person_outline
search
hren
  • Posted
  • Read 142933 times

Žena zapalila muža kada ga je uhvatila kako siluje svoju 7-godišnju kćer!

Tatanysha Hedman (40) zapalila je muža nakon što ga je uhvatila kako siluju svoju 7-godišnju kćerkicu.

Prema prioćenju washingtonske policije, Vincent Phillips (52), bio je natopljen benzinom dok je spavao. Uspio je pobjeći iz kuće i tako zapaljen krenuo prema trgovini u susjedstvu da pozove pomoć. Kupci su ga s nevjericom i u šoku gledali kako gori. Prodavač trgovine nazvao je 911, nakon čega su stigli liječnici odveli Phillipsa u Harborview Medical Center za liječenje opekotina.

Sigurnosne kamere na lokalnoj benzinskoj postaji pokazale su da je gospođa Hedman, vidno uzrujana, kupila benzin samo nekoliko sati prije incidenta. Hedman je uhićena. Priznala je policiji da ga je zapalila nakon što ga je uhvatila kako siluje svoje dijete.

Muž je hospitaliziran i na intenzivnoj je njezi zbog teških opekotina, pod policijskom je prismotrom nakon čega će biti pritvoren zbog optužbe za pedofiliju. Liječnici u Medical Harbor Harborviewu izjavili su kako je "sretan što je uopće živ''.

20170902 223416

 

Preko 2000 komentara podrške ovoj gospođi govori što ljudi misle o pedofiliji - kugi 21 stoljeća

Koliko ima tako prekrivenih pedofila? Nažalost, njima nema pomoći jer nemaju ''ugrađeni'' takozvani neuroblokator koja spriječava čovjeka ili životinju da ''okine'' na svoje dijete.

http://www.neonnettle.com/news/2636-woman-sets-pedophile-husband-on-fire-after-catching-him-rape-7-year-old-djevojka

Komentirajte na našoj Facebook stranici
https://www.facebook.com/negovorumrznjeistinomprotivlazi

 

 

 

 

(11 votes)

Donirajte

Amount: