person_outline
search
hrendeitpt
Nismo odavno čuli Zuroffa, velikog i hrabrog lovca na 100-godišnje ustaše i naciste!
headline: We have not heard of Zuroff, a great 100-year-old Ustasha and Nazi hunter!
  • Posted
  • Read 3600 times

Nismo odavno čuli Zuroffa, velikog i hrabrog lovca na 100-godišnje ustaše i naciste!

Direktor centra Simon Wiesenthal u Jeruzalemu Efraim Zuroff lovac na 'opasne' ustaše i naciste, od kojih su najmlađi odavno premašili stotu, dobacuje se s Kolindom preko svog glasila Indexa, a ostali židotisak skriptirano prenosi njihove Soros prskalice.

“Za dom spremni” je uvreda svima koji su izgubili obitelj i rođake u Jasenovcu, Jadovnu ili drugim ustaškim koncentracijskim logorima u Hrvatskoj, kao i onima koji se ustaše poslale u Auschwitz. To je uvreda za sve koji su patili pod ustaškim režimom, koji je bio jedan od najkrvoločnijih u istočnoj Europi tijekom Drugog svjetskog rata”, kaže Zuforr koji je poznat po tome što negira zločin u Srebrenici....

''U Hrvatskoj danas imate veliki broj ljudi koji smatraju da je uzvik “Za dom spremni” sjajna stvar i da su ustaše božji dar čovječanstvu. Mnogi misle da su oni bili heroji koji su se znali suprotstaviti hrvatskim neprijateljima i zato žele da se oni ponovno vrate”, misleći na misu koja se svake godine održava za Antu Pavelića'', kaže Zuroff.

Sada se obrušio na predsjednicu Kolindu ali to ne želimo posebno komentirati jer predsjednici Kolindi ništa ne vjerujemo. Ovo dobacivanje je dogovoreni već viđeni scenarij koji Kolinda pokušava ponovno prodati hrvatskom narodu. Naime, prije nešto više od mjesec dana radili smo anketu o popularnosti političara. Popularnost Kolindi je drastično pala, iako je Promocija plus i Ipsos puls lažima drže na vrhu.

Tada smo konstatirali kako će se Kolinda ponovno uputiti u dijasporu i slikati sa ustašama kako bi Hrvati ponovno poludili za njom. Što je i napravila.  Index svojim ispraznim objavama, komentarima ''antifašista'' Bauka, Pusićke...danima pokušava animirati ''domoljube'', no ne polazi im baš od ruke, a neće im pomoći ni ovaj cionista Zuroff koji lovi stogodišnje ustaše i naciste, a kraj kuće mu šetaju pravi nacisti Netanyahu, Soros, Rothschildi, Ignatiev, Rockefelleri... 

Da ne bi ostali dužni ovom cionističkom slugi Zuroffu, ponovno ćemo citirati njegova zemljaka, cionistu i fašistu, uvaženog i nagrađivanog Židovskog profesora Noela Ignatieva kojeg  običan smrtnik ne može uopće pojmiti koliko iz njegovih riječi isijava mržnje.  

Što je u interviewu za 'Harvard magazine' između ostalog rekao uvaženi akademski profesor Židov Noel Ignatiev:

''Bjelaštvo' je oblik rasnog potlačivanja. To je sigurno. To je pretpostavka mogućnosti nekakve podjele 'bjelaštva' od potlačivana. No, to nije moguće. Ne može postojati bijela rasa bez fenomena bijelog supremacizma (bijele nadmoći). Ako ukinete ropstvo , ukinuli ste i robovlasnike. Na isti način alko ukinete rasno potlačivanje, ukinuli ste 'bjelaštvo'.

Izdaja 'bjelaštva' je lojalnost čovječanstva. Moji pogledi su prilično dobro prihvaćeni u akademskim krugovima. Legitimni su. Bjelaštvo' nije kultura, nije jezik, nije religija. To je jednostavno jedna tlačiteljska društvena kategorija. Zadatak je manjine tako povezati da se time skroz onemogući reproduciranje nasljedstva 'bjelaštva.

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'. Da ne bi bilo zabune o tome. Mi namjeravamo i dalje udarati po mrtvim bijelim muškarcima, mi namjeravamo i dalje udarati po živim bijelim muškarcima i mi namjeravamo i dalje udarati po bijelim ženama također, sve dok društveni konstrukt poznat kao 'bijela rasa' ne bude uništena. Ne dekonstruirana , nego UNIŠTENA!

Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima! Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!

U jednome profesor Ignatiev ima pravo. Kada pomislimo na naše političko 'bjelaštvo' koje se ni malo ne razlikuju od Ignatieva, Zuroffa, Sorosa, Netanyahua, Rothschilda….u liku Mesića, Josipovića, Milanovića, Sanadera, Gregurića, Valentića, Mateše, Škegre, Todorića, Bajića, Pupovca, Pusića, Teršeličke, Kosorice, Šeksa, posebice Jovanovića i Ostojića koji su realizirali svastiku i tim činom pokazali svoje pravo lice, zatim Stazića, Budimira, Puhovskog, Frljića…. uistinu 'bjelaštvo' treba uništiti svim sredstvima.

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

hrvOpća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

 

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: