Otvoreno pismo Pupovcu: Vi i slični ste najobičniji lopovi i fašisti, a mi Hrvati nemamo nikakve veze sa ustašama!
Public letter to pupovac: you and those who are like you are thieves and fascists and croatians are not ustashe!
  • Posted
  • Read 5347 times

Otvoreno pismo Pupovcu: Vi i slični ste najobičniji lopovi i fašisti, a mi Hrvati nemamo nikakve veze sa ustašama!

Nećete skinuti ploču koja je postavljena u spomen na one koji su dali svoj život za Hrvatsku. Ne samo da ste lopovi nego ste i fašisti, a dokaz je svastika na Poljudu koju ste postavili Vi i vama slični. Imate i dokaz u vladi i kod predsjednice, a mogu Vam ga i ja poslati!

Prestanite pljuvati po Hrvatima. Mi nismo ni ustaše ni fašisti već hrvatski domoljubi koji vole svoju domovinu Hrvatsku! A Vi i Vama slični ste najobičniji lopovi i fašisti koji mrze, pljačkaju, svađaju, potiču narod na mržnju i u svijetu sramote Hrvatsku.

Vaša mržnja je snažna, manifestira se odbojnošću prema svakome tko misli drugačije od Vas, a mržnja izaziva agresiju, nasilje, terorizam, ratove. Tako ste nas 90-tih uvukli u rat? Pokušavate nas opet uvući ? Nećete, jer narod se promijenio. Shvatio je da su se korita 'pozlatila' ali politička prasad u njima ostala je ista.

Vi ste zapravo bolesni i bolest vas sve više izjeda. U psihologiji se kaže da kada s prezirom i mržnjom govorite o drugima u biti govorite o samome sebi.
Mrziti je Sizifov posao, i od mržnje nema nikakve koristi, već samo šteta. Što više mrzite pojačava se više i Vaša emocija koja prelazi u psihički poremećaj ili devijaciju uma koju psiholozi nazivaju patološkim fenomenom.

Zato Vaša mržnja ili bolest ne dozvoljava da vidite i drugu stranu, a raznolikost mišljenja, osjećaja i stavova svijet čini zanimljivijim. U protivnom bio bi jednoličan i dosadan.

Mržnju je Sigmund Freud definirao kao svojstvo ega koji želi uništiti izvor svoje nesreće. Vaša se mržnja ne nalazi u vanjskom svijetu nego u vašem unutarnjem. To je vaš okidač koji svako malo okine i potiče druge ljude na mržnju i govor mržnje koja sve više metastazira u hrvatski karcinom. Naravno 'karcinom' se pojačava i NATO-ovim chemtrailsom i Monsantovim GMO-om.

I jedan od najliberalnijih američkih ministara i propovjednik, Harry Emerson Fosdick, definirao je pojam mržnje rekavši: „Mrziti ljude ili neistomišljenike je isto što i spaliti svoj dom da bi se riješili štakora“. Hrvatska je naš dom. Mi nismo štakori koje sustavno i godinama uništavate Vi i slični.
Mi, za razliku od vas i sličnih, volimo Hrvatsku i sve ljude koji u njoj žive. Volimo i sve ljude koji Hrvatsku smatraju svojom domovinom.

I uvijek smo bili skloniji suosjećanju nego osuđivanju. Uvijek smo i pružali drugi obraz i bili spremni oprostiti. Za razliku od Vas i sličnih davno smo shvatili da se život može razumjeti unatrag, ali živjeti se mora samo unaprijed. Nažalost, ne možemo živjeti unaprijed jer nas stalno vraćate unazad.

Zato Vam trebaju ustaše i Vi to dobro znate. Taj termin uvijek koristite kada želite usmjeriti javnost sa bitnog na nebitno. Ustaša je bio i Vaš najbolji prijatelj Stjepan Mesić kada je u Australiji u džep trpao ustaške čekove. Čak je pjevao i ustaške pjesme, Juri i Bobanu.... i nije lustriran.

A Vi hoćete u Jasenovcu lustrirati ploču u spomen braniteljima, HOS-ovcima koji su dali život braneći svoju Domovinu.

To se zove pravo pljuvanje po braniteljima i Hrvatskoj u kojoj, na našu žalost, i Vi živite. Zašto ne odete iz nje? Da ja odlučujem davno bi Vi i slični bili proglašeni Personama non grata. Ne zato što Vas mrzim nego da spriječim daljnje metastaziranje hrvatskih građana koji se žele pokloniti HOS-ovcima koji su nesebično ginuli  sa krunicom i pozdravom 'Za dom spremni'.

Ili su trebali ginuti 'Za kune spremni' kao što godinama 'ginete' Vi, Vaš prijatelj Mesić i mnogi drugi (Hypo, RBA, ZABA… računi)?

Ustav kaže da vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu. Vi, Mesić i slični ste nas opljačkali i to nije uopće sporno. Dokaz su iznosi vaših računa za koje nemate pokriće.

Zašto mi 'Za dom spremni' ne bi krenuli na vas 'Za kune spremni?

Prestanite „pljuvati“ po Hrvatima. Ne samo da ste lopovi Vi i slični nego ste i fašisti, a dokaz je svastika na Poljudu koju su postavili upravo Vi i vama slični, aoptužili hrvatski narod.

Imate i dokaz tko je postavio svastiku, u vladi i kod predsjednice, a mogu Vam ga i ja poslati!

Nećete skinuti ploču koja je postavljena u spomen na one koji su dali svoj život za Hrvatsku!

Idemo dalje...

(21 votes)

Donirajte

Amount: