Jesmo li mi normalan narod?
headline: are we a normal citizens?
  • Posted
  • Read 20645 times

Jesmo li mi normalan narod?

Mi smo najpametniji! Uz pamet ide i naša bahatost. A što ne govorimo s braćom, sestrama, rođacima i što na prste možemo izbrojiti prijatelje, koga briga. Sa susjedima također ne pričamo jer im zavidimo kada peku meso ili ribu na roštilju. Smeta nam dim s njihova roštilja. Glavno da nam ne smeta chemtrails.

Godinama gledamo jedne te iste političke face, slušamo priče i obećanja dok prezentiraju copy & paste programe. Tu i tamo izvrše i po koju izmjenu ili rotaciju, skinu Kurtu, a uzjaše Murtu, tek toliko da nam razbiju dosadu. Naravno, te političke igrokaze, održavanje 'domoljuba i 'komunjara' na vlasti i pri vlasti, plaćaju Hrvati i ostali građani lijepe naše, odnosno budale ili još preciznije - glupi porezni obveznici.

I dok je takvih 'pametnih poreznih obveznika' europska elita ne mora brinuti za svoju egzistenciju iako EU odavno puca po svim šavovima jer se probudila Mađarska, Nizozemska, Poljska, Danska, Norveška, Austrija, Italija, Island, Rumunjska… Svi se bude samo se ne bude Hrvati, Srbi i Bosanci. Čudan neki narod?

Hrvatska je posebno zanimljiva jer se svako malo mijenjaju premijeri. Neki traju duže, neki kraće, a neki u istoj godini dođu i odu. Naravno mislimo na Tihomira Oreškovića koji je ušao tiho i za kratko vrijeme napravio dar-mar, stavivši sve strateške tvrtke na bubanj. Ovaj uvezeni, od MMF-a instalirani premijer za koga nitko nije glasovao, bio je plaćen da pozicionira Monsanto (Bayer) u Slavoniji, privatizira Vode, Šume, Podravku, proda putne koridore i uvede Porez na nekretnine…

Dosta je toga realizirao (srećom nije dugo trajao), Podravku je načeo, Porez na nekretnine uveo, dijelove Slavonije prodao, slotove Croatia Airlinesa za kikiriki dao i tko zna što je još potpisao ili prodao, a tko zna što će potpisati ili prodati novi premijer Andrej Plenković.

Naime, preko nevladine organizacije CEO, u javnost je procurio dokument da Europska unija novcem poreznih obveznika, dakle EU članica, financira indoktrinaciju javnog mijenja, a propagandna mašinerija ima zadatak izvršiti opći napad na svim razinama, kroz medije i društvene mreže. Očito nešto gadno spremaju!

Mnogima je danas jasno da je EU najobičnija umjetna tvorevina i produžena ruka krojača Novog svjetskog poretka koji žele vladati svijetom, a stanovništvo svesti na 'održivih' 500 milijuna. I sam Bill Gates javno je izjavio da svaki dan treba eliminirati 350.000 ljudi. A naši glavni 'neovisni' mediji i dalje o tome šute, ne pišu ili ne smiju pisati, svejedno!

Čiji su glavni mediji ili kako ih popularno nazivaju mainstream mediji?

Naravno, židovski (bankarski) i orjunaški (komunjarski). Mi, koji pišemo za alternativne medije, moramo ulagati velike napore kako bi došli do svojih građana i prenijeli im drugu stranu priče potpuno različitu od one koju im svakodnevno serviraju HRT, NOVA TV, Jutarnji, Večernji, Slobodna Dalmacija, Index…

Potpuno je jasno da hrvatsko-srpsko-bosanski korumpirani političari 'zajedničkim snagama' odrađuju svoju prljavu dionicu uništavanja vlastitih naroda, služeći svojim cionistima Židovima.
Cilj židovskih bankara, kreatora i financijera svih ratova, je opljačkati i osiromašiti ove narode, a zatim ih putem medija, frustrirane, gladne i bez posla, ponovno gurnuti u novi rat, a Balkan im se pokazao idealnom pozornicom. I dok budale budu ratovale oni će opljačkati i ovo malo što je preostalo. Monsanto ili Bayer zauzeti će Slavoniju i Vojvodinu koju su odavno zacrtali za sijanje svog sjemena zla!

Zato su nam glavni mediji, u službi 'domoljubno-komunjarske' partije, već počeli servirati tradicionalno i omiljeno balkansko 'jelo': ustaše, četnike, balije, partizane,Tita, Tuđmana, Pavelića… na kojima možemo iskaljivati svoje frustracije nesvjesni da zapravo 'iskaljujemo' svoju glupost i neznanje.
Kolinda, Plenković, Nikolić, Vučić, Izetbegović, Čović, Dodik…..to dobro znaju i zato su nam pripremili brzinsku četverotjednu vojnu vježbu kako bi mladost naučila pucati iz oružja koje nam NATO uredno, pa i neispravno, prodaje i dostavlja.

Netko je lijepo napisao da je 'Hrvatska jedina zemlja u kojoj je more bistrije od ljudi'. I stvarno je u pravu jer smo, za razliku od Srba i Bosanaca, dozvolili da nas političari na prijevaru i protuustavno uvuku u NATO i EU.

Režimski Deutsche Welle tako piše, a režimski Večernji list prenosi, da je Bruxelles konačno reagirao na rastuće aktualne tenzije među zemljama bivše SFRJ. Zamisli, EU je konačno reagirao! Europska unija - produžena cionističko-bankarska ruka, koja je režirala sve ratove i rat u bivšoj SFRJ, zabrinuta je i konačno je reagirala, a u tim zemljama upravo je EU postavio svoje političke slugane na vlast. 

A mi Hrvati, kao i naši susjedi Bosanci i Srbi, i dalje gledamo, a ništa ne poduzima, te iste političke nakaze i njihove gazde lišene svih ljudskih vrlina. Do kada?

A tko ih cijelo vrijeme plaća i održava?

Naravno, opet mi budale, odnosno mi 'pametni' porezni obveznici.
I za cijelo vrijeme dok ih financiramo i hranimo mediji i anketne kuće (U Hrvatskoj Promocija plus i Ipssos Puls) pumpaju im popularnost jer znaju da lakoća kojom određena mišljenja postaju opća proizlazi iz nesposobnosti većine građana da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju. Tako se mediji godinama igraju s nama kao s malom retardiranom djecom.

Uz to, što nas lihvare (središnje narodne banke su izvlaštene iz svih republika), truju nas GMO-om i uredno praše chemtrailsom. A glavni mediji šute!

Mediji su krivi što o Monsantu i GMO-u ništa ne znaju majke koje djeci daju mlijeko iz Monsantovog GMO praha. O tome ništa ne zna ni naša mladost koja konzumira njihove neoznačene proizvode jer je za Hrvatsku, Srbiju i BiH ukinuta Uredba o obveznom označavanju GMO-a na proizvodima.

To ne znaju ni građani srednje i starije dobi koji moraju jesti jeftino uvezeno i godinama zamrznuto meso. Zato sve mlađi i mlađi umiru. Pogledajte osmrtnice!

Majke također ne znaju ništa ni o chemtrailsu koji uništava djeci imunitet. Novorođena djeca umiru jer nas je CIA dobro naprašila.

Ali tko je ravan nama balkancima. Uz to smo i najpametniji, a uz pamet ide i bahatost. A što ne govorimo s braćom, sestrama, rođacima i što na prste možemo izbrojiti prijatelje, koga briga. Sa susjedima također ne pričamo jer im zavidimo kada peku meso ili ribu na roštilju. Smeta nam dim s njihova roštilja. Glavno da nam ne smeta chemtrails.

25 godina je prošlo, ali pameti se još nije došlo. Nikako da zbrojimo dva i dva?

Jesmo li mi normalan narod?

Čitajte nas i komentirajte na našoj Facebook stranici:
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

 

(32 votes)

Donirajte

Amount: