person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 2912 times

Glasnoviću, Bruna, Hasanbegoviću, vi ste desna strana lica HDZ-ovih prljavih novčanica!

Devet puta ste u hrvatskom saboru izdali Hrvatsku, svaki od vas tri puta

Željko Glasnović, Bruna Esih i Zlatan Hasenbegović preplavili su mainstream medije i društvene mreže nudeći hrvatskom građanima domoljublje. Uz to što je domoljublje blokirano ne može se doći ni do 'domoljubnih' medija koji bi, korektnosti radi, svima trebali dati podjednaku priliku. Naveći domoljub između njih je, složiti će te se, general Glasnović. Čak mu se i raspored kockica na kravati slaže sa rasporedom cigli na krovu Markove crkve.

Toliko se ufurao u domoljublje da svakoga tko tko mu ga pokuša oteti naziva Titovcem ili udbašom. Stara poslovica kaže 'nije zlato sve što sja', a zlatno iskustvo smo skupo platili. Sve što je došlo iz Kanade, iz Norvala, nije nam ništa dobroga donijelo. Gojko Šušak odbio je model privatizacije podjelom vaučera i u dogovoru sa MMF-om, izvršio protuustavnu pretvorbu iako je znao da se ne može privatizirati privatno vlasništvo ( hrvatski građani su bili vlasnici 98% (per capita) a država 2%).

Tako je Gojko Šušak narodno vlasništvo pretvorio u državno, a nakon toga ga podijelio hrvatsko - bosanskim tajkunima, Todoriću, Gregoriću, Lukoviću, Prki, Rajiću, Vlahoviću, Tedeschom...

Za Šuškom je došla falšeta, njegova desna ruka, Ruža Tomašić sa sličnom retorikom i istupima kao Glasnović... nakon toga stiže mudri Mudrinić kojemu su pretvorbeni stručnjaci pretvorili stan vrijedan 500 tisuća DM u 40-tak tisuća DM... No, najsvježiji biser i najbrži od svih majstora privatizacije bio je Tihomir Orešković koji je skoro sve preostalo, a što nije opljačkano, telefonski dao u diskont prodaju.

Sad su ga ponovno angažirali i doveli za pomoć Mostu koji nikako da dođe pameti i shvati da ima u svojim redovima dvostrukih igrača a jedan od njih je Panininić, jedini od Mostovaca koji je potpisao SDP-ovu peticiju da se u Hrvatsku udomi Sorosev institut za promicanje 'demokracije' nakon što ga je sprašio Orban.

I kada se nakon punih 26 godina uništavanja države i osiromašivanja hrvatskih građana, lopovski zamašnjak mogao zaustaviti (kupljeni Saucha, Salapić, Mišić, Lacković su nebitni u ovoj priči), zamašnjak, ne da su zaustavili nego su ga podmazali, najveći saborski 'domoljubi' Glasnović, Esih i Hasanbegović. Esih i Hasanbegović su tri puta podigli palac gore, a Glasnović dva puta a treći put  je izveo performans kako bi izbjegao glasovanje jer je znao da je dan prije na Pantovčaku dogovoren nerješen rezultat.

Time je potvrdio, kao i Danijel Galović, i naše sumnje da je i on poput Esih i Hasanbegovića desno krilo udbe još jednom pokazavši i dokazavši da su HDZ-ove jabuke, manje-više sve gnjile i da ne padaju daleko od stabla. Glasnović je tu sa ciljem, a jedan od ciljeva mu je pomoć NATO kaubojki Kolindi i ministru Ugrozi u mobiliziranju (oni su veliki generali) mladosti u cionističku ili Rothschildovu vojsku jer potpisom Lisabonskog sporazuma 9.12 2011. godine nema više hrvatske vojske.

Dakle, Glasnović, Esih i Hasanbegović su svaki tri puta u dva dana izdali Hrvatsku. Ništa im nije sveto pa su danas nastavili sa domoljubnim igrokazom i na Bleiburgu!

- Prvi put kada se glasovalo protiv Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o HNB-u.
- Drug put kada je od Glasnović odbio glasovati o povjerenju Zdravku Mariću, a njegov palac dole mogao je izravno presuditi Todoriću i svima onima koji su povezanim za nezapamćenim kriminalom izvlačenja i pranja novca iz Hrvatske. Izbjegavanjem glasovanja razotkriven je što se moglo zaključiti po komentarima na društvenim mrežama.
- Treći put, potvrdivši legitimitet Gordana Jandrokovića, za predsjednika sabora potvrđen je legalitet i legimitet kriminala i kriminalnih radnji kriminalne organizacije HDZ-a. 

A vrijeme će to vrlo ubrzo potvrditi.

Glasnoviću, Bruna, Hasanbegoviću, vi ste desna strana lica HDZ-ovih prljavih kovanica!

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Dozvoljeno je preuzimanje ovog teksta isključivo u cijelosti!
komentirajte na Facebook stranicama:
https://www.facebook.com/IPLPodstrana/ i https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/

(5 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: