person_outline
search
hrendeitpt
  • Posted
  • Read 3459 times

Komentar: Poljska na pravom putu

Bravo Poljska, bravo Beata Szydlo, bravo Jaroslaw Kaczyinski. Tako se vodi politika svoje zemlje. Nažalost, kod nas su na vlasti dodvorice i EU ulizice koji su se odavno prodali za Judine škude.

U prijeporu oko pravne države u Poljskoj ni Varšava ni EU ne žele popustiti Europskoj komisiji čiji predsjednik, notorni alkoholičar, Jean-Claude Juncker (rekli bi mi u Dalmaciji redikul) ne prestaje sa pritiscima, prijetnjma i ucjenama.

Poljsku se nastoji dovesti u izolaciju. Europska komisija, "Venecijanska komisija" Vijeća Europe, Ujedinjeni narodi i gotovo svi pravni korumpirani stručnjaci, koji su u službi cionističke EU, smatraju da se nacionalno-konzervativna vlada u Varšavi u svojoj reformi pravosuđa nalazi na krivom putu.

Naravno, sve je na krivom putu što nije na ''pravom'' EU putu. A pravi put, koji nam je nam je svojevremeno i Ivo Muha Josipović nudio, sigurna je garancija za put u pakao.

Predsjednica poljske vlade Beata Szydlo, predsjednik vladajuće stranke Pravo i pravda (PiS) Jaroslaw Kaczyinski i parlamentarna većina u Poljskoj zadali su udarac Europskoj komisiji i drugim institucijama koje traže načina da kazne Poljsku za neposlušnost. Europski povjerenik ''mjerodavan za načela pravne države'' Frans Timmermans traži od vlade u Varšavi da stupe u dijalog. Ali poljski ministri odbijaju bilo kakav kontakt. Bravo ministri! Tako se brani Domovina!

Može li se danas u Europi tako voditi politiku?, pita se režimski novinar DW-a, pa kaže:

''Europskoj komisiji, ako želi sačuvati vjerodostojnost, ne preostaje više puno mogućnosti nego prijetiti sankcijama, dakle i "političkom atomskom bombom" - suspenzijom Poljske. Ali, postupak prema Članku 7 je vrlo težak. On još nikad nije primijenjen. Poljska vlada, kako bi sačuvala vjerodostojnost, ostaje tvrda i odbija bilo kakvu suradnju. Taj zastoj, ta nepokretnost mora biti prekinuta''.

A mi ćemo dodati mali komentar: Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu, vole bez škole.

''Ali, tu se jako vara'', nastavlja uvjeravati sam sebe i sve oko sebe DW-ov novinar ili još bolje Merkeličina presstitutka: ''Poljska je svojevoljno potpisala Članak 2 Lisabonskog ugovora, u kojem se kaže da je funkcioniranje pravne države uvjet članstva u Europskoj uniji. Naravno, svaka članica EU-a se odriče dijela svoga suvereniteta. Drukčije se ni ne može voditi neki politički klub. Blokiranje i ignoriranje ovdje na dugi rok ne može pomoći.

Može li se danas u Europi tako voditi politiku? Ne. Angela Merkel (op.a. ima podršku naroda isto koliko je imao i Mesić 2000-te - 5%,) dosad je bila jako suzdržana, bez obzira na sve optužbe iz Varšave na račun Njemačke i nje osobno. Sad je Merkel izjavila da se o tomu više ne može šutjeti. Bez funkcioniranja pravne države EU ne može postojati.

Drugim riječima, Poljska je ostala sama, uz nju je još samo Mađarska. Ali, Mađarska ima vlastite prijepore s Europskom komisijom i isto tako je zemlja koja ''više dobiva'' iz proračuna EU-a nego što u njega uplaćuje. I Mađarsku se može udariti po blagajni'', trijumfalno svršava na svoj uradak, novinar režimskog DW-a.

Da nije smiješno čovjek bi plakao!

Bravo Poljska, bravo Beata Szydlo, bravo Jaroslaw Kaczyinski. Tako se vodi politika svoje zemlje. Nažalost, kod nas su na vlasti dodvorice i EU ulizice koji su se odavno prodali za Judine škude.  I nema nas tko voditi pa ćemo se sami morati čupati iz ove zločinačke tvorevine, zvane Europska unija!

Izvor: DW-ov komentar: 'Poljska na krivom putu' 

Opća deklaracija o ljudskim pravima u Članku 19. kaže: Svatko ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvaća i pravo da ne bude uznemiravan zbog svog mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavijesti i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.

Do smrti se bori za istinu i Gospod će se boriti za te (Knjiga Sirahova 4,28)
Komentirajte nas na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

(2 votes)

Leave a comment

Donirajte

Amount: