Enis Bešlagić: TITO je najveći državnik ovih prostora!
Enis Bešlagić: Tito is the biggest statesman of this area!
  • Posted
  • Read 967 times

Enis Bešlagić: TITO je najveći državnik ovih prostora!

Tito svojoj supruzi i djeci nije ostavio gotovo ništa. Danas običan vijećnik osigura četiri naredne svoje generacije.

Prije dva dana u emisiji Pressing na televiziji N1 popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić između ostalog, otkrio što misli o političarima iz regije, uključujući Milorada Dodika, Kolindu Grabar-Kitarović i Josipa Broza Tita.
Bešlagić je pričao o svom poznanstvu s predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom, rekavši da se ne sastaju po kavanama, iako ih Dodik jako voli.

– Znam priče iz rata da je Dodik spašavao muslimane i da ih je stavljao u svoj automobil i odvozio ih iz Laktaša. Kad se sastanemo ja njega pitam zašto sam ja danas tu, a on sutra u Sarajevu nije i pitam ga zašto misli na muslimane i na mene u negativnom smislu na što on meni kaže da ne misli to tako i da to kaže u revoltu.

Rekao mi je i da nema s kim pričati u Sarajevu i da kome god je pružio ruku, da ga taj zeznuo i ja vjerujem u to – rekao je Bešlagić.

Glumac je prokomentirao i izjavu predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović o radikalizaciji islama u BiH.
– Misliš da je predsjednica odrasla s muslimanima pa zna kakvi su muslimani inače? Oni znaju samo o onome što vide iz medija.

Radikalizacija muslimana se medijski primjećuje, ali radikalizacija, fašizam i nacionalizam u najgorem obliku su u regiji već odavno prisutni od rata. Ako slavim oba Bajrama, onda sam se i ja radikalizirao. Danas se govori mnogo i o pokrivenim ženama. Pa što ako su pokrivene, kakve veze ima? To je fašizam.

Ne smeta mi kad gledam otkrivene guzove i sise i kad se neko otkrio, ali smeta to. Pa i baka ti je pokrivena, časna sestra – sve su to žene koje su bile pokrivene, to je pitanje tradicije i često nema veze s vjerom, već s načinom oblačenja. Ne možeš Kinezima reći da se ustanu s poda i da ostavi štapiće za jelo, već mu se pridružiš i poštuješ to.

Da kretena ima, ima ih i vazda ih je bilo i vazda će ih biti. Ima i toga da su se kreteni u politici radikalizirali i zbog njih naša djeca nemaju alternativu, ne znaju koju školu da upišu, naši roditelji, vaši, naši borci, nemaju adekvatan tretman, nemaju ništa, ali bitno je da smo se mi “europeizirali” – rekao je Bešlagić.

A napravivši paralelu s današnjim političarima i nekadašnjim u SFRJ Bešlagić je otkrio i kako danas gleda na Josipa Broza Tita. Josip Broz Tito je bio najveći državnik ovih prostora, mišljenja je Enis Bešlagić koji je 2015. izabran za Osobu godine.

– Sada kada gledam situaciju sa svojih 40 godina, a ne zanima me da li je Tito bio diktator, zločinac ili veliki vojskovođa, shvaćam da je bio mudar čovjek koji svojoj supruzi i djeci nije ostavio gotovo ništa. Danas neki vijećnik osigura četiri naredne svoje generacije. E sad reci ti meni što je bilo ispravno.

Tito je u svakom mjestu otvorio Dom kulture, a to se više ne radi. Moraš to cijeniti jer tako se rađaju novi pisci, pjesnici, umjetnici. To nama fali. Ti kada narodu uzmeš obrazovanje i kulturu ti si uništio taj narod – rekao je Enis Bešlagić svjestan da će izazvati u Hrvatskoj negativne konotacije.

Nažalost, Enis je potpuno u pravu kada kaže da Tito nije odnio ništa a danas svaka politička HDZ, SDP, HNS šuša ima na računu najmanje milijun eura. Što se tiče Tita kao zločinca treba još jednom reći da je za Bleiburg i jame odgovorna Britanija i Churchill.

To su više puta izjavili neovisni britanski pisci i povjesničari. Kako to da nam danas (IMAMO HRVATSKU priznatu od cijelog svijeta) Hrvatskom zapovijedaju britanski cionisti ili gremji kako ih zove Šeks!?

Je li se 45.-te Tito mogao suprotstaviti Churchilu? Nije, a u vrijeme događanja Bleiburga i jama Tito je držao, nakon što je osvojio, Trst i nije ga predao talijanima dok nije prisilio Churchila da vrati Istru i Dalmaciju Hrvatskoj. Churchil i Britanci su bili odgovorni za Hrvate. Zašto ih nisu izveli?  

Britanci su najveći licemjeri i inicijatori svih ratova, a britanski kraljevski dom je vrh cionističke zločinačke pedofilske organizacije koja sa Amerikom i Izraelom planira pokrenuti Treći svjetski rat.

Što danas imamo u Hrvatskoj? Lopovsku elitu koja je opljačkala narod, uništila tvornice i ostavila narod bez posla i u ovrhama.

Ostati će i bez domova i bez svega, a za vrijeme Tita radnici su dobivali stanove i pravili vikendice. Nitko nije bio bez posla i gladan, a ubojstvo se dogodilo jednom u 10 godina.

Zbog naše gluposti opet će nas političari uvući u rat. Ustaše, četnici, partizani, antifašisti, fašisti.. teme su na koje nasjedamo k'o grdelini na baketine. Dok se prepucavamo i pljujemo jedni druge oni rasprodaju naše vlasništvo.

INA-u nam i po treći put kupuju-prodaju s našim novcima, a mi šutimo. Na istu shemu će maznuti i HEP.  Glavno da uvijek imamo na jelovniku Tita po kome možemo ejakulirati.

Ne da smo glupi nego smo i jadni. Zato Mesić, Pupovac, Josipović….. i ostala politička kriminalna oligarhija mogu raditi što ih je volja!

Netko je dobro rekao: 'Hrvatska je jedina zemlja u kojoj je more bistrije od naroda'.

IMAMO HRVATSKU! Može li mi netko odgovoriti čija je Hrvatska: hrvatskog naroda, hrvatske lopovske elite ili Šeksovih gremija?

(7 votes)

Donirajte

Amount: