person_outline
search
hrendeitpt

Čišćenje! Ubojice Big Farmi ubile još jednog znanstvenika koji je propitivao standarde sigurnosti cjepiva!

Dr. Tristan Beaudette, znanstvenik koji je radio za farmaceutsku tvrtku i propitivao standarde sigurnosti cjepiva, ubijen je u ispred svojih dviju čerkica u državnom parku u Južnoj Kaliforniji.

Preko 80 holističkih liječnika i istraživača, koji su kritizirali sigurnost cjepiva, pronađeno je mrtvo u posljednje dvije godine. Naravno, korumpirana policija, ta ubojstva, tretira samoubojstvima ili ih sprema pod tepih.

Dr. Tristan Beaudette, (35), iz Irvinea, Kalifornija, krvario je iz prsa kada su ga našli u šatoru u petak u kampu Malibu Creek State Park, mirnom području, krajoliku gdje se dolazi za odmoriti dušu. Ovo nemilosrdno ubojstvo gledale su njegove dvije kćeri, u dobi od 2 i 4 godine.

Dr. Beaudette, znanstvenik tvrtke UC Berkeley, radio je u farmaceutskoj industriji za stvaranje "sigurnijih cjepiva". Njegov rad smatra se vrlo kontroverznim unutar Big Pharma krugova, jer farmaceutska industrija ne tolerira tvrdnje da njihova cjepiva nisu potpuno sigurna. Neki od nedavnih znanstvenih radova dr. Beaudettea, od kojih su mnogi dostupni online na PubMedu , vrlo su kritični prema industrijskim standardima u pogledu sigurnosti cjepiva.

Mnogi ljudi su uvjereni da je upravo zbog toga ušutkan - očišćen. Termin koji se sve više upotrebljava nakon nevjerojatnog broja ubijenih liječnika, kritičara farmaceutskih korporacija, zločinačkih korporacija.

Narvno, kao i uvijek, istražitelji tvrde da "nema tragova, nema sumnjivih i nikakvih motiva", prema KCBS Los Angelesu!!??

Dr. Beaudette odveo je svoje male djevojčice na kampiranje, a njegova supruga, Erica, koja je također liječnica, polagala je stručni ispit na studiju, prema izvješćima. A onda je za njih nestalo. Kobnim metkom usred noći, ispred malenih curica.

"Tretiramo ovo kao ubojstvo u ovom trenutku", rečeno je iz ureda Šerifa okruga LA. "Prikupljamo dokaze ... To će potrajati." Naravno da će potrajati, kao što je potrajalo, ili spremljeno pod tepih, za sva ubojstva holističkih liječnika koji su javno kritizirali mafijaške farmaceutske korporacije i njihove ''sigurne'' proizvode.

Izgubili smo toliko holističkih iscjelitelja u protekle dvije godine. U većini slučajeva vlasti su ova neupitna ubojstva pospremila pod tepih, no neki slučajevi su, nakon privatnih tužbi obitelji, morali biti ponovno otvoreni i sada se istražuju kao ubojstva.

''Vrijeme je da prepoznamo izvanredan broj smrti unutar holističke medicinske zajednice za ono što jest - čišćenje'', izjavili su kolege ubijenog doktora.

Čitajte i dijelite naše objave jer su istina i vjera oružje protiv zajedničkog neprijatelja – političara – cionista koji otvoreno rade protiv, kako hrvatskog, tako i protiv interesa ostalih naroda u regiji! Naš link: http://istinomprotivlazi.com

Komentirajte na našoj facebook stranici https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi/?ref=page_internal

Opća deklaracija o ljudskim pravima: Član 19. 'Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice'

 

Last modified on Tuesday, 26 June 2018 05:28
(12 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: