person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4022 times

Faktografovci, chemtrails i chemtrail lung (neizlječivi rak pluća) itekako postoje!

Kao što postoje, osim kravljih, i ljudski prdeži koji zagađuju hrvatski medijski prostor, a jedan od njih je Faktograf.

...Koronavirus nije “dimna zavjesa” za chemtrails pluća, jer ona ne postoje. Chemtrails nije stvaran pa tako ni chemtrails pluća, piše Ana Benačić u ime Faktografa.

I sukladno tome zaključuje da je netočna tvrdnja portala IstinomProtivLaži koji je napisao: „Zato su plasirali korona virus (o njemu sve znamo) koji je zapravo dimna zavjesa kako bi se prikrila, zataškala sve veća smrtnost od prave globalne epidemije – chemtrailsa pluća!?“

Soroševa chemtrails stručnjakinja (Bena)čić nadalje objašnjava kako medicina poznaje, primjerice, kemijsku pneumoniju, upalu pluća koju izaziva udisanje štetnih kemikalija, ali ne i chemtrails pluća, o kojima govori članak na portalu IstinomProtivLaži. Zato ne čudi da se prilikom tumačenja “podvale” koronavirusa kako bi se prikrila ova nepostojeća dijagnoza pozivaju na glumicu Rachel Reenstra, pa je citira:

”Imamo problem koji se pojavljuje diljem svijeta i zove se Chem trail lung (chemtrails pluća). Pojavljuje se sve više problema s dišnim sistemom, zbog toksičnim kemikalija, teških metala, plinova, virusa, virusnih čestica i drugih stvari, koje se sprejaju (strogo povjerljive aktivnosti) a imamo ga za disati”, kaže ona, pozivajući se na neimenovanog liječnika kojeg je navodno snimila prilikom posjete zbog bronhitisa.

- Neimenovani liječnik? 

Objavljena je njegova slika i nitko ga osim faktografa, nije demantirao, 

- Navodno snimila?
Snimku je objavila Rachel na svom profilu, 

- Takozvani chemtrails?

(Bena)čićka bi trebala znati da u avionskim bačvama nisu A,B,C vitamini već nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen.

- Najpopularniji pedijatar Milivoj (Jovanče)vić? 
Koji smatra da bolesti dišnog sustava kod njegovih pacijenata dolazi zbog nedovoljnog boravka djece na otvorenom te spavanja u zagrijanim prostorijama... itd, itd.

Jedan DHMZ-ov stručnjak tvrdio je da se sa chemtrailsom praše komarci, a bilo je i najpopularnih znanstvenika, poput (Jovanče)vića, koji su tvrdili da atmosferu zagađuje kravlji prdež.

No, najgore zagađivanje ili prdež je ljudski prdež poput Soroševe chemtrails stručnjakinje tzv. faktografove novinarke Ana (Bena)čić, koja u ime Faktografa godinama kontaminira IPL-ove objave. 

Još jedna zanimljivost: Do pojave korona virusa vojni avioni su nas gotovo svakodnevno (nerijetko i noću) špricali chemtrailsom: Mnogi komentiraju da ih nema kao ni chemtrailovih tragova na nebu, otkad se pojavila corona!?

Iskustvo nas uči da je sve ono što Faktograf demantira potpuna istina!

Za kraj ćemo podsjetiti čitatelje tko je osnovao i tko sve financira Faktograf

ppantera

Pišite nam na mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/istinomprotivlazi1/

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'
Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo

 

 

 

(11 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: