Zuroff, pustite vodu da Vam ta cionistička go*na iz Hrvatske odu!
headline: Zuroff, it is time to let water so your zionist shit go out croatia!
  • Posted
  • Read 2806 times

Zuroff, pustite vodu da Vam ta cionistička go*na iz Hrvatske odu!

Povjesničar i direktor centra Simon Wiesenthal u Jeruzalemu Efraim Zuroff koji lovi 'opasne' ustaše od kojih je najmlađi star preko 90 godina ponovno bleji protiv Hrvata. Za Radio Slobodnu Evropu komentirao je aktualnu političku situaciju u Hrvatskoj i nesuglasice vladajućih oko spomen-ploče u Jasenovcu.

“Za dom spremni” je uvreda svima koji su izgubili obitelj i rođake u Jasenovcu, Jadovnu ili drugim ustaškim koncentracijskim logorima u Hrvatskoj, kao i onima koji se ustaše poslale u Auschwitz. To je uvreda za sve koji su patili pod ustaškim režimom, koji je bio jedan od najkrvoločnijih u istočnoj Europi tijekom Drugog svjetskog rata”, smatra Zuforr koji je poznat po tome što negira zločin u Srebrenici .

“U samoj Hrvatskoj postoji zakon koji zabranjuje propagiranje ustaških slogana. To može biti zabranjeno i kažnjeno, ali se vlada boji reagirati. U Hrvatskoj danas imate veliki broj ljudi koji smatraju da je uzvik “Za dom spremni” sjajna stvar i da su ustaše božji dar čovječanstvu. Mnogi misle da su oni bili heroji koji su se znali suprotstaviti hrvatskim neprijateljima i zato žele da se oni ponovno vrate”, nastavio je Zuroff te se osvrnuo na misu koja se svake godine održava za Antu Pavelića. “To je sramota”, kazao je.

Što se Zuroff obrušio na predsjednicu ne želimo komentirati jer predsjednici Kolindi ne vjerujemo.

Da Hrvati ne bi ostali dužni ovom cionističkom slugi Zuroffu, potruditi ćemo se mi i ponovno citirati njegova zemljaka, cionistu i fašistu, uvaženog i nagrađivanog Židovskog profesora Noela Ignatieva za kojega je Pavelić prava mala beba….

Židovski profesor s Harvarda Noel Ignatiev:
UNIŠTIMO BIJELU RASU SVIM RASPOLOŽIVIM SREDSTVIMA!

Dekadama godina s cijelim nizom drugih židovskih javnih osoba na visokim položajima i ovaj židovski profesor otvoreno zagovara i propagira uništenje bijele rase.
Prema vlastitim riječima on i njegovi stavovi niti jednom nisu bili "politički cenzurirani". Dapače, Profesor Noel je čak i nagrađivan.

Običan smrtnik ne može uopće pojmiti koliko iz njegovih riječi isijava mržnje. Najbolja dijagnoza za ovakvu i slične osobe bi bio citat najliberalnijeg američkog ministra, istovremeno i propovjednika Harrya Emersona
' Mrziti ljude i neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora'.

Što je rekao uvaženi akademski profesor Židov Noel Ignatiev:
'Blelaštvo' je oblik rasnog potlačivanja. To je sigurno. To je pretpostavka mogućnosti nekakve podjele 'bjelaštva' od potlačivana. No, to nije moguće. Ne može postojati bijela rasa bez fenomena bijelog supremacizma (bijele nadmoći). Ako ukinete ropstvo , ukinuli ste i robovlasnike. Na isti način alko ukinete rasno potlačivanje, ukinuli ste 'bjelaštvo'.

Izdaja 'bjelaštva' je lojalnost čovječanstva. Moji pogledi su prilično dobro prihvaćeni u akademskim krugovima. Legitimni su.
'Bjelaštvo' nije kultura, nije jezik, nije religija. To je jednostavno jedna tlačiteljska društvena kategorija.
Zadatak je manjine tako povezati da se time skroz onemogući reproduciranje nasljedstva 'bjelaštva'.

Cilj i ideja uništenja bijele rase, kako danas izgleda, je toliko poželjna da je teško uopće povjerovati da će izazvati bilo kakvu opoziciju takvoj ideji, a da nije počinjena od 'bijelog supremacista'. Da ne bi bilo zabune o tome.
Mi namjeravamo i dalje udarati po mrtvim bijelim muškarcima, mi namjeravamo i dalje udarati po živim bijelim muškarcima i mi namjeravamo i dalje udarati po bijelim ženama također, sve dok društveni konstrukt poznat kao 'bijela rasa' ne bude uništena. Ne dekonstruirana , nego UNIŠTENA!

Dokle god bijela rasa postoji, svi pokreti protiv rasizma su osuđeni na propast'.
Uništimo bijelu rasu svim raspoloživim sredstvima!
Ključ rješenja svih društvenih problema jeste uništenje bijele rase'!
Prof. Noel Ignatiev , Inteview za 'Harvard magazine' rujan 2002.

U jednome profesor Ignatiev ima itekako pravo. Kada pomislimo na naše političko fašističko 'bjelaštvo' koje se ni malo ne razlikuju od Zuroffa i Ignatieva….u liku Mesića, Josipovića, Gregurića, Valentića, Matešu, Šarinića, Škegru, Todorića, Bajića, Pupovca, Pusiće, Teršeličku, Kosor, Šeksa, Sanadera, Stazića, Budimira, Puhovskog, Frljića…. uistinu 'bjelaštvo' treba uništiti svim sredstvima.

Do tada Zuroff prestanite prozivati pošteni hrvatski narod koji nema veze sa ustaštvom i ne zaboravite pustiti vodu da Vaša cionistička go*na za sva vremena iz Hrvatske odu!

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com
Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

(5 votes)

Donirajte

Amount: