person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 7991 times

Plenkoviću, u odnosu na cioniste u saboru i vladi, ustaše (hosovci) su humanitarna organizacija!

Dosta nam je tuđinaca. Dosta nam je GMO hrane. Dosta nam je chemtrailsa. Dosta nam je opasnih cjepiva. Dosta nam je HDZ-SDP-HNS-a i Pupovčevog vrijeđanja. Dosta nam je vaših laži, vašeg nerada, pljačke i uništavanja hrvatskih građana. Dosta nam je vrijeđanja hosovaca i slanja naših vojnika na tuđe granice!

Javili su redakciji IPL-a da je policija oduzela zastavu HOS-u na maratonu u Metkoviću. I sve hosovce legitimirala. Prije tjedan dana u Kninu ih je strpala u maricu jer su, kao piše židocionistički Indeks, arlaukali 'Za dom spremni'.

 20840113 347338642385818 1415644971 n

Udruga Dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga Grada Zagreba, upisana je u registar 7. prosinca 1998. godine u vrijeme kada je predsjednik bio Franjo Tuđman. Iz registra je vidljivo kako je osnivačka skuština Udruge održana 14. studenog 1998. godine. Četiri godine kasnije, 2003. godine, zatražili su promjene ovlaštenih za zastupanje, adrese sjedišta i Statuta u Registar udruga Republike Hrvatske, što znači da je grb ostao isti. A na grbu piše i Za dom spremni!

Zašto toliko HDZ-SDP-HNS-u i Pupovćevim 'Srbima' smetaju hosovci?

Policija sve više postaje milicija, a Andrej Plenković kancelar po uzoru na židocionističku zločinku Angelu Merkel koja je uništila ekonomiju Njemačke i narodu utrpala milijun izbjeglice i s njima tisuće terorista koji maltretiraju njemački narod, paralelno ga kuškajući na rat protiv Rusije. Sada pred izbore ''vrača'' izbjeglice pa je tako našem kancelaru Plenkovića uvalila 1.500 izbjeglica iako je istekao rok od godinu dana od ulaska u Hrvatsku i nismo ih bili obvezni primiti. Isto tako, dolaskom Plenkovića započela je presija na Hrvate (ustaše), a ustašama, političari na vlasti i pri vlasti, nazivaju hosovce koji su (o)braneći Vukovar svijetu prenijeli istinu, a koju je hrvatski politički vrh htio skriti.

download

''Govoriti o ustašama ne znači govoriti o ustašama iz 1941-1945. nego govoriti o hrvatskoj povijesti jer ustaše su politička imanencija hrvatstva i hrvatske povijesti. O ustaštvu se, dakle, može govoriti i samo kao duhovnoj kategoriji prisutnoj u metafizičkom hrvatstvu, na dvije razine: metafizičkoj i praktično političko-etičkoj razini. U ovoj raspravi treba razlikovati kad se govori na kojoj razini, jer, što je apsurdno, od neprijatelja Hrvata i hrvatstva izloženo kritici nije samo ono praktično političko-etičko, nego pače i ono metafizičko koje, dakle, nema nikakve odgovornosti za eventualne grijehe onoga drugoga.
U tom slučaju to je govor iz mržnje na Hrvate i hrvatstvo.

Između ostaloga, ustaše su vojni i revolucionarni pojam hrvatstva, kao jednog od oblika ostvarenja svoje volje za moć. Ako ne prije a onda već u XII, st spominju se kao hrvatska vojska o čemu piše Pavičić: „ U doba provale Tatara u XII. st. hrvatsko-ugarski kralj Bela IV. zatražio je od hrvatskoga bana i Hrvatskog državnoga Sabora da organiziraju vojsku pučkih ustaša (narodna vojska).

U Dubrovniku na tvrđavi Imperijal nalazi se kamena ploča na kojoj piše: 'Ovdje je čuvala stražu 1915. satnija pučkih ustaša'. Po Klaiću kmetska vojska Matije Gubca zvala se ustaška vojska. Isto tako i Filipovićeva vojska muslimana za okupacije BiH 1878. zvala se ustašama, a i hercegovački ustanak su digli ustaše. August Cesarac 1939. u drami Domovine sin kad govori o Rakovičkoj buni govori o ustašama (Kvaternikove ustaše), Ivan Košutić spominje pučke ustaše od 1905.…

Simbolično to možemo prikazati uporabom prezentativne sile nad Hrvatima:
-Austrija je stvarala ustaše Zrinsko-Frankopanskom urotom,
-Mađari, otimanjem hrvatskog ozemlja preko Drave, Međimurja i izdvajanjem iz Hrvatske i pripajanjem Rijeke Mađarskoj,
-Turci pokoljima, progonima i uporabom svih drugih oblika nasilja protiv Hrvatske i Hrvata,
-Italija (naročito Venecija) stalnim nastojanjem otimanja Dalmacije Hrvatskoj,
-te konačno Srbi genocidnom politikom protiv Hrvata najprije uz dopuštenje turskih vlasti za vrijeme turskih osvajanja i vladavine, kad su predci današnjih Srba kao neredovite turske čete tzv. martolozi činili strašne zločine nad Hrvatima i napokon svojom genocidnom politikom i u Staroj i u Novoj Jugoslaviji.

Podsjetimo se i na pokolj zarobljenih vojnika Hrvata 1915., skupa s Ruskim Kozacima, zarobljenih domobrana kao austrijskih vojnika, u „Kanatnom zavodu“ i klanje u Odesi nekoliko desetaka tisuća Hrvata (procjena najmanjeg broja je 10.000) tih vojnika i njihovo bacanje u Crno more.

Dakle, možemo zaključiti: navedene države sa svojom neprijateljskom politikom spram Hrvatske i Hrvata stvorili su hrvatske ustaše, ustaški pokret kao legitimne branitelje hrvatske slobode, pače i same opstojnosti, što je naravno i božansko pravo svakoga naroda. To su Hrvati ostvarili u Domovinskom ratu 1991-1995.

slunjindex625 4

Nažalost, i politika pretvorbe i privatizacije izazvala je i nezadovoljstvo s hrvatskom vlasti i stvaraju se skupine ali i stranke ustaške političke orijentacije jer ispada da je NDH bila jedina demokratska i pravična narodna i nacionalna vlast.

Nerazumni je oportunizam od zagovaratelja da se Hrvatska ne treba osvrtati na svoju povijest, pa ni na ustaštvo, nego se samo usmjeriti na izgradnju uspješne budućnosti. Ali to nije moguće prije nego se spozna svoj nacionalni bitak kroz povijest čiji je važan segment i ustaštvo i bez ocjene toga bitka, dakle i hrvatskog ustaštva. Iz više razloga Hrvati se moraju odrediti spram ustaštva.

Prije svega zbog toga što je hrvatstvo kao takvo denuncirano kao politički genocid, vrijedan prijezira i progona, te povijesne osude. Tako prikazan svijetu od pobjedničkog jugokomunističkog pokreta u II. sv. ratu i dalje je u poslijeratnim godinama podržavan i održavan od velikosrba djelotvornom promidžbom. Od komunističke i jugoslavenske ideologija.

O navodnom ustaškom zločinu u II. sv. ratu i poraću došli su američki tužitelji protiv njemačkih generala s bojišnice u jugoistočnoj Europi od 1941-1945. do slijedećeg, već citiranog zaključka: „Mišljenja smo da je Hrvatska cijelo vrijeme o kojemu je riječ bila zaposjednuta zemlja i da su za sva djela koja je počinila hrvatska vlada bile odgovorne okupacijske sile“ Komunističke i velikosrpske laži o ustaškim zločinima uspješno su razotkrivene i u knjizi Jasenovački logor.

Zato mi naš rad o ustašama želimo voditi kao diskurs teorije istine koja može biti samo jedna i jedinstvena, a ne da se pri svakom političkom vladalačkom poretku o njemu stvara druga, nova politička istina. Istina i o političkim činjenicama, procesima i događajima je uvijek ista, ali se često prema želji političkog neprijatelja i njemu za potreba političke taktike i strategije ispostavlja uvijek druga „istina“, s tobožnjim pravom vlastite i drukčije interpretacije po vlastitoj želji uvijek istih činjenica'', između ostalog napisao je prof.dr.sc. Petar Vučić.

Je li treba još nešto dodati? Mislim da je sve rečeno.

Premijeru, ne bi nas iznenadilo da promjeniš i raspored kupa na krovu crkve Sv Marka. Jer započinju s bijelim poljem, a to je ito ustaški grb!

17610852625 02df20c3c7 b

Plenkoviću, dosta nam je tuđinaca. Dosta nam je GMO hrane. Dosta nam je chemtrailsa. Dosta nam je opasnih cjepiva. Dosta nam je HDZ-SDP-HNS-a i Pupovčevog vrijeđanja. Dosta nam je vaših laži, nerada, pljačke i uništavanja hrvatskih građana. Dosta nam je vrijeđenja hosovaca i slanja naših vojnika na tuđe granice!

Dok je ovakvih ustaša (hosovaca), za mene istinskih Hrvata i domoljuba,  bit će i Hrvatske! 

Split 10 4 e1365597841529

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

(6 votes)

Donirajte

Amount: