Ivica Luka Vrkić

Ivica Luka Vrkić

Ivica Luka Vrkić: 'Miksanje jezika', a nakon toga slijedi 'miksanje' država! stars

Najprije vratimo ove četiri države u prvobitno stanje, a to je stanje u kojem je narodu na jednake dijelove (per capita) pripadalo 98% vlasništva, a vlasništvo mu garantiralo temeljni dohodak ukoliko, ne svojom krivnjom, ostane bez posla Tek tada će svi ovi narodi i bez deklaracije 'miksanja jezika', koju nam pokušavaju prodati ovi elitni i opasni prostiintelektualci, govoriti istim jezikom.

JESMO LI MI NORMALAN NAROD? stars

Mi smo najpametniji! Uz pamet ide i naša bahatost. A što ne govorimo s braćom, sestrama, rođacima i što na prste možemo izbrojiti prijatelje, koga briga. Sa susjedima također ne pričamo jer im zavidimo kada peku meso ili ribu na roštilju. Smeta nam dim s njihova roštilja. Glavno da nam ne smeta chemtrails.

U samo godinu dana Hrvatska je uvezla preko 3 mlrd dolara smeća, a kojeg smo mi pojeli! stars

Pseće meso, otrovne pastrve, jabuke, jaja, ulje, tjestenina, grah, dinja, patlidžan… Naši sluganski premijeri i predsjednici za velike provizije dozvolili su uvoz smeća pod hranu istovremeno uništavajući domaću proizvodnju! Koji još trebamo dokaz da nam mozak konačno prevali put od guzice do glave!?

ROGLIĆU, SOCIJALIZAM JE PROPAO KADA STE GA VI I SLIČNI OPLJAČKALI!

Vi i slični ste zapravo sramota ovog društva kojeg ste najprije opljačkali, a sada ga financirate i održavate kako biste opstali i ne odgovarali za zločine u pretvorbi i privatizaciji čiju je nezakonitost u 98 % slučajeva utvrdila Državna revizija!

UDARAC MONSANTU I ČITAVOM ZAPADU: Putin naredio uništavanje 7.500 tona zapadne GMO hrane

Dok Balkan gladuje Putin naredio uništavanje 7.500 tona GMO hrane. Pošto zemlje Europe ne mogu više računati na tržište Rusije svi GMO proizvodi biti će preusmjereni na zemlje trećeg svijeta i Balkana. Tamo gdje ne postoji adekvatna fitosanitarna inspekcija i kontrola ispravnosti hrane i namirnica. Tamo gdje se zbog bijede mogu plasirati proizvodi neispravni za ljudsku i stočnu ishranu.

Pretplati se na ovaj RSS feed

OGLAS