Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 724
  • Posted
  • Read 8430 times

ROLAND DUMAS: BRITANIJA JE U LONDONU PRIPREMILA RAT PROTIV SIRIJE!

‘Moja domovina Britanija Majka je svih prijevara, a njeno čedo Amerika je naslijedilo tu vještinu, iako možda nema njenu suptilnost, koja se stječe nakon mnogih stoljeća iskustava u obmanjivanju svijeta. Britanija laže i skriva svoju tiraniju bolje od Amerike, mada, ako govorimo o nacionalističkom samo-zavaravanju, obje te zemlje stoje vjerojatno rame uz rame.

Pod ovim izrazom 'bolje', mislio sam na to da je britanski Establišment, ukalupljen te indoktriniran u sustavu privatnih škola i elitnih sveučilišta, svladao umijeće laganja i obmanjivanja u olimpijskim razmjerima. Također se izvještio u busanju u visokomoralna prsa dok istodobno bljuje svoje ogavne laži i svoje projektile. Britanija je svjetski podlac i licemjer’, rekao je pisac i novinar David Ike. 

Britanija se sve više zrazotkriva, a njenu glavnu ulogu u uništenju Sirije potvrdio je i bivši minister vanjskih poslova Francuske Roland Dumas u TV intervju.

Britanija je u Londonu pripremila rat u Siriji!

Bivši ministar vanjskih poslova Francuske Roland Dumas izjavio je novinarima u TV intervju da je približno dvije godine prije zaoštravanja nasilja u Siriji, bio u službenoj posjeti Britaniji po sasvim drugim vanjskopolitičkim bilateralnim pitanjima koja nisu imala nikakvu vezu sa sirijskim problemom.

'U Londonu sam se susreo sa britanskim dužnosnicima, a neki od njih koji su moji prijatelji pitali su me za moje mišljenje u toj regiji, a zatim priznali da oni spremaju nešto u Siriji. To je bilo u Britaniji a ne u SAD-u. Britanija je spremala napad ustanika u Siriji protiv Bašar Al Asadova režima. Čak su mene kao bivšeg ministra vanjskih poslova pitali da li želim sudjelovati u toj akciji. Naravno da sam odgovorio negativno.

Ja sam Francuz i takvo što me ne interesira. Drugim riječima ove izvedene ratne operacije u Siriji imaju izvor organiziranja i priprema događanja rata daleko od Sirije. Sve se to pripremalo i organiziralo ovdje u Londonu' rekao je Dumas.

Na pitanje novinara s kojim ciljem je to organizirano, odgovario je.

'Reći ću vam da je cilj ove operacije bio jednostavan način da se ukloni sirijska vlast, njihova Vlada i Assad. Trebate znati da u toj regiji sirijski režim 'provodi' antiizraelsku politiku i poziciju'. Dumas je rekao da mu je izraelski premijer prije nekoliko godina govorio: „mi se trudimo uspostaviti dobre odnose sa susjednim državama, ali ti režimi koji neće mirno živjeti sa nama mi ćemo ih uništiti“.

I uništili su ih. Sirija će se teško oporaviti.

No, prava pozadina uništenja Sirije, Libije, Iraka, Afganistana, Jemena…je raseljavanje stanovništva, ubacivanje svojih terorista među izbjeglicama sa ciljem izazivanja kaosa i terorističkih akcija diljem Europe i Svijeta kako bi nakon toga, isti oni koji su izvršili agresiju, nudili svoju zaštitu od terorista koje su oni stvorili, obučili i financirali!

Krajnji cilj je izazvati globalni rat između muslimana i kršćana u svrhu stvaranja jedne svjetske države, jedne svjetske vlade, jednog boga-sotone Lucifera i Velikog Izraela!

To je plan cionista, 'genijalnih' Britanaca, a 'glupo čedo'- pit bull Amerikanci, preko NATO-a i UN pokrića, izvršavali su postavljene cionističke zadatke! 

(11 votes)

Donirajte

Amount: