person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3550 times

Kolinda, koliko treba mrziti hrvatski narod da bi ga se trovalo chemtrailsom?

Kolinda ne može biti velika jer se bavi malim stvarima iz jednostavnog razloga što za velike nije sposobna. Zato će braku između hrvatskog naroda i gluhe i slijepe predsjednice, uskoro doći kraj.

Koliko je u Kolindi Grabar Kitarović mržnje prema hrvatskom narodu kada ga više od tri godine truje chemtraisom, koliko je u Jadranki Kosor mržnje prema hrvatskom narodu kada je protusutavno potpisala Lisabonski ugovor nakon čega smo prestali biti neovisna država, koliko je u Vesni Pusić mržnje prema hrvatskom narodu kada je zaprijetila umirovljenicima da neće primiti mirovine, ako ne glasaju za EU?

Po postupcima ove tri žene lako je zaključiti da je njihova najsnažnija emocija mržnja koja se manifestira krajnjom odbojnošću prema svima onima koji misle drugačije. Vesna Pusić, Jadranka Kosor i Kolinda Grabar Kitarović, svojom mržnjom prema hrvatskom narodu stalno bude godinama akumuliranu i pritajenu agresiju koja može eksplodirati i prerasti u nešto mnogo gore.

A da je tako govore komenatari, kako o Vesni Pusić i Jadranki Kosor, tako i o Kolindi, posebice nakon posjeta Aleksandra Vučića. Iz predmeta psihologije se uči da, kada s prezirom i mržnjom govoriš o drugima, kako što je Kolinda rekla za naše branitelje nazvavši ih marginalcima, zapravo govore najviše o sebi. A mržnja je snažna emocija, psihički poremećaj ili devijacija uma.

Kolindinu, Kosorićinu, Pusićkinu mržnju prema hrvatskom narodu najbolje je pojasnio Harry Emerson kazavši: 'Mrziti narod je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora''

Kolinda je jučer nakon stanke, po mojim zabilješkama oko mjesec dana, ponovno dala zeleno svjetlo za nastavak trovanja hrvatskog naroda chemtrailsom. Danas još intenzivnije nego jučer, u naše prekrasno plavo nebo, u našu statosferu ubrizgava se aerosol, iako Kolinda dobro zna da je Geoinženjering najrazorniji ljudski poduhvat ikad pokrenut, koji prevazilazi sve dosadašnje napade na prirodu i čovjeka.

20180217 121730

Dolazi proljeće pa treba uništiti plodove kako bi, nakon što je 90 GMO zastupnika dalo Monsantu zeleno svjetlo, jeli GMO voće  

20180217 120650

Chemtrailsove posljedice danas će osjetiti najosjetljivija hrvatska populacija jer je u sastavu chemtrailsa pronađena:

1. Pseudomonas Aeruginosa – bakterija koja napada većinom respiratorni sistem čovjeka
2. Pseudomonas fluorescens - izaziva infekcije krvi i respiratornog sistema
3. Serratia marcescens - upala pluća, upala mozga, upala srčanog mišića
4. Mycoplasma fermentes incognitus - vrsta patogenog mikroorganizma za koju se pretpostavlja da je bio-inženjerirana u američkim vojnim laboratorijama i koja je pronađena kod 45% američkih vojnika koji boluju od tzv. golfskog sindroma.
5. Streptomyces i druge vrste gljivice
6. Neke vrste kvasaca
7. Određene bakterije koje sadrže specifične enzime koji su u stanju da izmjene genom čovjeka
8. Soli barijuma
9. Aluminijum
10. Ethylene dibromide (dibrometan) C2H4Br2– mirisa sličnog hloroformu; izaziva depresiju CNS-a, edem pluća i nadražuje sluznicu respiratornog trakta,
11. Fibrozni filamenti (njihova uloga je navodno da omoguće određenim mikroorganizmima koji se nalaze u ovoj kemijskoj smjesi da živi stignu do zemlje, jer bi ih normalni atmosferski uslovi uništili.

Koliko su drski ovi zločinci, čak su i na civilnim avionima na pilone naknadno ugradili retrofilne raspršivače koji ostavljaju iza sebe prepoznatljiv i specifičan trag menadžmenta solarne radijacije. Zato su cionisti preuzeli sve avionske tvrtke i aerodrome.

Više puta je Udruga ''Ne govoru mržnje'' uputila službeni dopis presjednici Kolindi da prestane trovati hrvatski narod chemtrailsom. Više puta joj je uputila dopis sa dokazima da chemtrails izaziva požare zbog čega se poveća prisutnost ugljičnog dioksida u atmosferi, a ne lažima o tzv. globalnom zatopljenju.

Danas, 17.veljače 2018. godine Kolinda Grabar Kitarović NAŠA UPOSLENICA na privremenoj funkciji predsjednice Republike Hrvatske, države za koju su ginuli hrvatski domoljubi a ne minorni branitelji, ponovno je dala nalog da se chemtrailsom truje hrvatski narod.

Isto tako, prije 10-ak dana, NAŠI UPOSLENICI, 90 saborskih zastupnika, dalo je zeleno svjetlo Monsantu da nas nastavi trovati GMO proizvodima. A počeli su mutiti i vodu nekontroliranim dodavanjem fluorida. Nitko ne zna tko su pravi koncesionari NAŠIH voda.

Kolinda Grabar Kitarović se, kao i njeni prethodnici, zaklela na inauguraciji da će biti predsjednik svih građana. A da nema ništa zajedničko sa hrvatskim građanima dokaz je konstantno trovanje chemtrailsom. A ona želi još jednom mandat koji joj je potreban da realizira zacrtani plan depopulacije hrvatskog stanovništva, kako ona voli reći,  kolateralnih žrtava.

Ništa nije bijedno i uzvišeno kao čovjek. On može služiti za opće dobro, a može postati pohlepan i željan za posjedovanjem moći poput Hitlera, Staljina, Churchilla…. i drugih svjetskih vlastodržaca.

Kolinda ne služi za opće dobro i ne može biti velika jer se bavi malim stvarima, iz jednostavnog razloga što za velike nije sposobna. I zato će braku, između hrvatskog naroda i gluhe i slijepe predsjednice, uskoro doći kraj.

Jer, ništa nije naučila iz naše Biblije koja između ostalog kaže: ''U čitavoj beskonaćnosti postoji samo jedan porincip: odašiljanje i primanje. Ono što zračiš iz sebe to ponovno dolazi do tebe. To što ponovno dolazi do tebe, taj mali svijet, ta čahura u kojoj živiš, svijet u kojem se krečeš i koji je za tebe jedina istina, najbolje je da usporediš sa gusjenicom, koja za razliku od tebe shvaća da mora izaći iz te čahure, da bi se razvila i postala leptir''

Čitajte nas na našem portalu: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj fb stranici: https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi


Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

(8 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: