person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 4776 times

Amerika, Britanija i Izrael, jedina su prijetnja svjetskom miru!

Oni financiraju ISIS i sve druge teroristčke organizacije. Oni su prijetnja cijelom svijetu! Zahvaljujući internetu i neovisnim medijima, cijeli svijet je spoznao o genocidnosti Britanaca, Amerikanaca i izraelskih židocionista. Svoju 'mirotvornost' održavaju tiskanjem novca bez pokrića, s kojim financiraju sve ratove i kupuju korumpirane političare. Amerika je najzaduženija zemlja na svijetu. Najviše duguje Kini!

Svoje dugove ne vole plaćati. Draže im je ratovati. Najvažnije je naći dobar povod za rat, inicirati ga, zavaditi poziciju i opoziciju, pa se pojaviti kao mirotvorci kako bi nastavili pljačkati iste te države kojima duguju. Tako su uništili Irak, Libiju, Afganistan, Siriju... čiju naftu i dalje kradu. Na videu se vidi snimak konvoja koji kradu naftu od Sirije, a kojeg su regularne sirijske snage potpomognute ruskom avijacijom uništile.

Hrvatska je potpuno neovisna od ruske isporuke plina dok recimo Austrija nije kao što nije ni Njemačka. Hrvatska bi imala daleko jeftiniji plin da Amerika, Srbija i Bugarska nisu stopirali Južni tok. Bio bi pokriven skoro cijeli Balkan kvalitetnim i jeftinim plinom za stotine godina, a bile bi i energetski zbrinute sve zemlje Balkana ali i Europe što Amerikanci nikako nisu željeli. Njima nije odgovarala jaka Europa a tek jaka Rusija. Nisu im odgovarali dobri odnosi između zemalja koji su počeli zabrinjavati Ameriku jer je polako ostajala po 'strani', kako se počeo razotkrivati njihov monstruozan plan porobljavanja cijele planete.

Oni nikome više nisu potrebni, dapače svi ih se žele riješiti i što dalje od sebe. Zahvaljujući korumpiranim političarima i agresivnom ponašanju (ratnom prijetnjom) mnoge zemlje ih se boje i ne mogu riješiti. Pomažu im u tome žido mediji koje su instalirali u nacionalnim državama kako bi ih prikazivali pozitivcima.

Amerika je uvjetovala Ukrajinu i Njemačku ali i cijelu Europu (zato je i napravljen potop u Ukrajini) da se obustavi daljni uvoz jeftinog plina iz Rusije kako bi ekonomije zemalja Europe oslabile kao i Ruska privreda ali i da se napravi neprijateljstvo između europskih zemalja i Rusije govoreći da su oni nekakva prijetnja svjetskom miru što je bolesna laž jer je NATO povećao vojni budžet za ratovanje za 100 puta o čemu je govorio dobitnik Nobelove nagrade za mir Jan Oberg.

Drugo, trebaju li Rusiji teritorije? Smiješno, pa Rusija se prostire na 11 vremenskih zona a sa Aljaskom i više! Što to nema Rusija a ima Europa? Zalihe plina koje ne mogu nikada potrošiti, zalihe nafte također? Upravo zbog toga Amerika i Britanija stalno ratuju, a ratuju jer ne vole plaćati svoje dugove. Amerika je najviše dugovala Iraku i Libiji zato ih je i rasturila? Zbog planiranog plinskog koridora koji je trebao ići preko Sirije, a Sirija nije dozvolila, rasturili su je. Assad bi završio kao i Sadam i Gadafi da se nije umiješala Rusija, a Turska shvatila tko su Amerikanci, Britanci i Izrael. Zanimljivo, Izrael nitko ne napada i ne dira?

Ali zato je Rusija interesantna svima koji tako žude za njenim prirodnim bogatstvima i ogromnim prostranstvom i svime čime Rusija obiluje. Zato se spremaju kao gladne hijene da je napadnu. A to znači nuklearni rat. Upravo on što hoće kurvini sinovi. Engleska premijerska luda Theresa May izjavila da se neće libiti upotrijebiti nuklearno oružje ( vjerojatno i ne zna što je to), Hillary ako pobijedi, onako dementnoj neće biti problem izdati zapovijed za nuklearni napad. Podzemni gradovi za bolesnu elitu su odavno spremni.

A gdje ćemo se mi obični smrtnici, ili kako oni kažu beskorisni potrošači resursa, sakriti? Koliko će nas preživjeti?

Jesmo li uopće svjesni što se događa. Britanski BBC, negdje u veljači ove godine emitirao je dokumentarac naziva 'World War Three Inside the War Room' u kojem se prikazuje kako bi izgledao treći svjetski rat u kojem bi zaratili Rusi i NATO. Među prikazanim simulacijama je i ona s korištenje nuklearnog oružja. Bolesnici su najavili događaj.

Najtragičnije je što i naša predsjednica šalje naše vojnike na Ukrajinu koja je kost u grlu Amerikancima, a pisali smo da Židovi Hazari hoće Ukrajinu jer je to navodno njihova pradomovina. Treba razlikovati pogane Hazare Židove ( Soros, Rothschild, Rockeffeler, Ignatiev…. svjetski bankari koji tiskaju novac bez pokrića što je najveća svjetska prijevara i njihovi glavni mediji koji prikrivaju njihova zlodjela) od normalnih Židova.

Dalje, kao alternativu Amerika je u prelaznom periodu do početka invazije na Rusiju ponudila svoj plin iz škriljevaca koji je neusporedivo skuplji ali Njemačka i Hrvatska kao i još neke zemlje morale su to prihvatiti. Istovremeno Amerika je besplatnu naftu i plin iz Sirije i Iraka. Islamska država kao i sve terorističke organizacije su pod direktnom kontrolom Pentagona i Amerike zbog čiste krađe nafte iz Sirije.

Samo u jednom udaru ruska avijacija je presrela konvoj od čitavih 500 cisterni sa ukradenom naftom koja se transportirala preko Turske. Nije mogla nikakva islamska država napraviti rafinerije, ogromna skladišta i da je transportira do turskih luka. Kao što nije mogla da napravi tako moćnu infrastrukturu ali Amerika je mogla, naravno.

Amerikanci, Britanci i židocionisti će uništiti ovu planetu. Smanjiti je na 'održivih' 500 milijuna. Trovanje im ide sporo, novac ne mnogu više tiskati i dužni su cijelom svijetu, Jedini izlaz im je uništiti svijet i sakriti se u svoje podzemne gradove koje su izgradili!

A što mi radimo? Čekamo svoj red za šišanje? Šutimo kao da se ništa ne događa!

27 godina je prošlo, a pameti se još nije došlo!

 

 

(6 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: