person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5078 times

Glavaševiću, Grbine...pun mi je ku*ac vas i vašeg SDP-a!

Nema kraja vašim - SDP-ovim gadostima. I za sve to veliki Grbine i mali Glavaševiću primate enormne plaće. Radite ukupno tri mjeseca, primate plaću cijelu godinu. A ne morate, osim usvajanja nakaradnih zakona, ni dolaziti u sabor.

Nakon što je admiral Davor Domazet Lošo komentirao izvanrednu sjednicu slovenskog parlamenta na kojoj se raspravljao o “spremnosti vojske da provede arbitražnu presudu o granici s Hrvatskom” rekavši kako je Slovenija, u geostrateškom smislu, samo privjesak Hrvatske, a slovenske prijetnje besmislene, jer bi “hrvatski pješaci za 48 sati mogli ući u Ljubljanu”, reagirali su SDP-ovci, mali Glavašević i veliki Grbin.

Posebno je bio ''kulturan'' mali Glavašević izjavom, mnogo starijem i pametnijem od sebe Domazetu Loši: odj***te. Mali Glavašević, velikih ambicija, ali ograničenih mogućnosti, sotonista jer samo takvi mogu podržavati Olivera Frljića i biti u društvu fašista ili lažnih antifašista Pusića, Teršeličke, Pupovca i sličnih, sebi previše dozvoljava i sve više mi ide na ku*ac. Mogu i ja jednom biti ''kulturan''.

Tko su uopće ova dva cirkusanta ili redikula i što su dobra napravili za hrvatski narod?

Zakonitost je temelj država, a Ciceron je rekao ‘više zakona manje pravde’. Dvije stranke koje se izmjenjuju na vlasti, HDZ i SDP, donijeli su preko 4000 raznih zakona plus 100 tisuća stranica EU-a. U donošenju zakona sudjelovao je i pravnik veliki Grbin, a verificirao ih je mali Glavašević.

Član 1. Ustava RH kaže da vlast proizlazi i pripada narodu. Član 2.Ustava RH kaže da je suverenitet nedjeljiv i neprenosiv’. Bivša premijerka Jadranka Kosor i bivši predsjednik RH Ivo Josipović, dana 9. prosinca 2011. godine potpisali su takozvani mali ustav EU, odnosno Lisabonski sporazum. Potpisivanje Lisabonskog ugovora za udruživanje Republike Hrvatske u savez sa drugim državama, je protivno članku 135. Ustava RH, koji zabranjuje udruživanje prije narodnog referenduma. To je veleizdajnički čin i podnesene su kaznene prijave protiv njih.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću jeste li u hrvatskom saboru postavili zastupničko pitanje što je sa kaznenon prijavom protiv Josipovića i Kosor za ovaj veleizdajnički čin?

Famozni Aqui communite kojim je svaki Akt EU-a i EK iznad Ustava RH, što je nespojivo sa suverenitetom i Ustavom RH, vlasništvo je Vladimira Šeksa i Dejana Palića. Kako može Ustav RH postati njihovo privatno vlasništvo? Da bi se ‘Aqui communite’ potpisao trebalo je mijenjati Ustav.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću jeste li u hrvatskom saboru postavili zastupničko pitanje o ovom veleizdajničkom činu?

27 godina, neopravdano, nelegitimno, bez mandata hrvatskog naroda Hrvatska se zadužuje, a hrvatski Ustav članak 53. kaže da je HNB odgovorna za likvidnost u tuzemstvu i inozemstvu. Znači da je zaduživanje protuustavno i protuzakonito jer HNB mora financirati svoju državu, a ne protuustavno zaduživati svoje građane jer za zaduživanje nikada nije raspisan Referendum!

Veliki Grbine i mali Glavaševiću jeste li u hrvatskom saboru postavili zastupničko pitanje zašto se vlada protuustavno zadužuje?

Cijela pretvorba i privatizacije je u 98% slučajeva protuzakonita, a to je utvrdila Državna revizija. Sabor je izvještaj dobio!

Veliki Grbine i mali Glavaševiću, jeste li u hrvatskom saboru postavili zastupničko pitanje zašto se ne postupa po Državnoj reviziji?

SDP i HDZ nemaju nijednu pozitivnu bilancu u 27 godina i stalno proizvode deficit.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću jeste li ikada u hrvatskom saboru pokrenuli zastupničko pitanje opoziva premijera SDP-a ili HDZ-a?

Gotovo preko noći i daleko od javnosti prije nešto više od dvije godine iz Kaznenog zakona je izbačeno kazneno djelo ''dovođenje u podređen položaj države'', prema kojemu se kaznom od najmanje tri godine zatvora kažnjavalo građanina Republike Hrvatske koji pokuša RH dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi. Djelo iz čl. 137. imalo, jednostavno je nestalo bez ikakvog obrazloženja radne skupine Ministarstva pravosuđa ili Vlade RH. To Kazneno djelo izbačeno je da bi se zaštitili oni koji su nas opljačkali, izdali i doveli u dužničko ropstvo.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću, kako je to moguće i što ste poduzeli po tom pitanju kao zastupnici hrvatskog sabora?

29. ožujka 2012. godine vaša-SDP-ova vlada (Kukuriku koalicija) donijela je Uredbu – u izmjeni i dopunama, o razini genetski modificiranih organizama. Uredba sadrži sljedeće akte:
1.Odluku Komisije o odobravanju stavljanja na tržište proizvoda koji sadrže, sastoje se ili su proizvedeni od genetski modificiranog kukuruza u skladu s uredbom EZ Europskog parlamenta i Vijeća.
2. Ovom odlukom je propisano da na proizvodima koji sadrže kukuruz OZNAKE MON 89034XMON 88017 ne treba isticati da je riječ o GMO sorti!

''Zahvaljujući'' ovoj Uredbi Hrvatska je postala u ovih 5 godina prva zemlja u Europi a šesta u svijetu po broju umrlih od malignih bolesti. Da je Monsantova GMO hrana glavni uzrok smrtnosti potvrdio je i ministar Kujundžić.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću, vi ste suučesnici u zločinu protiv hrvatskog naroda jer ste bili dio Kukurikove vlade kada ste izmjenili Uredbu!

Godinama nas CIA truje chemtrailsom koji sadrži nano čestice, aluminijev oksid, stroncij, barij, sumper heksa-klorid, mangan i arsen. Chemtrails je dokazano i glavni uzrok požara, a ne piromani kako pokušavaju prikazati mediji i vlade.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću, jeste li ikada u hrvatskom saboru postavili zastupničko pitanje o chemtrailsu?

Vaša SDP-ova vlada potpisala je 2012.godine na samitu RIO+20 AGENDU 21, a potpisao ju je u ime Kukuriku koalicije Neven Mimica.

Veliki Grbine i mali Glavaševiću, znate li što je Neven Mimica potpisao?

Nema kraja vašim -SDP-ovim gadostima.

I za sve to veliki Grbine i mali Glavaševiću primate enormne plaće. Radite ukupno tri mjeseca, primate plaću cijelu godinu. A ne morate, osim usvajanja nakaradnih zakona, ni dolaziti u sabor. Vi ste zapravo dva kompaktibilna cirkusanta ili, što bi mi rekli u Dalmaciji, redikula i mjesto vam je u cirkusu, a ne u hrvatskom saboru.

Glavaševiću, Grbin pun mi je ku*ac vas i vašeg SDP-a!

Opća deklaracija o ljudskim pravima, Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice. Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)

Komentirajte na našim Facebook stranicama
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

(3 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: