person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3243 times

Cionistički kurton Ivo Muha Josipović zalaže se za davanje djece na posvajanje istospolnim zjednicama!

“Ne mislim da su heteroseksualni parovi predodređeni da budu bolji roditelji, ili da pruže sretniji dom od istospolne obitelji. Zato jesam za posvajanje djece u zajednicama istospolnog partnerstva” rekao je Predsjednik Republike i predsjednički kandidat Ivo Josipović u opširnom intervju LGBT portalu Crol. 

Ivo Josipović po lažljivim cionističkim aneketama Promociji Plus i Ipsos pulsu, bio je najpopularniji hrvatski političar i predsjednik države. koliko ga narod obožava pokazalo se na parlamentarnim izborima kada zajedno sa svojom drugaricom Jadrankom Kosor nije dobio ni par tisućča glasova.

izjava da od početka mandata podržava LGBT aktivizam, govori o njemu kao čovjeku i mušakarca.

“Osobno sam od početka svoga mandata, na razne načine jasno iskazivao svoju podršku pripadnicima LGBT zajednice u borbi za njihova , prije svega ljudska prava – pismima potpore, primanjem predstavnika LGBT zajednice u svom Uredu, posjetom Udruzi Domina, koja je bila organizator prve Povorke ponosa u Splitu, pa i pokroviteljstvom nad 17. godišnjom europskom konferencijom ILGA 2013 u Zagrebu”.

Ivo Josipović podsjetio je kako se javno izjasnio protiv na dan referenduma o braku, te ustvrdio kako je postojeći Zakon o životnom partnestvu dobar i realan “u okviru mogućega”. Naglasio je kako je taj Zakon prvi korak. Želi uvjeriti u njegovu potpunu implementaciju i primjenu u praksi.

“Nakon toga možemo razmišljati o sljedećem koraku” kazao je Josipović ističući kako to zahtjeva “određene promjene društvene svijesti koje započinju prije svega obrazovanjem” ustvrdivši da je riječ o procesu.

Josipović se u razgovoru za Crol pohvalio kako je Ured Predsjednika Republike Hrvatske intervenirao pri institucijama kako bi se omogućilo sklapanje prvog životnog partnerstva u Hrvatskoj – homoseksualnog para iz Beograda i Zagreba.
“Ovdje bih neskromno želio istaknuti i mali doprinos mog Ureda sklapanju prvog životnog partnerstva između dvojice partnera od kojih je jedan iz Zagreba, a drugi iz Beograda. Obratili su nam se, a mi smo im pomogli u komunikaciji s nadležnim institucijama. I za to dobili zahvalu…” kazao je Josipović-

Na pitanje je li za to da istospolni parovi posvajaju djecu Josipović je kazao: “Osobno, ne mislim da su heteroseksualni parovi predodređeni da budu bolji roditelji ili da pruže sretniji dom od istospolne obitelji. Zato jesam za posvajanje djece u zajednicama istospolnog partnerstva.”

Upitan što misli o umjetnoj oplodnji za lezbijske parove Josipović je podsjetio da mnoga djeca već odrastaju bez oca, što ne misili da im je otegotna okolnost u životu. Za umjetnu oplodnju je i žena samica i lezbijskih parova – ako su situirane:

“Tolike samohrane majke, koje su to postale ne svojim izborom i voljom, već zbog smrti supruga, propalih brakova ili nasilja u obitelji, odgojile su sretnu i zadovoljnu djecu. Zašto to ne bi mogla žena koja je situirana, može roditi i odgajati dijete sama, ili uz pomoć životne partnerice? Ali, u toj situaciji jedna od njih je i biološka roditeljica djeteta, čini mi se da je to važno.”

Na kraju razgovora Josipović se osvrnuo na LGBT Pride povorke. Kazao smatra kako je tu učinjen značajan napredak te ustvrdio kako je “Hrvatska u odnosu na zemlje regije lider u borbi za LGBT prava”.

Izvor: crol

Ovaj veleizdajnik i kratko rečeno kurton još jednom je pokazao da jabuka ne pada daleko od stabla.

Kakav otac takav sin, najkraći je zaključak ovog teksta!

(7 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: