person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2924 times

Samo korumpirani političari, točnije fašisti u ime antifašizma, mogu opljačkati narod i prodati državu!

Serija tragičnih događaja na Bliskom istoku i Europi, a sve više i u Americi navodi na pitanje u kojoj mjeri su oni rezultat spontanih događanja, a u kojoj mjeri su umjetno izazvani. 

Prema jednoj teoriji, danas u svijetu je u tijeku geopolitička borba, u kojoj se radi ostvarivanja određenih političkih i ekonomskih interesa, prema ciljanim državama koriste različita sredstva teorije 'kontroliranog kaosa'. Prema ovoj teoriji, kontrola ovakvih procesa unutar jedne zemlje omogućava velikim silama da ostvare svoje interese i predstave se kao “otok mira” u oceanu kontroliranog globalnog kaosa, a uništavanje postojećih nacionalnih država, tradicionalnih kultura i civilizacija se mogu postići na slijedeće načine:

- de-ideologizacijom stanovništva
- odbacivanjem 'tereta' postojećih društvenih vrijednosti i njihove zamjenu drugim.
- povećanjem materijalnih očekivanja, posebno među elitom
-gubitkom kontrole nad privredom i njenim konačnim uništenjem
- nezakonitim akcijama navodno spontanih pokreta koji često imaju etnički ili vjerski karakter.

Teorija “kontroliranog kaosa" se zasniva na promjeni kolektivne svesti, pogleda na svijet i duhovnih sfera izlaganjem pojedinaca suvremenim sredstvima manipulacije. To podrazumijeva globalne psihološke operacije koja su dio globalizacije, koje uništavaju kulturu solidarnosti i zamjenjuju je sa kultom novca i socijalno-darvinističkih stereotipa u vezi uloge pojedinca u društvu.
Sposobnost mase da pruži otpor kroz samoorganiziranje je tako smanjena.
S obzirom na efekte tih tehnologija, akteri 'kontroliranog kaosa' sprovode dva cilja:

1.Smanjenje broja stanovništva eliminacijom onih koji nisu od koristi za arhitekte novog svjetskog poretka.
Neoliberalne reforme dovode do demografske katastrofe smanjenjem stope nataliteta i povećanjem stope smrtnosti. Seksualna revolucija, propaganda hedonizam, individualizam, i konzumerizam smanjuju stope nataliteta ( najbolji dokaz je Sorosovo financiranje Jokića i predsjedničino javno zauzimanje za Jokića).
Socijalni-darvinizam i ravnodušnost prema stradanju bliskih osoba umanjuje ljudima volju za životom i povećava stopu smrtnosti.

2. Uništavanje nacionalnih država nametanjem kontrole putem transnacionalnih korporacija, kriminalnih organizacija, nadnacionalnih organizacija i institucija, koji odgovaraju onima koji upravljaju tehnologijom kontroliranog kaosa. Ovaj zadatak kombinira "meku moć" sa vojnim agresijama i agresoru olakšava kontrolu nad globalnim financijskim, vojnim, i informacijskim resursima.
To se postiže „navlačenjem“ nacionalne države u zamku dugova, privatizacije i kupovine domaćih sirovinskih izvora.

Pod pritiskom financijskih institucija, nacija-država postaje žrtva ovog tipa globalizacije i smanjuje troškove za socijalne potrebe ili na razvoj nauke i kulture. Države također organiziraju masovne ilegalne migracije radnika, koje radnu snagu čine mnogo jeftinijom i obespravljenijom.
Tako se država lišava sposobnosti da djeluje kao međunarodni čimbenik jer je uništena ekonomski.

Koji je krajnji rezultat?

-država više nije samoupravna, nema strategiju razvoja, i ne može da osigura pristojne uvjete života za svoje građane i garantira im ustavna prava.
-korumpirani političari igraju ključnu ulogu u kontroli privrede i društva.
-srednja klasa nestaje, neorganizirana je i otuđena.
-političke partije i pokreti su samo fasada.
-društveni pokreti nemaju stvarni utjecaj na politiku.
-građani su pasivni i imaju velikih problema sa određivanjem svog identiteta (državni, narodni, obiteljski ).

'Kontrolirani kaos' je sredstvo koje se koristi u cilju dobivanja kontrole nad zemljom ili regijom, i njihovog sprječavanja da sprovode vlastiti razvoj. To je neo-kolonijalna teorija, koja se kosi sa međunarodnim normama, i koja pretvara zemlje u opskrbljivače sirovina za razvijene.
Potpuno je jasno da HDZ i SDP političari kao i mnogi drugi korumpirani političari u Europi i Svijetu po uputama svjetskih bankara koji ih debelo nagrađuju za uništavanje nacionalnih država. Balkan, posebno Hrvatska je geopolitički izuzetno važna Engleskoj, Americi i Izraelu.

Za one koji ne znaju Hrvatska ima najveće svjetske koridore od kojih godišnje samo od naplata može osigurati 30 milijardi prihoda, ima najčistiju i najveća izvorišta voda u Europi zbog kojih će se u budućnosti voditi ratovi jer voda nestaje, ima najplodniju zemlju u Europi, Slavonija, žitnica Europe hranila je cijelu Jugoslaviju, Hrvatska ima najljepše otoke i najčistije more!

Hrvatska je jedna od najljepših zemalja na svijetu!

9.12 2011. godine bez odobrenja naroda, što su bili dužni po Ustavu Republike Hrvatske, Jadranka Kosor i Ivo Josipović potpisali su Lisabonski ugovor ( slično ili isto Rapalskom ugovoru).

Znači li to da ćemo opet morati ratovati da bi vratili ukradenu Hrvatsku?

(0 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: