa, nego čak glume žrtve i rugaju se s narodom i svima onima koji su dali svoj život za slobodu Republike Hrvatske', izjavio je hrvatski zastupnik Miro Bulj. Ova izjava ima težinu više jer MOST, čiji je Miro član, sa HDZ-om čini sastav vlade.

Najava prodaje 25 posto HEP-a, javnog dobra i vlasništva svih građana Hrvatske (per capita), da bi se kupilo drugo javno dobro, također vlasništvo svih građana Hrvatske dva puta opljačkano-INA, je pokušaj iste komunističke pljačkaške oligarhije da se po istoj shemi dočepa i HEP-a.

Važno je reći da je HNS-ova prethodnica 'stručna' Vrdoljakova 'pica ekipa' pripremila teren za novu društvenu pljačku.

Ne zaboravimo da se paralelno pljačka i Croatia Airlines za koju je zadužen Hanžekovićev prijatelj Zlatko Mateša koji je 'odlično odradio' INA-u (smanjio vrijednost).

Poštenja, sposobnosti i domoljublja hrvatskih pravnika od Mesića, Josipovića, šeksa, Kosor, Milanovića, Grbina, Mlakar… smo se nagledali. Plenković je također pravnik, nije ekonomista i ne poznaje financije, a pravo i pravda sasvim su dva različita pojma. Pravo je život. A Plenkovićev život od djetinjstva (otac mu je bio istaknuti član UDBA-e i direktor Eksplanade) pa do premijerske palice je bio bajka.

Sit nikada nije vjerovao gladnome, tako ni Plenković ne može shvatiti bit problema hrvatskog društva i velika je grješka što se prihvatio posla koji i da želi ne može kvalitetno odraditi.

Svi političari koji su sudjelovali u nezakonitoj pretvorbi i privatizaciji, zastupnici koji su izglasali zakone protivne interesa hrvatskih građana kao i veleizdajnici Mesić, Josipović, Kosor…. trebaju biti  lustrirati i kazneno gonjeni.

To će biti pravda i tek onda Hrvatska može krenuti pravim ili pravnim putem. To je posao za pravnika Plenkovića koji, za razliku od navedenih, nije kriminalac i lopov.
Sve drugo je prelijevanje iz šupljeg u prazno i trajati će dok se narod ne digne na noge.

BRAVO MIRO! TAKO SE BRANI HRVATSKA!

(16 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: