person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2120 times

Jesmo li mi uistinu glup narod?

Hraneći nas mržnjom, hrvatsko-srpski političari na vlasti uspješno nas pljačkaju, osiromašuju i zadužuju, pritom se smijući našoj nevjerojatnoj gluposti.

Ne mogu pisati kako se pljačkaju ostali narodi u bivšoj državi, koliko su tvornica najprije obezvrijedili, a nakon toga naštimali odabranima, koliko su radnika poslali na ulicu, a obitelji uništili jer živim u Hrvatskoj, ali ispričati ću ono što sam doznao od srpskog novinara Duška Velkovskog, a što samo potvrđuje da je pljačka na svim prostorima biše države davno isplanirana i da nema nikakve razlike između hrvatskih, srpskih, bosanskih, makedonskih, slovenskih političara ili elite, kako vole da ih se zove.

''U Srbiji na primjer, 16. godina nitko ne zna da je netko dobio loto 7/39. Donijeli su zakon da onaj tko dobije loto ne smije reći da je dobio na lotu, a to je suprotno praksi svih drugih država koje kažu da baš naprotiv se mora javno reći tko je dobitnik lota da ne bi država krala. Uhvaćeni su ljudi, postoje snimci sigurnosnih kamera, u kojima se vidi kako Vučićev prvi čovjek noću sa deset ljudi trpa u kombi ''đakove para'' iz Lutrije Srbije'.

16 godina navlače najsiromašnije ljude, umirovljenike, one koji nemaju što jesti i zadnji 'dinar' daju u nadi da će dobiti sedmicu na lotu. 16. godina kradu ogromne količine novca. Kada su uhvaćeni (sjećate se afere s brojevima kada je srpska voditeljica objavila broj 21. prije nego što je izašao iz bubnja, zatim je objavila broj 27, a bubanj je još vrtio) svi svjetski mediji su to prenijeli. Hrvatski, naravno nisu jer isto rade i u Hrvatskoj.

Nakon toga snimci su uništeni. Vučić je platio neku kuću iz Bugarske da skida sve snimke sa You tube-a. Čak su uspjeli poskidati i sve medijske vijesti koje su pisali o tom velikom skandalu'. Da su srpski političari k tome i glupi, dokaz je da su optužili Hrvatsku da im je ona prodala softver'', ispričao mi je kolega, istraživački novinar iz Beograda

Samim tim indirektno su priznali da se i u Hrvatskoj vara narod koji također odvaja zadnju kunu da dobije na lotu. Hrvatski političari su zasigurno pametniji i pošteniji, kako je ćesto govorio Milanović, jer još nisu razotkriveni pa je za pretpostaviti da se snimka izvlačenja lota 7/39 u Hrvatskoj prikazuje u kratkoj odgodi, da se ne bi dogodila Srbija. Uvijek kada čujem Milanovića kako govori o SDP-ovom poštenju sjetim se starog vica :

Sastali se Rus, Amerikanac i Jugoslaven. Hvali se Rus kako imaju tenkove i topove za uništiti cijeli svijet. Amerikanac mu odgovara da oni imaju avione i rakete koji će Rusima uništiti sve te tenkove i topove, a Jugoslaven pogleda jednog, pogleda drugog pa reče : 'A mi imamo lopove koji će vam sve to ukrast'!

A da imamo najveće lopove na svijetu dokaz je kako su na istu shemu opljačkani svi narodi bivše države. Mnogi o tome govore, mnogi su o tome pisali i pišu, no narodu to još nije sjelo. Pokušati ću na najjednostavniji način objasniti kako smo mi u hrvatskoj opljačkani, a što bi svaki građanin trebao znati:

Život iz dana u dan život postaje sve teži, bez obzira tko je na vlasti, a bankari u doba najveće krize najviše zarađuju! Kako?

Svi nezavisni stručnjaci diljem svijeta nazivaju bankarstvo legaliziranom krađom i tvrde da bankari upravljaju onima koji donose zakone, savjetujući da zatvorimo bankare i riješiti ćemo krizu? U Hrvatskoj nije u pitanju samo krađa nego nešto mnogo više- totalna i beskrupulozna pljačka zbog koje naše bankare treba, bez imalo oklijevanja, odmah uhititi!

Ako neće PNUSKOK, USKOK, DORH moramo mi sami jer vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Zato trebamo odmah uhititi Lukovića, Prku, Škreba, Škegru, Rohatinskog, Barbića, Gregurića, Valentića, Todorića, Matešu, Šeksa….

U Hrvatskoj je izvršen ratni zločin i pljačka civilnog stanovništva temeljem Međunarodne Ženevske konvencije (četvrte točke) koja govori o zaštiti civilnog stanovništva. Sve ono što se dogodilo u Hrvatskoj može se podvesti pod tom točkom jer nema zastare kao što nema ni zastare pljačke u nezakonitoj pretvorbi i privatizaciji. Banke su krvotok države i upravo od njih je započela 25 godišnja hrvatska golgota, jer tko kontrolira novac u opticaju kontrolira društvo, kontrolira hoćete li jesti, imati posla, kuću, hoćete li uopće živjeti!

Poznati nogometaš Eric Cantona je rekao: 'Povucite jednostavno novac iz banaka i banke će propasti, tri milijuna ljudi… 10 milijuna ljudi… umjesto prosvjeda na ulicama jednostavno idete u banku uzmite svoj novac i banke su gotove, bez oružja, bez prolijevanja krvi'. Banke u Hrvatskoj nikada nisu bile pretvorene, nikada u Hrvatskoj nisu privatizirane, banke u Hrvatskoj su jednostavno pokradene.

Domovinski rat je bio na određeni način kulisa za pljačku građana putem banaka i putem zakona koji su išli drumom, a banke šumom, kako se slikovito izrazio gospodin Tabaković. Iz Ustava 1974. godine, tadašnje SR Hrvatske, u Članku 39. jasno piše kako se banke osnivaju i tko su vlasnici banaka.

Vlasnici banaka su bila poduzeća, banke su prometovale, ostvarivale zaradu i na kraju godine predstavnici poduzeća, kao glavni dioničari, bi sjeli i dogovorili se gdje novac upotrijebiti i u što uložiti. Tako je bilo sve do Božića 1990. godine. Dakle, ima li smo Ustav SR Hrvatske, Članak 39. koji govori tko može osnovati banku i tko je vlasnik banaka.

Izmjena ovog Ustava napravljena je na Božić, 22.12.1990. U javnosti su se puštale izjave pojedinih bankara da se godinu ranije, 1889.-te, desila pretvorba, odnosno preoblikovanje banaka . Banke se ne mogu nikako preoblikovati i to je bila notorna laž! Takav Zakon nikada nije postojao.

Da nije postojao dokaz je Zakon koji je donesen 1991. godine koji u Članku 1.stavku 3. koji kaže da će se banke i osiguravajuća društva pretvarati po posebnom zakonu. Kako su se onda banke mogle pretvoriti ili preoblikovati 1989.godine!? Jasno nikako i nikada nije izvršena pretvorba nego je izvršena pljačka junačka. Mason Luković konstantno je lagao građane. Njegova priča kosila se sa Ustavom, sa Zakonom i općenito sa moralom i poštenjem koje je krasilo građane Hrvatske kojima nisu trebali papiri, Ugovori i slično. Bila je dovoljna riječ ili stisak ruke.

Dakle, potpuno je jasno da se banke nisu mogle transformirati jer se radi o vlasništvu,vlasništvo je neprikosnoveno, vlasnici su bili poduzeća, a vlasnici poduzeća smo bili svi mi koji smo radeći stvarali ta poduzeća ili resurse. Političari na vlasti (sabor) izglasali su protuustavni zakon i jednostavno pretvorili naše društveno vlasništvo u državno vlasništvo, a onda 'u ime države' opljačkali novac iz banaka i sa tim istim novcem 'pokupovali' sve ono što je do 1990. godine pripadalo narodu.

Tako su uradili sa bankama i svim poduzećima, tako će rasprodati i ovo što je preostalo, a mi, nekada vlasnici svih tih resursa koji su nam osiguravali posao, sigurnost, temeljni dohodak i budućnost, postati ćemo obični kmetovi ovim kurvinim sinovima koji se nazivaju elitom. Ovo je sukus cijele priče, nadam se da ste razumijeli na koji perfidan način su nas opljačkali.

Kada vam netko uđe u vrt i ukrade nekoliko bresaka, vi ste spremni, takoreći pucati u njega. A bankari i političari ukrali su nam naše vlasništvo stvarano godinama, ukrali su nam sadašnjost, ukrali su nam budućnost, lihvare nas, izbacuju iz domova, a mnoge branitelje koji su stvarali državu, natjerali su da sebi oduzmu život. 

I nikada nikome nije palo na pamet ''pucati'' u njih kao što bi pucali u svakoga tko bi nam ušao u vrt krasti breskve!

Jesmo li mi uistinu glup narod?

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

(4 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: