person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 5018 times

Plenkoviću, dobro si to odradio samo nam nisi rekao kako ćete podijeliti 39 milijuna eura što su vam dali Židocionisti da u Kurikulum uvalite narodu rodnu ideologiju!

Naš bi narod rekao, treba vas sve strpati na Goli otok pa se rodnajte između sebe koliko hoćete.

Novac ćete podijeliti to je potpuno jasno, dobiti će i Barišić svoj dio za sve duševne boli i poniženja koja je doživio, što od medija što od tebe, jer ga smjenjuješ. Ali takva je politička sudbina svih masona, oni se moraju brzo prilagođavati situacijama. Dobiti će veliki dio i NATO kaubojka jer ona sve i gura, samo se u zadnje vrijeme po pitanju Kurikuluma ne eksponira.... a dobiti će Vrtuljak i njegov saborski HNS-ov otpad ili šljam koji je prevario svoje birače. Nešto će dobiti i manjinci, Radin, Pupovac... a dobiti će i Hrelja koji će podržati vladu a neće HDZ ( nije govno nego se pas po*rao) a koji u 27. godina ništa nije učinio za umirovljenike. Ne znam je li u 39 milijuna eura ulazi i skorašnja saborska ratifikacija istanbulske konvencije? 

Kao što vidiš ne persiram ti, a neću ni ubuduće, iz dva razloga: prvi što sam stariji od tebe a drugi što te ni malo ne cjenim kao čovjeka jer si zbog osobnih bolesnih ambicija radio na prodaji Hrvatske, a prodaješ je i sada. Za mene je tvoj način rada najobičnije orjunaško ponašanje po uzoru na mnoge tvoje prethodnike, dalmatince koji su (s)krojili sudbinu hrvatskog naroda, od Pribićevića, Bulata, Korolije, Čičin Šajna, Birčanina, Antunovića, Ivaniševića... do Sanadera, Bajića, Vidoševića...Josipovića, Granića... Naravno, ne smijemo zaboraviti ni hercegovačke orjunaše, Mamića, Bandića....i mnoge druge.

Samo ostaje jedna pravna dilema, a ti si pravnik. Je li ponašanje HNS-ovog saborskog šljama prevara birača ili obmana birača? Ta dva termina se zakonski često izjednačavaju. Prevara prema tumačenju zakona spada pod kazneno dijelo, a obmani je nasličniji termin zabluda. Ali se prema tumačenju zakona može definirati i kao stanje u kojem izvršitelj kaznenog dijela dovodi oštećenu stranu, odnosno sredstvo koje izvršitelj koristi u odnosu na oštećenog, kako bi bio u mogućnosti da kazneno dijelo izvrši.

Bilo kako bilo, jedno i drugo treba sankcionirati, a treba sankcionirati i tebe jer si pravnik i to bi trebao znati. Uz to ćeš uzeti i svoj dio mita (uzimanje i davanje mita je protuzakonito) za uvođenje (uvaljivanje hrvatskom narodu) rodne ideologije u Kurikulum.

Naš bi narod rekao treba vas sve strpati na Goli otok pa se rodnajte između sebe koliko hoćete. Ja bih se prvi dobrovoljno javio za njegovu obnovu jer je Goli ili neki novi otok, jedino mjesto koje zaslužujete i kojemu pripadate svi vi orjunaši, masoni, cionisti, talmudisti ili kako se već titulirate. Možda ovaj tekst i ne bi napisao da nisam vidio kako tvoji židoposlodavci blokiraju sve objave koje se odnose na temu Kurikulum, a gdje se spominje tvoje ime, ime kaubojke, Jokića, Vrdoljaka, Đikića...

20170603 061902

Hrvatski narod nije glup i svjestan je da je u tvojoj i APIS-ovoj režiji, ovi izbori bili i najveća izborna prijevara od 2000.-te, kada je Mesić pobijedio sa 5% popularnosti. Vi orjunaši, raspoređeni po cijeloj Hrvatskoj, prevarili ste birače u 90% gradova i više od 60 posto općina. Na vlasti i pri vlasti vas održavaju samo prijevare i glupost naroda koji još uvijek pada na četnike i ustaše a ne vidi gore od njih - vas političare, fašiste ili cioniste na vlasti i pri vlasti. Vi orjunaši sve ćete učiniti da ostanete na vlasti jer za ništa drugo niste sposobni.

20170608 092738

Toliko ste zla, veleizdajničkih i kaznenih dijela, učinili hrvatskom narodu da bi se, ako se dogode, sutrašnje osude i presude svim akterima mogle usporediti samo sa presudama koje su dobili zločinci u Ninberškom procesu: Donitz, Jodl, Ribbentrop, Rosenberg, Speer, Papen, Kalterbrunner, Funk i drugi.

Živimo i nadamo se da će jednom doći i taj dan kada ćete odgovarati za sve zlo koje ste kroz čitavu hrvatsku povijest činili hrvatskom narodu, hrvatskom čovjeku.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28
Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: