Ivica Luka Vrkić

Ivica Luka Vrkić

U SAMO GODINU HRVATSKA UVEZLA PREKO TRI MILIJARDE DOLARA SMEĆA KOJEG SMO JELI! stars

Pseće meso, otrovne pastrve, jabuke, jaja, ulje, tjestenina, grah, dinja, patlidžan….. Naši sluganski premijeri i predsjednici za velike provizije dozvolili su uvoz smeća pod hranu istovremeno uništavajući domaću proizvodnju! Koji još trebamo dokaz da nam mozak konačno prevali put od guzice do glave!?

ROGLIĆU, SOCIJALIZAM JE PROPAO KADA STE GA VI I SLIČNI OPLJAČKALI!

Vi i slični ste zapravo sramota ovog društva kojeg ste najprije opljačkali, a sada ga financirate i održavate kako biste opstali i ne odgovarali za zločine u pretvorbi i privatizaciji čiju je nezakonitost u 98 % slučajeva utvrdila Državna revizija!

UDARAC MONSANTU I ČITAVOM ZAPADU: Putin naredio uništavanje 7.500 tona zapadne GMO hrane

Dok Balkan gladuje Putin naredio uništavanje 7.500 tona GMO hrane. Pošto zemlje Europe ne mogu više računati na tržište Rusije svi GMO proizvodi biti će preusmjereni na zemlje trećeg svijeta i Balkana. Tamo gdje ne postoji adekvatna fitosanitarna inspekcija i kontrola ispravnosti hrane i namirnica. Tamo gdje se zbog bijede mogu plasirati proizvodi neispravni za ljudsku i stočnu ishranu.

MI SMO VLAST I POČNIMO SE PONAŠATI KAO VLASNICI!

Ustav RH jasno kaže:
Republika Hrvatska je određena kao jedinstvena, nedjeljiva, demokratska i socijalna država, u kojoj vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu kao zajednici slobodnih i ravnopravnih državljana. Narod ostvaruje vlast izborom svojih predstavnika i neposrednim odlučivanjem. Suverenitet RH neotuđiv je, nedjeljiv i neprenosiv.

VAŠ PREKOMJERNI EGO ZNAK JE VAŠE SITNE DUŠE!

U čitavoj beskonačnosti postoji samo jedan princip: odašiljanje i primanje. Ono što šalješ, to jesi, to zračiš iz sebe. Ono što zračiš iz sebe, to ponovno dolazi do tebe. To što ponovno dolazi do tebe, taj mali svijet, ta čahura, u kojoj živiš i u kojoj se krećeš i koja je za tebe jedina istina najbolje je da usporediš sa gusjenicom koja za razliku od tebe shvaća da mora izaći iz te čahura da bi se razvila i postala leptir

NE MOGU SE POMIRITI S TIM DA SMO TOLIKO GLUPI!

Hraneći nas mržnjom, hrvatsko-srpski političari na vlasti uspješno nas pljačkaju, osiromašuju i zadužuju pritom se smijući našoj nevjerojatnoj gluposti.
Ne mogu pisati kako se pljačkaju ostali narodi u bivšoj državi, koliko su tvornica najprije obezvrijedili, a nakon toga naštimali odabranima ,koliko su radnika poslali na ulicu, a obitelji uništili jer živim u Hrvatskoj, ali ispričati ću ono što sam prije dva dana doznao, a što samo potvrđuje da je pljačka na svim prostorima biše države davno isplanirana i da nema nikakve razlike između hrvatskih, srpskih, bosanskih, makedonskih, slovenskih političara ili, kako se moderno nazivaju, političke elite odnosno novokomponiranih tajkuna.

Pretplati se na ovaj RSS feed