• Posted
  • Read 5130 times

PRINC CHARLES PLANIRA ŠTO PRIJE SE RIJEŠITI SVOJE MAJKE ELIZABETE!

Kraljica Elizabeta stavljena je u 'kućni pritvor' od strane kraljevske obitelji nakon što je pokušala razotkriti globalnu mrežu' najmračnijih sila' tijekom snimanja božićne čestitke.

Netko je rekao da nitko nije umro ne moleći Boga da ga spasi. Ne znači li to da je i kraljica (ne)službeno na vrhu iluminatske piramide htjela olakšati dušu javno navodeći imena osoba nacističke iluminatske organizacije koja je kriva za najteže svjetske zločine u prvom redu zločine protiv djece, od silovanja do žrtvovanja.

Kraljica je tražila oprost kriveći sebe što zločine nije zločine otkrila ranije zamolivši da je shvate jer je morala učiniti sve što je potrebno kako bi osigurala preživljavanje kraljevske obitelji, prenosi Yournewswire.

Više osoblje britanske državne televizije BBC i savjetnici kraljevskog dvora otkazali su božićnu čestitku, ali tek kad je kraljica izrazila bojazni da će 2017 biti godina klanja kakvog još nismo vidjeli od II svjetskog rata jer nacističke globalne elite planiraju Treći svjetski rat, jedini izlaz da ne odgovaraju za zločine protiv čovječnosti nakon što su potpuno razotkriveni.

Božićna poruka je otkazana u zadnjem trenutku. Direktor BBC-a bio je upozoren da kraljica u zadnje vrijeme želi iznijeti na vidjelo sva zla koja su učinjena od strane kraljevske obitelji. Princ Charles, nasljednik, jedan od članova iluminatskog pokreta i glavni dioničar zločinačkog Monsanta, rekao je da će 'riješiti problem'.

Znači li to da mu je dosadilo čekati na prirodnu smrt svoje majke kako bi postao engleski kralj ili je stigla naredba iz vrha da se riješi Elizabete koja očito ima namjeru svijetu iznijeti istinu i razotkriti ovu svjetsku zločinačku organizaciju.

Poznato je da je britanska (njemačka) kraljevska obitelj Windsor bila pod krimenom nacizma, pedofilije i sotonizma. U medijima se sve više pojavljuju pedofilske afere visokih dužnosnika vlade i dvora. Naime već dugo godina razmotava se klupko na koje je ukazao britanski pisac i novinar David Icke u svojoj knjizi 'The Biggest Secret' gdje je podcrtao tri ključna pedofilska lanca, BBC-ev Windsor i Buchingham.

Obamin 'božićni zakon' donesen prije dva dana, u kojem se 'zakonski' žele riješiti svih 'neprijateljskih' medija koji iznose 'laži' uvođenjem velikih kazni društvenim mrežama, posebice Facebooku, ako ne formiraju timove koji će 24 sata pratiti i 'skidati' nepoželjne stranice, govori da je nacistička iluminatska organizacija dobro uzdrmana.

Stavljanje kraljice Elizabete u kućni pritvor i skorašnju neupitnu smrt (cionisti su se rješavali svakoga tko se omakao kontroli) potvrđuje da će se, nažalost, u 2017. godini uistinu dogoditi nezapamćena klanja kako je najavila kraljica Elizabeta, a prorekao Nostradamus ( 5 velikih događaja između ostalih i nuklearni rat).

Jesmo li to zaslužili?

Izvor: Novi svjetski poredak

(19 votes)

Donirajte

Amount: