• Posted
  • Read 3088 times

Glazba u oblacima nad Jeruzalemom! Pogledajte kako cionisti varaju svoje Židove!

Samo još treba pronaći misteriozno nestalog Houdinija da iz ovih oblaka neukim Židovima spusti obećanog Mesiju i Židovi će popadati po podu.

Poslali su nam ovu snimku i želimo je sa svima podijeliti. Snimka je snimljena prije par dana u Jeruzalemu, a autor je Carlos Rodrigez koji je objavio ovaj strašan video. Pogledajte što se događa na nebu u oblacima. Glazba u oblcima, pričaju, ljute se... Ovo je strašno. Glazba u oblacima nad Jeruzalemom trajala je cijeli dan! 

Neuki židovski narod cionisti pripremaju na dolazak Mesije jer su ih uvjerili da su oni izabran narod. Već smo pisali da je cionizam star 100 godina i da se pretvorio iz religije u nacionalizam, odnosno materijalizam nevjernika Židova koji su mrzili vjeru.

Razlog zašto cionisti koriste ime Izrael je taj što su oteli i ukrali identitet Judaizma i židovskog naroda. Urađeno je tako da bi dobili legitimnost za njihovo postojanje, da bi narod po svijetu govorio …. To je Božje… Bog je to njima dao jer Židovi su izabran narod,a one koji ih se usude vrijeđati odmah bi ih nazvali 'antisemistima'.

Cionizam je zapravo politički, opasan pokret koji nema legitimnost da postoji, on je protiv Tore. Tora strogo zabranjuje da bilo koji Židov kroči na bilo koji dio područja Hramske Gore ( Temple Mount). Ukrasti zemlju, ubijati, ugnjetavati jedan narod i protjerati ih iz njihovih domova kontradiktorno je Tori! A cionisti su to napravili Palestincma, otevši im skoro cijelu zemlju pritom izvršivši genocid nad 700 tisuća Palestinaca i o tome nitko ne piše.

Proročanstvo kralja Solomona govori da je Židovima zabranjeno imati naš svojstveni entitet, državu, kraljevstvo. To je stav koji su držali svi Židovi po cijelom svijetu tisuća godina. No. cionisti su koristili identitet Židova da se suprotstave Bogu i da skrnave Božje ime i da stvore razdor između Židova i Muslimana! I da naprave beskrajnu rijeku krvi za Muslimane za palestinski narod.

Cionisti pripremaju neuke Židove na dolazak Mesije odnosnog njihovog poganog Lucifera. Glazba u oblacima bi se mogla objasniti bespilotnom letjelicom skrivenom u ovim oblicima i snimljenom glazbom koja se producira. Samo još treba pronaći ili ožvjeti misteriozno nestalog Houdinija koji će iz ovih oblaka neukim Židovima spustiti obećanog mesiju i Židovi će popadati po podu.

Lažima i prijevarama cionista nikada dosta. Gdje je kraj njihovim zločinima, lažima i prijevarama samo nebo zna.

Je li moguće da se toliko dugo cionisti poigravaju sa stotinama i milijardama ljudi na svijetu?

(3 votes)

Donirajte

Amount: