Karino Hromin Sturm

Karino Hromin Sturm

Hrvatski akademik Karino Hromin Sturm, predsjednik stranke Pokret ZAJEDNO, ekonomist, publicist, politolog i diplomat. Autor je "Strategije razvoja Republike Hrvatske" i "Političke Biblije", za koju je i nominiran za književnu nagradu "Kiklop" 2011., u kategoriji "leksikografsko djelo godine". Autor teorije Dužničkog ropstva.

KARINO: LEX-AGROKOR, TROSTRUKA PLJAČKA HRVATSKOG NARODA! stars

Agrokor je, dobivši povoljan kredit od Rusa, vratio lihvarski kredit J. P. Morganu i samo na razlici u kamatama zaradio 60,0 mil. € te se tako riješio američkih bankara. To nam zapadne banke rade već 26 godina pljačkajući hrvatski narod sa 87,0 mlrd. € i nitko ne postavlja pitanje. A to je potpuno druga priča od one koju nam serviraju mainstream mediji!

CROEXIT = NAPREDAK

Važno pitanje koje se nameće je plašenje cijele Europe od strane Angele Merkel, Francoisa Hollande, Jean Claude Junkera i svih drugih dužnosnika EK, kao i naših vrlih političara koji zagovaraju ovu tvorevinu koja nam je donijela katastrofalne ekonomske rezultate. Od obećanog tržišta od 500 milijuna stanovnika EU, dobili smo troškove plaćanja članarine od 1 milijarde eura, a iz fondova povlačimo oko 300 milijuna eura - tako da smo samo na članarini na gubitku 700 milijuna eura godišnje. Koliko bismo radnih mjesta otvorili sa 1 milijardom eura? Od meda i mlijeka iz EU nema niti ambalaže.

Svi ti dužnosnici EK koji primaju plaću od 25 - 30.000 eura, (a naši EU parlamentarci po 15.000 eura plus još 5.000 u privilegijama) plaše narod sa katastrofalnim posljedicama izlaska Britanije iz EU članstva, takozvanog Brexita, padom funte i gubitka i maltene bankrota Britanije, koja je na demokratski provedenom referendumu izglasala izlazak iz EU. Kao i moralan čin premijera Davida Camerona, koji je zbog svog stava da nije bio za izlazak iz EU odmah podnio ostavku, dok naši političari i kada ih se uhvati u krađi bore se do zadnje kapi znoja (a jedino tada se i oznoje), sve dok ih se ne uhapsi i strpa u zatvor Remetinec.

Pretplati se na ovaj RSS feed

OGLAS