person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 8431 times

Rogliću, Socijalizam je propao kada ste ga Vi i slični opljačkali!

Vi i slični ste zapravo sramota ovog društva kojeg ste najprije opljačkali, a sada ga financirate i održavate kako biste opstali i ne odgovarali za zločine u pretvorbi i privatizaciji čiju je nezakonitost u 98 % slučajeva utvrdila Državna revizija!

Ivan Lovrinović je prije neki poručio da se Podravka mora vratiti na popis strateški važnih kompanija jer je okosnica razvoja Koprivničko-križevačke i okolnih županija te najvažnija prehrambena industrija Hrvatske.

S njim se potpuno slažem. I ne samo Podravka, nego se treba vratiti i INA-u, HT, ORANICA, PLIVA i mnoge druge strateške tvrtke koje su u privatizaciji otete narodu i (pro)date socijalistima koji se danas nazivaju kapitalistima ili elitom kakav je Branko Roglić i slični koji misle i govore kaže da je privatizacija nužna ako želimo kapitalizam umjesto bankrotiranog socijalizma.

Zapravo, Roglića, Todorića, Lukovića, Rajića, Vlahovića, Gregurića, Tedeschog… ….bi trebalo spremiti u Remetinec, oduzeti im ono što su ukrali narodu.

Rogliću, Socijalizam nikada nije bio truo sistem, dapače samo je kapitalizam truo kao i ljudi poput Vas i sličnih koji se nazivaju kapitalistima. 'Treba privatizirati sve' kaže vlasnik Orbico grupe Branko Roglić, jedan od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika i nositelj nekolicine dužnosti u Hrvatskoj udruzi poslodavaca rekavši bez imalo ustezanja da 'treba privatizirati sve osim istinski strateških kompanija s područja energetike, šuma, voda, željeznica i gradskog prijevoza, kako mu tepa režimski novinar.'

Naravno, INA-.u, HT, PLIVU, opljačkane Banke, izvlašten HNB, slavonsku ORANICU… Roglić ne spominje.

Zar zdrava hrana, a ne Monsantovo smeće koje uvozi drugi truli kapitalista, ili prvi svejedno, Todorić, ne bi trebala biti prioritet države, zar izvlašteni HNB ne bi trebalo vratiti u Hrvatsku, zar INA, HT, PLIVA, nisu strateške grane Hrvatske koje su nam trebale osigurati temeljni dohodak kao što ga nasljedno primaju djeca, unuci, praunuci partizana?

Vi ste Rogliću ( za mene niste gospodin pa Vas tako neću ni oslovljavati) i zamjenik predsjednika HUP-a? Pa kakva je to HUP organizacija koja šuti nakon 25 godina negativnog poslovanja i negativnih bilanci svih dosadašnjih vlada koje plaćaju porezni obveznici?

Dalje kažete,citiram: 'Sve treba hitno privatizirati jer ćemo u suprotnom i dalje propadati. Za Podravku treba pronaći strateškog partnera, ponajbolje svjetski poznatog proizvođača hrane koji bi je dalje vodio'.

Mislite na svjetski poznate strateške partnere kao što su MONSANTO koji je preko Pioneera uništio Slavoniju, BARR i TEVA- u koji su uništili PLIVU-u, MOL koji je uništio INA-u, Deutsche Telekom EBV koji je uništio HT… 'Lactalis' i Todorića koji su uništili mljekare?

Dalje kažete 'Naš problem što mi i dalje živimo u socijalizmu… mi moramo sve privatizirati ako konačno želimo imati kapitalizam, a ne socijalizam koji je bankrotirao svugdje u svijetu osim na Kubi i u Sjevernoj Koreji'.

Socijalizam nije nigdje propao i bankrotirao, propao i bankrotirao je kapitalizam i Vaš uzor kapitalistička Amerika koja je najzaduženija zemlja na svijetu i to, zamislite najviše je dužna socijalističkoj Kini.

Bankrotirala je i EU koja štmpa novce bez pokrića i pri tom izvlači zadnje novce iz socijalističke Hrvatske i ostalih svojih socijalističkih članica!

Bankrotirati će te i Vi Rogliću, ako ima Boga, jer niste ni kapitalista (sve ste stekli pljačkom i monopolom, a ne stvaranjem nove vrijednosti), a niste ni socijalista jer nikada niste ni stvarali novu vrijednost, niti razumijete što je nova vrijednost.

Vi i slični ste zapravo sramota ovog društva kojeg ste najprije opljačkali, a sada ga financirate i održavate kako biste opstali i ne odgovarali za zločine u pretvorbi i privatizaciji čiju je nezakonitost u 98 % slučajeva utvrdila Državna revizija!

Ne bih Vam volio biti u koži!

(9 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: